021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Inovativni program učenja stranih jezika za osnovce od 1. do 8. razreda

Za 8 meseci do znanja za ceo život!

Engleski, nemački, ruski i francuski jezik

Deca mnogo lakše, brže i sa više samopouzdanja usvajaju strani jezik od odraslih. Evo i zašto. Sa godinama počinjemo previše da razmišljamo o onome što radimo, trudimo se da ne pravimo greške, bitno nam je kako nas okolina ceni, oprezni smo – a sve to dovodi do smanjenja samouverenosti i spontanosti kada je učenje jezika u pitanju. Što se kasnije krene sa usvajajnjem gramatike, novih reči i izraza, sve je teže i zahtevnije da se dostigne zadovoljavajući nivo znanja jezika. A realnost je takva da će nam to znanje kad tad zatrebati i vrlo verovatno višestruko isplatiti. jezik1 Zato je za vaše dete najbolje da što ranije krene sa učenjem stranog jezika. I tako predupredi sve kasnije poteškoće. A dobiti će biti ogromne, jer će vaše dete:

 • Spremno dočekati sve izazove budućnosti – nastavak školovanja u inostranstvu, nalaženje dobrog posla, napredovanje u karijeri
 • Slobodno vreme će iskoristiti kreativnije, jer će bez muke koristiti internet i računar, uživati u stranoj muzici i filmovima, čitati knjige i časopise na stranom jeziku, a moći će i da se sprijatelji sa vršnjacima iz celog sveta
 • Postizaće bolje rezultate u školi na časovima jezika
 • Iskoristiće vreme školovanja maksimalno produktivno i na lak i zabavan način steći korisno znanje stranog jezika – kasnije na red dolaze druge obaveze i sve će biti teže odvojiti vreme za dodatno usavršavanje
 • Upoznaće različite kulture, obogatiti svoje znanje i maksimalno uživati na budućum putovanjima.

Ništa ne prepuštajte slučaju i već sada razmišljajte o budućnosti vašeg osnovca. Srednja škola i fakultet će mu pružiti osnove za uspeh, ali posedovanje dodatnih znanja i veština je ono što će ga izdvojiti od drugih i omogućiti postizanje sjajnih rezultata. Znanje stranog jezika će vašem detetu stvoriti brojne mogućnosti. A mi smo se pobrinuli da do tog znanja dođe na temeljan, kvalitetan i zabavan način kroz godišnje kurseve stranih jezika.

Neka budućnost vašeg deteta bude lakša i lepša

Škola Obuke i kursevi je za vaše osnovce pripremila godišnji program učenja stranih jezika: engleskog, nemačkog, ruskog i francuskog. Cena programa je benificirana, sa obezbeđenih 50% popusta.

Jezik koji ne poznaje granice: engleski jezik
3 nivoa znanja za 8 meseci. Od A1 do B1. Laka komunikacija sa stanovnikom skoro svake zemlje na planeti, korišćenje interneta i računara, bolje ocene u školi, osnova za dalje usavršavanje i sticanje neke od svetski priznatih diploma engelskog jezika… samo su neke od prednosti dobrog vladanja ovim jezikom. Rad po ugledu na renomirane svetske edukativne centre. Obezbeđena literatura i sertifikati.

Sa znanjem nemačkog jezika školovanje i zaposlenje ne predstavljaju problem
Neka vaše dete govori jezikom najjačih ekonomskih sila Evrope. To će mu u budućnosti doneti veliku prednost prilikom traženja posla, kako kod nas tako i u inostranstvu. Plus, školovanje na nemačkim univerzitetima biće izuzetno olakšano. Uče se početni nivoi A1 i A2 i srednji nivo B1. Sa završenim B1 nivoom, vaše dete će biti spremno za komunikaciju u svim situacijama.

Neka vaše dete na jednostavan i zabavan način progovori ruski jezik
Uslovi za učenje ruskog jezika u našoj školi su takvi da dovode do maksimalne iskorišćenosti znanja. Radi se po savremenim udžbenicima, obrađuju teme koje su aktuelne i upotrebljive u svakodnevnim situacijama, usavršava posebno komunikacija, ali i čitanje, slušanje i pisanje. Neka vaš osnovac već sada radi na obezbeđenju dobrog ugleda kod poslodavaca mnogih ruskih kompanija širom Srbije.

57 mogućnosti za rad i život uz francuski jezik
Francuski jezik se koristi u čak 57 zemalja sveta, među kojima su, pored Francuske, Belgija, Kanada, Švajcarska, egzotični Sejšeli… Zvaničan je jezik Evropske Unije, UN-a i velikog broja međunarodnih organizacija. Francuski je jezik mode, ljubavi, umetnosti i diplomatije i njegovo poznavanje će sigurno svrstati vaše dete u jezičku elitu. Posebno na tlu Evrope, imaće mogućnost da gradi dobru karijeru.

Koliko traje program učenja stranih jezika?

Program traje 8 meseci (novembar 2015-jun 2016.), a tempo nastave je 2 x nedeljno po 90 minuta, svake druge nedelje – jer je jako važno da deca ne budu preopterećena, već da im ostane dovoljno vremena za njihove redovne školske obaveze, slobodno vreme i rad na domaćim zadacima sa kursa izabranog jezika. Tokom 8 meseci osnovci će savladati kompletan početni i značajn deo srednjeg nivoa znanja jezika, što će im omogućiti da vrlo uspešno i tečno komuniciraju u većini životnih situacija.

Polaznici se dele u 2 grupe prema starosti: mlađi osnovci od 1. do 4. razreda i stariji osnovci od 5. do 8. razreda. Grupe imaju najviše 8 polaznika, što omogućava da rad na časovima bude ispunjen interakcijom, druženjem, razmenom znanja, ali i nesmetanim praćenjem napretka svakog polaznika od strane predavača.

Materijali za rad su obezbeđeni. Deca dobijaju udžbenike i kako su učionice tehnički opremljene, svako dete ima svoj računar za rad na časovima.

Nakon završetka programa, profesori sprovode završno testiranje i na osnovu rezultata škola svakom polazniku izdaje sertifikat da je uspešno savladao strani jezik koji je učio. Sertifikat će poslužiti vašem detetu u mnogim situacijama u kojima se traži pisani dokaz znanja jezika, kroz dalje školovanje i traženje posla.

Opšte informacije o godišnjim kursevima stranih jezika za osnovce
Ponuda kurseva jezika: Nemački, ruski, engleski i francuski
Start nastave: Novembar 2015.
Trajanje: 8 meseci
Nivoi učenja: Početni i srednji
Tempo rada: 2xnedeljno po 90 min, svake druge nedelje
Termini: Prepodnevni i poslepodnevni
Male, mentorske grupe: Max 5-8 polaznika po grupi
Literatura i sertifikat: Obezbeđeni
Predavači: Diplomirani profesori stranih jezika
jezik2

Čime garantujemo kvalitet nastave?

Godišnji program stranih jezika za učenike osnovnih škola je pažljivo osmišljen da pruži maksimalan kvalitet znanja za najkraće vreme. Birali smo jezike koji su važni i aktuelni, kako sa poslovnog i akademskog, tako i sa svakodnevnog aspekta. Za koji god jezik da se vaše dete odluči, doneće mu višestruke koristi u životu.

Ko su predavači?

Diplomirani filolozi, profesori stranih jezika, sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom i osnovcima biće zaduženi da na najefikasniji način prenesu znanje vašem detetu. Pored njihovog iskustva i profesionalnosti u radu, posebnu pažnju obraćamo na to da predavači budu sposobni da deci održe pažnju i zainteresuju ih za strani jezik koji uče. Zato su časovi ispunjeni dodatnim sadržajima i zanimljivim radionicama.

Kakva je metodologija rada?

Insistiramo na komunikaciji, jer ona predstavlja aktivno znanje jezika. Pored izvanrednog usmenog obraćanja, vaše dete će znati gramatiku i pravilno da se izrazi pisanim putem. Komunikativno-individualni metod, koji profesori koriste u radu, znači da se svakom polazniku posvećuje podjednaka pažnja i razvija znanje sve 4 jezičke veštine: govor, slušanje, čitanje i pisanje. Iako se primenjuje individualni pristup u radu, predavači podjednako koriste i sve prednosti grupe, jer se jezik najbrže uči kroz interakciju. Zato nastava sadrži mnoštvo vežbi, kreativnih radionica, međusobno podsticanje na razgovor i razmenu mišljenja. Teme nastave su u potpunosti prilagođene školskom uzrastu, zanimljive i korisne.

Važno nam je vaše mišljenje

Obzirom da je jako bitno da vaša deca i vi kao roditelji budete zadovoljni školom, načinom sprovođenja nastave i predavačima, obraćamo pažnju na vaše mišljenje, sugestije, kritike i ideje. Trudimo se da uvažimo sve ono što je realno i opravdano. Predavači pomno prate napredak učenika, ali takođe i sami profesori bivaju ocenjivani. Na taj način održavamo kvalitet nastave na viskom nivou.

Upisni rok je u toku i mi vas rado očekujemo!

Upis na godišnji program jezika za osnovce vrši se do 09. oktobra. Za prijave u tom periodu škola je obezbedila beneficirane uslove i 50% popusta na punu cenu kursa.  Zato cena iznosi 3.900 din/mesečno umesto 7.800 din/mesečno. Plaćanje možete izvršiti u 8 jednakih mesečnih rata.

Redovna cena: 7.800 din/mesečno
Cena sa 60% popusta: 3.900 din/mesečno
Način plaćanja: Na 8 jednakih rata ili u celosti
Rok za prijavu: 09.10.2015.

 

U cenu kursa je uključeno:

 • Ulazno testiranje radi utvrđivanja nivoa znanja
 • Pohađanje željenog kursa
 • Rad u malim grupama sa max 8 polaznika
 • Literatura i dodatni materijal
 • Konsultacije sa predavačima
 • Polaganje završnog testa
 • Izdavanje sertifikata.

Pozivanjem brojeva 021/300 21 24 i 060/664-89-64 možete izvršiti prijavu. Takođe, na raspolaganju vam je i naš mejl info@kurseviunovomsadu.com. Svakog radnog dana od 10 do 18h možete nas kontaktirati, pitati sve što vas interesuje i prijaviti vaše dete na željeni kurs jezika. Broj mesta je ograničen, kao i rok za prijavu po promo cenama. Donesite odluku! Čekamo vas.