021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Godišnji kursevi jezika za srednjoškolce u Novom Sadu

Arapski, engleski, nemački, mađarski, ruski

Upis po specijalnim cenama – 50% popusta

jezik3

Nemojte dozvoliti da vaše dete ne napreduje u poslu i životu zbog neznanja stranog jezika

Savremeno doba zahteva od svih nas da govorimo makar jedan strani jezik. Nedovoljno vladanje stranim jezicima često je jedna od glavnih prepreka na putu zaposlenja, napredovanja u karijeri ili školovanja u inostranstvu.

Što se duže čeka, sve je teže naučiti strani jezik. Period od 15 do 19 godina starosti je najidealniji za usvajanje novih informacija i brzo pamćenje, jer je mozak fokusiran na učenje i razvoj. Kasnije dolaze na red druge obaveze (fakultet, posao, porodica…) i ostaje malo ili nimalo vremena za dodatno usavršavanje.

Zato razmišljajte na vreme o budućnosti vašeg deteta. Iskoristite ovaj period najefikasnije moguće. Jer po završetku srednje škole, on ili ona će biti spremni za nove poslovne i akademske izazove i biće u velikoj prednosti nad vršnjacima koji ne znaju strani jezik.

Evo i kako.

Kada je nalaženje posla u pitanju, znanje minimum jednog stranog jezika otvara više opcija. Sve popularniji rad od kuće i freelancing posao bolje je plaćen kada je inostrani projekat u pitanju – a za to je neophodno znanje jezika, bez obzira da li govorimo o izradi sajtova, grafičkom dizajnu, programiranju, kopirajtingu, internet marketingu…

Takođe, poslodavci na razgovoru za posao očekuju da dođete barem sa znanjem jednog svetskog jezika. Nije dovoljno samo napisati CV i motivaciono pismo ili odlično sebe prezentovati na intervjuu. Da biste dobili posao, potrebno je da vladate barem jednim stranim jezikom.

Za dalje napredovanje u karijeri, osim poslovnih veština koje se podrazumevaju (komunikacija, pregovaranje, timski rad, prodaja…), neophodan minimalni uslov je znanje engleskog jezika. A ako još govorite i neki drugi strani jezik, onda su vam širom otvorena sva vrata u kompaniji u kojoj radite.

Ukoliko želite da vaše dete nastavi školovanje na nekom od prestižnih svetskih univerziteta, bez znanja nemačkog ili engleskog jezika, nema nikakve šanse za upis. A time se zatvaraju vrata kvalitetnom školovanju i kasnije dobro plaćenom poslu.

Prepoznajući zahteve modernog vremena, škola Obuke i kursevi organizovala je učenje najviše zastupljenih svetskih jezika: engleski, nemački, mađarski, arapski, ruski. Primarni cilj naše škole stranih jezika je da svakom pojedincu izađemo u susret i prilagodimo se njegovim potrebama i napretku.

Želimo da vam pružimo veliku pažnju, podignemo motivaciju za nastavu na najviši nivo, omogućimo da uspešno savladate nastavno gradivo i progovorite strani jezik veoma brzo.

Za 8 meseci do znanja koje ćete moći da koristite zauvek

Opšte informacije o godišnjim kursevima stranih jezika
Ponuda kurseva jezika: Nemački, arapski, ruski, engleski i mađarski
Start nastave: Novembar 2015.
Trajanje: 8 meseci
Nivoi učenja: Početni i srednji
Tempo rada: 2xnedeljno po 90 min, svake druge nedelje
Termini: Prepodnevni i poslepodnevni
Male, mentorske grupe: Max 5-8 polaznika po grupi
Literatura i sertifikat: Obezbeđeni
Predavači: Diplomirani profesori stranih jezika

 

Škola Obuke i kursevi tokom školske 2015/16. godine (od novembra 2015 do juna 2016) organizuje obuku stranih jezika za učenike srednjih škola u Novom Sadu, i to po specijalnim cenama sa 50% popusta.

Izaberite neki od 5 najaktuelnijih svetskih jezika: nemački, engleski, arapski, mađarski ili ruski.  Za 8 meseci vaše dete će steći znanje sa kojim će biti potpuno spremno – i za posao i za dalje usavršavanje. Dobiće veliki fond reči za sporazumevanje u svakoj situaciji, razgovor o svakoj temi, i to tačno i gramatički precizno.

Progovorite engleski jezik odmah

Savladajte čak 3 nivoa učenja engleskog jezika (A1-B1) za 8 meseci – a ne za 2 godine, koliko bi inače trebalo vremena u drugim školama. Najbitnije je da steknete sigurnost u komunikaciji i snađete se bez problema u inostranstvu ili na razgovoru na posao. Zato je naglasak stavljen na učenju reči i fraza iz svakodnevnog i poslovnog života, ali i na aktivnom slušanju i tačnom pisanju. Nastavu vode isključivo diplomirani profesori engleskog jezika sa velikim predavačkim i jezičkim iskustvom, jer ne štedimo na kvalitetu predavanja. Znamo da znate da bez engleskog jezika ne možete lako ni internet da koristite, a kamoli da ostvarite visoke poslovne i akademske ciljeve. Zato je cilj ovog kursa da naučite da koristite engleski jezik praktično i odmah po završetku progovorite. Slobodno, tečno i ispravno.

Budite deo elite – naučite nemački jezik

Svi govore engleski, ali samo nekolicina zna i nemački. Upravo ta nekolicina, kojoj ćete pripadati i vi, dolazi do posla vrlo lako. Pogledajte samo koliko firmi sa nemačkog govornog područja posluje kod nas (Henkel, Siemens, Raiffeisen banka, Metro…). Plus, često u novinama možete pročitati članke o tome kako Nemačkoj i okolnim zemljama nedostaje radne snage u mnogim branšama. Iskoristite priliku da zasenite svakog kandidata na razgovoru za posao ili dalje usavršavanje. Uz korišćenje savremenih nastavnih sredstava, motivisane predavače i prijatnu i opuštenu radnu atmosferu, uspešno ćete savladati nemački jezik. I to od A1 do B1 nivoa – za samo 8 meseci.

7 fenomenalnih razloga da naučite arapski jezik

Razmišljate o učenju arapskog, ali niste sigurni šta posle sa tim znanjem? Predstavljamo vam 7 prednosti poznavanja ovog zanimljivog jezika.

 1. U Srbiji je prisutno sve više arapskih firmi i projekata (Etihad Airways, Al Dahra, Mubadala Aerospace, Beograd na vodi…). Zarade su odlične, a prednost svakako imaju kandidati sa znanjem arapskog jezika
 2. Rad i život u popularnim arapskim zemljama (Emirati, Kuvajt, Bahrein, Dubai, Katar…) biće mnogo lakši i zanimljiviji ako govorite arapski jezik
 3. Postoji visoka potražnja, a malo stručnjaka za arapski jezik
 4. Arapske zemlje su tržišta u ekspanziji i nude dosta poslovnih prilika
 5. Znanje arapskog vam omogućava izvorno izučavanje njihove istorije i velikog doprinosa koji su dali civilizaciji na polju nauke, književnosti, arhitekture…
 6. Ako ste pročitali 1001 noć, gledali trbušni ples ili probali humus, ne znači da poznajete arapsku kulturu. A ona je jedinstvena i veličanstvena i sada je možete zaista upoznati
 7. Iskoristite uticaj arapskog na mnoge jezike (engleski, španski…). To će vam pomoći da ih lakše naučite.

Bilo da vam je motiv radoznalost, poslovne prilike ili preseljenje u arapske zemlje, učenje arapskog će vam se dopasti. Tokom 8 meseci izučavaćete početni A nivo, koji će biti dovoljan za snalaženje u svakodnevnim privatnim i poslovnim situacijama. Koristimo interaktivne metode za učenje, zasnovane na komunikaciji, kako bi arapski jezik progovorili što pre.

Do traženog EU pasoša kroz mađarski jezik

Mađarski jezik je drugačiji od svega što ste do sada čuli. Pripada grupi ugro-finskih jezika i njime se služi oko 14,5 miliona ljudi. Za mađarski važi da nije lak za učenje, ali od njegovog znanja možete imati ogromne koristi. Najpre, jedan od najbržih načina da dođete do EU pasoša jeste dobijanje mađarskog državljanstva. A za to vam treba da solidno govorite mađarski. Osim toga, veliki broj Mađara živi u Srbiji, te vam poznavanje ovo jezika otvara vrata poslu prevodioca ili osobe koja podučava ovaj jezik. 8 meseci vam je sasvim dovoljno da steknete dobro znanje mađarskog jezika, obogatite svoju biografiju nesvakidašnjom veštinom i otvorite vrata Evrope.

flags

Sve je veća potreba za znanjem ruskog jezika

Zbog posla, naravno. Ruske firme koje posluju u Srbiji ili poslovne prilike u Rusiji nameću da znate ovaj moćan jezik. Ruski je 4. u svetu po rasprostranjenosti, zvaničan jezik Ujedinjenih nacija, jezik najlepše književnosti, arhitekture, čuvene vodke i jakih ljudi. Ubraja se u najmelodičnije jezike sveta, a Rusija (naročito Moskva) u mesta koja nikako ne smete propustiti da vidite. Potrudili smo se da vam učenje ruskog jezika predstavlja pravo zadovoljstvo. Kroz 8 meseci druženja, savladaćete potpuno (a lako) početni i srednji nivo jezika, jer smo časove ruskog pretvorili u pravu oazu dobrog raspoloženja. Želimo da kad izađete iz naših učionica odmah primenite na poslu i u životu ono što ste naučili kod nas.

Kakav je tempo učenja stranih jezika?

Kako bismo vašem detetu osigurali udobnost, stalnu interakciju sa predavačem, obezbedili visok stepen pažnje i motivacije, ograničili smo broj učesnika kurseva jezika na 8. Intezitet časova je 2 x nedeljno, po 2 školska časa, i to svake druge nedelje – kako ne bi trpele obaveze u srednoj školi, privatne obaveze, i kako bi Vaša deca stigli da završe sve domaće zadatke sa kursa blagovremeno.

Nakon što polaznici polože test na kraju, dobijaju sertifikat škole kao potvrdu o stečenom znanju. Sa njime će u bliskoj budućnosti imati bolje šanse u pronalaženju posla i otvorena vrata svuda gde se zahteva posedovanje sertifikata o znanju stranog jezika.

Kako izgleda nastava stranih jezika?

Časovi su dinamični, interaktivni i tematski zanimljivi, u potpunosti prilagođeni uzrastu i interesovanjima srednjoškolaca. Uči se bez pritiska, kroz razgovor, vežbe i kreativne jezičke radionice, druženje i zabavu. Boravak u našoj školi postaće sigurno jedan od najlepših i najkorisnijih načina da vaše dete provede slobodno vreme. Jer istovremeno, stiče nove prijatelje, uči strani jezik i ulaže u svoju budućnost.

Cilj naše škole je da vašem detetu pruži stimulativne, kvalitetne časove stranih jezika. Program je kreiran po meri svakog polaznika i po nastavnom metodu zasnovanom na komunikacijskoj i upotrebnoj funkciji jezika. To znači da će sutra oni biti potpuno spremni da se zaista i snađu u najvećem broju situacija. Radi se na maksimalnom usavršavanju sve 4 jezičke veštine: govor, slušanje, čitanje, pisanje.

Polaznici rade sa modernim nastavnim sredstvima i materijalima. Sve kurseve jezika prati odgovarajuća literatura i materijali za učenje, koje BESPLATNO dobijaju.

Literaturu prilagođavamo svakom jeziku posebno i trudimo se da sadrži sve što je neophodno da napredovanje i usvajanje znanja bude što efikasnije, ali i da posle završetka obuke omogući podsećanje i unapređenje stečenog znanja. Pored osnovne literature, u nastavi se koriste i dodatni materijali za rad, jer pored učenja, bitno je i da učesnicima ne bude dosadno, da zavole jezik i kulturu govorne zemlje.

Naše obuke se realizuju sa ciljem da uštedite novac, a povećate kompetencije i znanja vašeg srednjoškolca. Imamo oprobanu metodologiju rada, prilagođavamo se potrebama polaznika, jer želimo što bolji rezultat: veštine koje će vaše dete moći da naplati na današnjem tržištu rada.

Ko su predavači na kursevima stranih jezika?

Našu školu krasi velika posvećenost i profesionalnost u radu. Ono što godinama naši polaznici ističu kao najveći kvalitet škole jesu obrazovani i kvalitetni predavači. Odlikuje ih velika motivacija, kreativnost i predanost svom pozivu.

Na svim programima predaju isključivo diplomirani profesori stranih jezika, sa višegodišnjim iskustvom u predavanju, prevođenju i praktičnom korišćenju jezika. Časove vode koristeći moderne metode učenja, posebno prilagođene srednjoškolskom uzrastu.

Zbog malih grupa, predavači imaju mogućnost da prate napredak svakog polaznika ponaosob sve vreme u procesu učenja. Važno je da su tokom kursa oni polaznicima uvek dostupni za pomoć, savete i besplatne konsultacije.

8 razloga da kontaktirate našu školu stranih jezika odmah

Godšnji program stranih jezika vašem srednjoškolcu će omogućiti:

1. Aktivno znanje stranog jezika kroz govor, slušanje, čitanje i pisanje
2. Potpunu sigurnost i samostalnost u komunikaciji
3. Učenje gramatike na jednostavan način
4. Precizno i tačno izražavanje u razgovoru na mnoge privatne i poslovne teme
5. Lakši upis na studije na nekom od poznatih svetskih univerziteta
6. Brži pronalazak posla i više mogućnosti za zaradu
7. Upoznavanje drugih zemalja i njihovih kultura
8. Uživanje u filmovima, muzici, knjigama… na izvornom jeziku

Upis je u toku. Nastava stranih jezika počinje uskoro i svi u našoj školi vas rado očekuju

Sada je pravo vreme da vaše dete nauči strani jezik.

Start nastave je 01. novembra 2015. Za sve prijave do 09.10.2015, škola obezbeđuje 50% popusta na punu cenu kursa, tako da plaćate 3900 dinara/mesečno umesto 7800 dinara/mesečno.

Redovna cena: 7800 din/mesečno
Cena sa 50% popusta: 3900 din/mesečno
Način plaćanja: Na 8 jednakih rata
Rok za prijavu: 09.10.2015

 

U cenu kursa je uključeno:

 • Ulazno testiranje radi utvrđivanja nivoa znanja
 • Pohađanje željenog kursa
 • Rad u malim grupama sa max 8 polaznika
 • Literatura i dodatni material
 • Konsultacije sa predavačima
 • Polaganje završnog testa
 • Izdavanje sertifikata

Pozovite telefone 021/300-21-24 ili 060/664-89-64, zakažite razgovor sa našim profesorima i dođite na besplatno testiranje.

Možete da nas kontaktirate i mejlom info@kurseviunovomsadu.com. Imajte u vidu da je broj polaznika po kursu ograničen, zato ne dozvolite da vam promakne popust i prilika za sticanjem kvalitetnog znanja.

Uverite se da ste nam vi, vaše dete i njegov napredak i uspeh na prvom mestu.