021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

7 razloga da odmah počnete da učite nemački jezik na kursu u Novom Sadu

nemacki21. Zaposlite se u stranoj firmi u Srbiji

Brojne firme s nemačkog govornog područja dolaze u Srbiju, a poznavanje nemačkog jezika svakako je ogromna prednost pri zapošljavanju. Trenutno kod nas posluje oko 400 registrovanih preduzeća samo iz Nemačke – Siemens, Henkel, Knauf, Messer… Tu su još i brojne firme iz Austrije, Švajcarske, Belgije (Nestle, Roche,  Novartis, Delhaize…).

2. Nemačkoj i zemljama EU nedostaje specijalizovana radna snaga

Najtraženiji su zanatlije, IT stručnjaci i u poslednje vreme medicinsko osoblje. Ne dozvolite da jezik bude prepreka da se zaposlite i dobro zaradite u nekoj od zemalja s nemačkog govornog područja.

3. Studirajte i usavršavajte se u Nemačkoj

Nemački univerzitet je 3. univerzitet na svetu na listi omiljenih mesta za studiranje. Nemačka vlada dodeljuje brojne stipendije za strane studente, kao i za izradu naučnih i doktorskih radova. Srpski studenti mogu besplatno sudirati na austrijskom univerzitetu, a uslov je dobro poznavanje nemačkog jezika.

4. Znanje nemačkog jezika velika je prednost za osobe koje rade u turizmu

Nemci, pored Švajcaraca i Austrijanaca, najviše vole da putuju. Naše područje godišnje poseti preko milion turista s nemačkog govornog područja.

nemacki35. Učestvujte u kulturnom i noćnom životu Beča, Berlina, Ženeve ili Minhena

Poznavanje jezika daje vam mogućnost da bolje razumete i doživite istoriju i običaje naroda, ali i da intenzivnije uživate u zabavnim i kulturnim ponudama. Bez ograničenja uživajte na Oktoberfestu, posetite bajkovite dvorce, snežne Alpe ili neki od klubova Ciriha.

6. Nemački se uči lako i brzo

Predrasuda je da je nemački jedan od težih jezika za savladavanje. Naprotiv, nije ga teže naučiti nego engleski jezik. Sigurno već znate brojne nemačke reči – farba, flajer, šlag, šverc, šporet, štikla…

7. Nemački će ponovo biti najznačajniji jezik Evrope

Stručnjaci i analitičari predviđaju kraj anglosaksonskog uticaja i povratak nemačkog jezika na velika vrata već od 2025. godine. Tome je najviše doprinela demokratizacije EU, a Nemačka je svakako jedna od vodećih članica.

Šta obuhvata kurs nemačkog jezika u Novom Sadu?

nemacki4Obuke i kursevi organizuju kurs nemačkog jezika, koji vodi profesor nemačkog jezika i književnosti. Obuka obuhvata početni nivo (A1 i A2), kao i srednji nivo (B1 i B2). Obuka se održava 2 puta nedeljno u poslepodnevnim terminima i subotom, i traje 60-90 dana u zavisnosti od nivoa učenja.

Trajanje jednog nivoa učenja nemačkog jezika je 2-3 meseca (A1, A2 nivoi traju 2 meseca, B1, B2 traju 3 meseca). Nivo znanja određuje se ulaznim testiranjem. Po završetku predavanja organizovano je polaganje testova za svaki nivo. Kao potvrdu o pohađanju kursa škola dodeljuje sertifikat.

Broj polaznika po grupi Max 10
Trajanje kursa 2-3 meseca/nivo
Nivo učenja Početni i srednji
Termini Poslepodnevni i subotom
Rok za upis 02.08.2021.
Regularna cena 10000 dinara/mesečno
Promotivna cena 3900 dinara/mesečno
Telefoni 060/664-89-64
Formular za prijavu PRIJAVI SE!

Kolika iznosi cena kursa nemačkog jezika?

Puna cena kursa nemačkog jezika iznosi 10.000 dinara/mesečno. Septembarski upisni rok je u toku. Prijavite se do 02.08.2021. i kurs nemačkog jezika pohađajte po ceni od 3.900 dinara/mesečno. Svaki nivo je moguće platiti u više mesečnih rata, u dogovoru sa administracijom škole.

Rezervacija mesta iznosi 1.900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Dušana Vasiljeva 9. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Da ne biste propustili promotivni period, prijavite se putem ONLAJN FORMULARA ili nas pozovite na telefon 021/300-21-24 ili 060/66- 89-64. Možete i da nam pošaljete prijavu na e-mail: info@kurseviunovomsadu.com, posle čega će vas kontaktirati osoblje našeg sekretarijata.