021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Idealan posao za ljude koji vole organizaciju i upravljanje resursima. Kurs za menadžera restorana

Ne volite ništa da prepuštate slučaju? Ukoliko čvrsto držite konce u svojim rukama i uvek radije posmatrate širu sliku, a pritom vam organizacija ide od ruke, imamo odličnu vest za vas. Kako škola Obuke i kursevi konstantno prati biznis trendove i aktuelne potrebe tržišta rada i u skladu sa njima kreira nove, atraktivne kurseve, u mogućnosti ste da već u ovom upisnom roku svoju karijeru usmerite u pravcu veoma traženog i dobro plaćenog zanimanja. Iskoristite svoje afinitete na pravi način. Na ovom kursu bićete u prilici da unapredite svoje vrline i dobijete nove veštine kako biste postali visokostručan menadžer restorana sa širokim mogućnostima zaposlenja.

Kurs za menadzera restorana

Planiranje, organizacija, koordinacija i kontrola

Posao menadžera restorana veoma je kompleksan i sastoji se od višestrukih zaduženja i odgovornosti. Osnova posla je upravljanje objektima kao što su restorani, kafići, kafane, klubovi, poslastičarnice, picerije, pekare, pivnice i drugi slični objekti koji se bave pružanjem usluga pripreme i posluživanja pića i hrane. Menadžer restorana zadužen je za organizaciju i koordinaciju rada svih zaposlenih, kao i kontrolu njihovog učinka. Vodi računa o nabavci neophodnih dobara i kontroliše prodaju i promet. Drži na oku sve segmente poslovanja i svojim znanjima i radom utiče na njihovo poboljšanje. Drugim rečima, on predstavlja glavnog čoveka rukovodstva restorana; čoveka koji je u najvećoj meri zaslužan za uspeh i poslovanje restorana. Iz tog razloga, njegova primanja su značajno iznad proseka, pa čak i u početničkim danima. Kako se veoma brzo vide rezultati njegovog rada, tako je u prilici da brzo dolazi do unapređenja i značajno poveća svoja primanja.

Zamislili ste sebe u ovoj ulozi, zar ne? Uz kurs za menadžera restorana ovu zamisao brzo i lako možete preneti u javu. Jedino što vam je potrebno su želja i volja za novim znanjima i već nakon samo dva meseca imaćete sve neophodne alate da započnete svoju karijeru na ovom polju i sebi obezbedite siguran i perspektivan posao.

Šta vas čeka na kursu za menadžera restorana?

Na kursu ćete učiti kako da najefikasnije sprovodite sve aktivnosti za upravljanje ugostiteljskim objektima. Unapređivaćete veštine poput komunikativnosti, organizacije, inicijative, strpljenja, samodiscipline, sistematičnosti i drugih značajnih veština potrebnih za uspešno i kvalitetno obavljanje posla menadžera restorana. Saznaćete koji su sve koraci neophodni kako biste naručili i dobili naručenu robu u planirano vreme, kako se kreira meni i razrađuje sistem rezervacija. Naučićete šta je sve potrebno prostor da sadrži kako bi bio izrazito fukcionalan, a ujedno i vizuelno prijemčiv i na koje načine ga možete unapređivati. Otkrićete kako da privučete što veći broj gostiju i učinite ih stalnim mušterijama. Učićete o značaju tajminga i sezonskim promenama u poslovanju. Znaćete koji su najbolji načini za pregovaranje sa dobavljačima i drugim saradnicima. Proći ćete kroz sve zakonske regulative koje su vam neophodne u sprovođenju menadžerskih aktivnosti. Naučićete i kako maksimalno da iskoristite potencijal društvenih mreža u marketinške svrhe. Nakon kursa znaćete detaljno da isplanirate, organizujete, vodite i kontrolišete radne aktivnosti zaposlenih, kao i da upravljate materijalnim i finansijskim sredstvima.

Menadzer restorana

Plan i program kursa za menadžera restorana obuhvata sledeće nastavne celine:

 • Okviri rada, zaduženja i dužnosti menadžera restorana
 • Razvijanje ličnih i profesionalnih veština značajnih za kvalitetan rad
 • Raspolaganje i upravljanje postojećim resursima i nabavka novih
 • Upravljanje ljudskim resursima – kvalitetna selekcija
 • Saradnja sa dobavljačima i spoljnim saradnicima
 • Zakonske regulative
 • Organizacija prostora
 • Kreiranje menija
 • Razvijanje sistema rezervacija
 • Društvene mreže u poslu
 • Smernice, dalji koraci, mogućnosti napredovanja u poslu

Kurs počinje u septembru i traje dva meseca, ukupno 32 školska časa. Nastava se održava 2 puta nedeljno po 2 školska časa. Grupe se formiraju sa najviše 10 polaznika čime se postiže visok kvalitet nastave i svakom polazniku omogućava više prostora za napredak i brže i lakše usvajanje gradiva. Kurs vode dugogodišnji menadžeri HORECA objekata u zemlji i inostranstvu. Nakon kursa, dobijate sertifikat škole Obuke i kursevi o odslušanom kursu koji vam može služiti kao dokaz o stečenom znanju prilikom zapošljavanja.

Po završetku kursa bićete u prilici da:

 • Upravljate širokim spektrom aktivnosti raznih vrsta ugostiteljskih objekata
 • Radite na poziciji menadžera ili konsultanta velikog broja restorana
 • Birate ljude sa kojima radite i sarađujete
 • Kreirate strategije za uspešno poslovanje
 • Promovišete restoran kroz online i offline marketinške aktivnosti
 • Osmišljavate i organizujete događaje u restoranu
 • Obezbedite sebi visoka i stalna primanja

Prijavite se do 27.09.2021. i kurs za menadžera restorana platićete 55% jeftinije

Oktobarski upisni rok je u toku. Regularna cena kursa za menadžera restorana je 20.000 dinara mesečno. Ipak, ako se prijavite do 27.09.2021. možete značajno uštedeti i cenu kursa platiti 55% manje, samo 8.900dinara mesečno. Prijavu možete izvršiti pozivanjem naših brojeva 021/300-21-24 , 060/664-89-64, ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
20.000 din 55% 8.900 din 27.09.2021.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i preko ONLINE PRIJAVNOG FORMULARA