021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Letnje IT radionice za srednjoškolce. Start sledeće nedelje. 56% popusta do 27. juna

Raduješ se kraju školske godine, zar ne? Sigurno ti je dosta dosadnih knjiga, suvoparnih predavanja, neinspirativnih profesora i predmeta koji smaraju? Vreme je da se od toga odmoriš i počneš da se zabavljaš. Upusti se u sjajnu letnju avanturu – pohađaj IT kamp za srednjoškolce u organizaciji Obuka i kurseva. Za samo 6 dana pokupi praktična i inovativna znanja i upoznaj novi svet zabave koji ti može doneti veoma lepu zaradu. Zamisli da imaš svoj budžet i nemaš potrebu od matoraca da tražiš džeparac. Ako želiš, već ovo leto možeš ići na letovanje sa društvom od svojih para. Super, zar ne?

Bez muke do nauke

Ne brini, ovo nije klasična škola. Garantujemo da ti nijednog trenutka neće biti dosadno. Na našim predavanjima i radionicama u opuštenoj atmosferi, uz stručne i iskusne predavače, dobićeš sva neophodna znanja, alate, tehnike i veštine koje će te odvesti do interesantnog i lako naplativog posla. Uz to, kul ekipa je upravo ovde! U našem IT letnjem kampu očekuju te vršnjaci sličnih interesovanja. Bićeš u prilici da sa njima razmenjuješ ideje i savete, rešavaš probleme i nedoumice i naučiš mnogo toga pritom se igrajući sve vreme.

U okviru ovogodišnjeg IT letnjeg kampa organizujemo 4 radionice. U zavisnosti od sopstvenih preferenci, izaberi onu koja ti najviše leži i rezerviši svoje mesto već danas.

Nauči kako da praviš atraktivne, user friendly sajtove koje će svi voleti

Često surfuješ na netu?  Voliš IT sferu i lako se u njoj snalaziš? Diviš se lepim, praktično skrojenim web sajtovima na koje nailaziš? Zašto ne bi naučio kako da i ti napraviš sličan, pa i bolji?

Ukoliko bi voleo da naučiš kako da kreiraš praktičan, vizuelno atraktivan sajt koji je pritom jednostavan za korišćenje, ovo je prava IT radionica za tebe. Naučićeš koji su to najbitniji elementi koje sajt mora da sadrži kako bi bio kvalitetan. Otkrićemo ti sitne cake i fazone koji će svaki tvoj sajt odvojiti od mora drugih. Učićeš osnove HTML jezika, koristiti CSS stilove i JavaScript. Nakon radionice bićeš u mogućnosti da stvaraš savršene web sajtove na koje će se posetioci rado vraćati. Znaćeš da ih samostalno praviš, ali i održavaš.

Kako je danas imperativ za uspešno poslovanje kvalitetna web prezentacija, tako su i web dizajneri sve potrebniji na IT tržištu. U toj činjenici leži i mogućnost da pored zabave, možeš zaraditi i to od 500 pa čak do 1500€ mesečno. Možeš raditi za domaće i strane klijente, birati projekte i kroz rad ispoljiti svoju kreativnost na mnogo načina. I naravno, uvek se možeš praviti važan i napraviti fenomenalan sajt samo za sebe.

it-radionice-za-pravljenje-web-sajtova

Da sve tvoje fotke budu profi – postani vrhunski majstor grafičkog dizajna

Imaš oko za boje i oblike? Primećuješ dizajn svega oko sebe? U tebi čuči grafički dizajner. Pohađaj našu IT radionicu za grafički dizajn i nauči kako da kreiraš sjajne vizuale, za razonodu, ali i dobru zaradu.

Budi glavna faca u društvu i svoju kreativnost iskaži na originalan način. Bilo da želiš da impresioniraš voljenu osobu, zezaš ortaka, nasmeješ ekipu ili prosto samo ubiješ dosadu, uz pomoć Photoshopa i Illustratora svaku svoju ideju moći ćeš da sprovedeš u delo. Kreiraj smešne, inspirativne, romantične, blesave foto-postere. Edituj postojeći ili stvori sopstveni meme. „Ispeglaj“ svaku fotku koja ti se ne sviđa. Kropuj, kopi-pejstuj, rotiraj, maskiraj, filtriraj – koristi nova znanja i kroz zabavu napravi svoje novo remek delo.

Nakon ove radionice znaćeš da rukuješ najpopularnijim programima – Photoshopom i Illustratorom i to kao pravi profesionalac. Ukoliko želiš, moći ćeš da se upustiš i u profesionalne vode tako što ćeš pronaći zanimljive projekte kreiranja logotipova, obrade fotografija, preloma tekstova, dizajniranje majica, vizitki, kataloga i brošura kojima ćeš za veoma kratko vreme napuniti svoj budžet.

Kompjuter i slobodno vreme imaš. Jedino što ti nedostaje je znanje koje dobijaš za samo 6 dana IT radionice za grafičkog dizajnera. Iskoristi priliku i zabavi se – dobićeš mnogo.

it-radionice-iz-grafickog-dizajna

Postani zvezda Google Play-a – kreiraj fantastične Android aplikacije

Želiš priliku da iskažeš svoju kreativnost, a pritom si ljubitelj mobilnih aplikacija? Imaš sjajne ideje, al’ ne i znanja kako da ih sprovedeš u delo? Na IT radionici za Android programera naučićeš kako da praviš sjajne aplikacije za Android OS.

LG, Samsung, HTC, Lenovo, Huawei, bez obzira koja od ovih marki telefona je u pitanju, svi oni rade na Android OS. Sigurno si primetio da većina tvojih drugova koristi baš neki od ovih modela. Sada možeš da napraviš aplikaciju koja će se naći upravo na njihovim telefonima; aplikaciju koju će svi obožavati, rado preuzimati, a tebe zbog nje hvaliti. Možeš postati poznat u svom okruženju, pa i šire i učiniti da ti se svi dive.

Jednostavnije je nego što misliš. Zaboravi na dosadno kodiranje. Na IT radionici za Android programera naučićeš da radiš na specijalnoj platformi koja funkcioniše po principu „drag and drop“, što će ti omogućiti da lako kreiraš celu Android aplikaciju i to za samo sat vremena. Nakon radionice znaćeš da praviš aplikacije slične onim najpopularnijim na Google Play-u (BBCNews, Blic, Telegraf, RealCalc, VirtualRecorder i sl.).

Da li znaš da čak 76% korisnika mobilnih telefona širom sveta koristi upravo Android OS na svojim uređajima? To je ujedno i sjajna poslovna prilika za tebe. Spoji lepo i korisno. U aplikacijama koje napraviš ne moraju da uživaju samo tvoji najbliži. Bez obzira da li se okreneš kreiranju ozbiljnih, praktičnih aplikacija ili onih zabavnih za razbibrigu, uvek ih možeš postaviti na Google Play i tako zaraditi pozamašan džeparac.

it-radionice-za-izradu-android-aplikacija

Od igre napravi posao, od posla igru  – budi programer video igrica

Ovo je savršena IT radionica za sve gejmere. Ako si istinski ljubitelj video igara, bilo akcionih, avanturističkih, simulacija, pucačina, RPG ili strategija, sigurno je da si neretko tokom igre otkrivao mane koje si želeo da ispraviš. Onda si došao na ideju da napraviš svoju. Međutim, sve je to delovalo previše komplikovano. E, pa više nije. Došlo je vreme da svoju želju pretvoriš u stvarnost.

Napokon imaš priliku da naučiš kako se prave video igrice. Proći ćeš kroz celokupan proces izrade video igre, počevši od analize njene strukture, pa sve do osnova programiranja. Nikakvo predznanje ti nije potrebno. Uz korišćenje najnovijih tehnologija, bez komplikovanog kodiranja, naučićeš kako da uklopiš već kreirane elemente kako bi napravio igru kakvu želiš. Nakon radionice znaćeš samostalno da napraviš video igricu baš po svojoj meri; igru u kojoj će svi moći da uživaju. Naravno, takmičenje se podrazumeva! Okupi ekipu i testirajte gotov proizvod. Ko će postići najviše poena i preći igricu pre?

Video igre su uvek popularne. Zato ti ova znanja mogu doneti visoke prihode, tako da više nećeš morati da brineš o novcu. Sada možeš da se prihvatiš zabavnog i kreativnog hobija koji će ti uvek obezbeđivati sjajnu zaradu. Mi ćemo ti pružiti osnovne alate. Sve ostalo zavisi samo od tebe – tvoje kreativnosti i želje za uspehom.

video-igre

Šta možeš da očekuješ?

Start letnjih IT radionica je 27. juna 2016. godine, trajanje 6 radnih dana, 12 školskih časova. Časovi se održavaju svakog dana i traju po dva školska časa (2 x 45 minuta). Radi kvalitetnije i praktičnije nastave, grupe se formiraju sa najviše 10 polaznika. Učionice su tehnički kompletno opremljene lap top računarima što omogućava svakom polazniku maksimalne uslove za rad. Nakon završetka, polaznici dobijaju sertifikat koji im služi kao dokaz o stečenom znanju.

Što pre – to jeftinije

Puna cena jedne IT radionice je 15.800 dinara. Ipak, što se ranije prijaviš, to je cena niža.

Za prijave do 13.06.2016 Za prijave do 20.06.2016 Za prijave do 27.06.2016
Puna cena: 15.800 din Puna cena: 15.800 din Puna cena: 15.800 din
Popust: 63% Popust: 60% Popust: 56%
Cena: 5.900 din Cena: 6.400 din Cena: 6.900 din

 

Iskoristi maksimalan popust i prijavi se odmah. Popuni ONLINE FORMULAR ZA PRIJAVU. Za sve detaljnije informacije slobodno nas pozovi na 021/300 21 24 ili 060/66 48 964, ili nam piši na info@kurseviunovomsadu.com