021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Neka svi igraju po tvojim pravilima!
Postani game programer i startuj svoju prvu igricu.

 

Voliš da igraš igrice i u tome si maher? Vreme je da pređeš na sledeći nivo. U organizaciji škole Obuke i kursevi sada možeš pohađati kurs za game programera za srednjoškolce i za samo 5 dana dodatno produbiti svoju ljubav prema igricama. Na kursu ćeš naučiti da napraviš igricu po svojim zamislima koju ćeš kasnije moći da igraš samostalno ili sa svojim ortacima.

Skilovi za iskusne gejmere

Bez obzira u kom se žanru pronalaziš, bilo da su to akcione ili avanturističke igrice, simulacije, pucačine, RPG ili strategije, ovaj kurs će ti omogućiti da se nađeš sa druge strane ekrana, u ulozi kreatora igrice slične onoj koju voliš i rado igraš. Dobićeš osnovna i neophodna znanja koja su ti potrebna da svoju ideju preneseš u virtuelni svet. Nakon što je kreiraš, igricu ćeš moći dodatno da unapređuješ, nadograđuješ, razvijaš, širiš i ispravljaš po svojoj meri. Kurs će ti pružiti vrhunske alate za početak fenomenalnog i atraktivnog hobija. Uz to, uvek ćeš biti u prilici da svoje kreacije predstaviš i drugima, kako bi i oni u njima uživali.

Kursevi za srednjoskolce programiranje-igrica

Na kursu programiranja igrica ćeš proći kroz celokupan proces kreiranja video igre, od analize njene strukture pa sve do osnova programiranja. Ne brini, nema komplikovanog kodiranja. Uz korišćenje najnovijih tehnologija, lako ćeš savladati gradivo i već nakon 5 dana znati da kreiraš svoju prvu igricu. Nikakvo predznanje ti nije potrebno. Samo ponesi svoju želju i volju za novim, zabavnim i praktičnim znanjima. Sve ostalo ćeš dobiti na našem kursu za game programera za srednjoškolce. Po završetku kursa moći ćeš da praviš igrice na koje ćeš biti ponosan i sa kojima ćeš se rado hvaliti u društvu, ali i sam želeti često da igraš.

Pravi igrice i zarađuj

Kako video igrice nikada ne izlaze iz mode, tako ovaj hobi u svakom trenutku može da ti donese lepu zaradu. Za početak možeš zarađivati za džeparac, a kasnije, ukoliko to poželiš, nadograditi svoja znanja pa svoju karijeru graditi u tom smeru i postati profesionalni game programer. Možeš se orijentisati ka pravljenju video igrica za mobilne telefone, browsere ili PC platforme. Umesto da radiš pod tuđom palicom, imaš priliku da budeš sam svoj gazda i svoje vreme organizuješ na svoj način. Radi od kuće, za domaće i strane klijente, onda i onoliko koliko to poželiš. Uz sve to, sa ovim pozivom, sigurna i visoka primanja su ti zagarantovana.

Kako izgleda Game programer kurs za srednjoškolce?

Kurs pravljenja video igrica namenjen je srednjoškolcima uzrasta od 15 do 19 godina. Predavanja traju 5 dana po 3 školska časa. Kroz kreativne i uvek drugačije zadatke proći ćeš osnove game programiranja i biti u mogućnosti da samostalno napraviš svoju prvu igricu odmah nakon završetka kursa. Predavanja drže iskusni i cenjeni game programeri sa velikim brojem uspešnih projekata i popularnih video igrica u svom portfoliju. Otkriće ti tajne svog zanata – kako da na najlakši način postigneš svoj cilj ali i kako najbrže da rešavaš probleme na koje u toku rada budeš nailazio.

Programiranje igrica

Uz učenje ide i druženje. U grupi ćeš biti sa još najviše 9 svojih vršnjaka. Taman toliko da upoznaš svakog ponaosob, a da pritom imaš dovoljno prostora i vremena posvećenog samo tebi kako bi na najbolji mogući način preuzeo sva potrebna znanja. Akcenat je na kvalitetu nastave ali i uslovima rada. Zato te čekaju tehnički kompletno opremljene učionice gde ćeš neometano raditi na svojoj igrici. Nakon kursa dobićeš sertifikat koji kasnije možeš koristiti kao dokaz o stečenom znanju.

Kada završiš kurs game programiranja moći ćeš da

  • Potpuno samostalno osmišljavaš i praviš video igrice
  • Razvijaš svoju maštu kroz nove projekte
  • Iskoristiš svoje veštine kako bi postao popularniji u društvu
  • Igrajući se, zarađuješ za džeparac
  • Postaviš kvalitetan temelj za karijeru u oblasti game programiranja
  • Nadograđuješ svoja znanja i postaneš vrhunski game programer

Ukoliko požuriš kurs ćeš platiti duplo manje

Oktobarski upisni rok je u toku. Regularna cena kursa za game programera za srednjoškolce je 15.000 dinara. Ukoliko svoju prijavu podneseš do 27.09.2021. možeš značajno uštedeti i kurs platiti samo 7.500 dinara.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
15.000 din 50% 7.500 din 27.09.2021.

Proveri da li ima mesta. Javi nam se što pre. Popuni ONLINE PRIJAVU U NASTAVKU TEKSTA ISPOD (opcija koju treba da obeležiš je: Nauči da praviš igrice) ili nas kontaktiraj telefonom na 021/300-21-24 , 060/664-89-64. Slobodno nam piši na info@kurseviunovomsadu.com.

ONLINE FORMULAR ZA PRIJAVU:

Ime i prezime:

Email:

Broj telefona: