021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Nauči web dizajn/web programiranje.

Pravljenje web sajtova je najtraženije zanimanje danas

Posao web dizajnera/programera je perspektivno zanimanje sa kojim ljudi vrlo brzo pronalaze zaposlenje. Bukvalno svakoj firmi potreban je web dizajner koji će izraditi funkcionalan web sajt sajt koji privlači nove klijente, donosi zaradu i na pravi način predstavlja firmu na tržištu. Potreba za stručnjacima za izradu web sajtova stalno raste, kako u svetu, tako i kod nas. Svake godine u Srbiji ostane oko 5.000 nepopunjenih radnih mesta u oblasti IT industrije.

Web programiranje/dizajn spada u dobro plaćene profesije. Mesečni prihodi web dizajnera, u zavisnosti od projekata, kreću se od 500 do 1500 evra. Radom od kuće, web sajt freelanceri mogu zaraditi i do 10 prosečnih plata.

Obuke i kursevi nude vam da za 4 nedelje naučite da potpuno samostalno osmislite, napravite i uspešno održavate atraktivnu web prezentaciju.

BROJ SLOBODNIH MESTA

5

7 razloga da odaberete kurs web dizajna

Postoji barem 7 razloga da odaberete obuku za posao web programera/dizajnera:

  • dobijate znanje koje je odmah primenljivo u praksi
  • veoma brzo ćete pronaći posao
  • možete raditi u bilo kojoj firmi, ali isto tako i honorarno, od kuće kao freelancer
  • imate mogućnost odlične zarade kroz rad na projektima stranih kompanija
  • možete pokrenuti sopstveni biznis
  • ukoliko već imate web sajt možete ga potpuno samostalno održavati
  • zarađujete dok studirate.

Kako izgleda kurs izrade web sajta?

Web sajt kurs sastavljen je iz 2 dela.

Obuka čini praktičan rad. Uz pomoć predavača, realizovaćete svoj prvi web sajt projekat, na osnovu zadate skice i rešenja. Takođe, imaćete i zadatak da, kod kuće, uz aktivne konsultacije sa predavačem, osmislite i napravite svoj lični web sajt. Cilj je da, po završetku kursa, budete potpuno osposobljeni da samostalno izrađujete i održavate web sajtove.

Predavači na kursu web sajt dizajna su iskusni i kvalitetni stručnjaci sa velikim brojem uspešnih projekata u zemlji i inostranstvu (preko 200 izrađenih web sajtova).

Na kraju kursa dobijate sertifikat o završenoj obuci, kojim možete potvrditi svoje znanje u razgovoru sa poslodavcem.

Ako želite da postignete potpunu specijalizaciju u oblasti web dizajna, kreirali smo napredni kurs koji se zasniva na 100% praktičnom radu. Kroz izvođenje vežbi, radionica i radu na konkretnim projektima, stičete dodatnu stručnost za posao web programera/developera. Da pročitate više o naprednom kursu, kliknite na sledeći LINK

Broj polaznika po grupi Max 10
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Rok za upis 24.09.2018.
Regularna cena 20000 din
Promotivna cena 8950 din
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Promo cena kursa web dizajna/programiranja

Puna cena web dizajn kursa iznosi 20.000 dinara. Oktobarski upisni rok je u toku. Za sve prijave do 24.09.2018. dobijate kurs po ceni od 8.950 dinara (55% popusta). Cena kursa za nezaposlena lica i studente iznosi 8.400 dinara.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
20.000 din 55% 8.950 din 24.09.2018.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-20-33; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Kurs je moguće platiti na 2 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, druga na početku kursa) ili na više mesečnih rata (ako se vrši plaćanje čekovima). Rezervacija mesta iznosi 2.500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/II sp ili u najbližoj pošti na osnovu instrukcija koje dobijete od naših koordinatora upisa. Rezervacija se može otkazati 7 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.