021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Samo za zdravstvene radnike koji žele da zarađuju 2000-4000 evra mesečno.

Kurs nemačkog jezika za zdravstvene radnike – medicinare. 50% popusta do 26.07.2021.

Na samo 1829 km od Srbije, događaju se odlične stvari.

Nemačka, zemlja piva, kobasica, automobila… I najjače evropske ekonomije. Tamo se ozbiljno radi, ali i ozbiljno zarađuje. Nemci prijavljuju da nezaposlenost nikad nije bila niža, a kvalifikovanih radnika im i te kako treba.

Naročito iz medicinske struke. Nemačka planira da zaposli čak 120.000 medicinara raznih specijalnosti, a tražnja je najveća u najbogatijim saveznim državama – Bavarskoj, Baden-Virtembergu i Severnoj Rajni-Vestfaliji.

Plate se kreću od 2000 evra (sa srednjom stručnom spremom), pa do 4000 evra (sa visokom stručnom spremom). Nijedan radni sat se ne zakida, mogućnosti napredovanja i specijalizacije su otvorene i ne može da se desi da jedna sestra, recimo, radi sa 40 i više pacijenata.

Ne uklapaj se u lošu statistiku! Nema razloga da budeš jedan od 15.000 nezaposlenih zdravstvenih radnika u Srbiji. Ili da čekaš godinama na unapređenje i povećanje plate. Školu imaš i samo te još znanje nemačkog deli od ostvarenja sna – da imaš dobar posao i lep život.

BROJ SLOBODNIH MESTA

8

kurs nemackog za zdravstvene radnike

Lako rešiv problem – upiši kurs nemačkog za medicinare

Ako si pri kraju školovanja ili si već lekar, lekar-specijalista, farmaceut, stomatolog, medicinska sestra ili brat, negovatelj, tehničar… Dajemo ti priliku da za 3 meseca naučiš nemački jezik za medicinare i postaneš kandidat za odlično plaćen posao u zemljama nemačkog govornog područja.

U praksi se pokazalo da zdravstveni radnici, bez obzira na opšte znanje nemačkog, moraju dobro da poznaju stručne, medicinske termine. Bez tog znanja, događaju se ozbiljni problemi – nesporazumevanje pacijenta i  lekara, pogrešno dijagnostikovanje bolesti, netačno popunjavanje dokumentacije… Zato su zdravstvene ustanove pooštrile kriterijume vezane za poznavanje nemačkog jezika.

Kurs nemačkog za medicinare upravo će ti dati znanje neophodno za uspešno i efikasno obavljanje posla. Uz korišćenje posebnih udžbenika i simulaciju realnih situacija, nakon 3 meseca, naučićeš neophodnu medicinsku terminologiju na nemačkom. Tako ćeš, bez problema, moći da:

 • razumeš kako funkcioniše zdravstveni sistem u Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj
 • komuniciraš sa pacijentima i kolegama
 • vršiš prijem, pregled pacijenta
 • obavljaš vizite
 • tačno popunjavaš bitnu dokumentaciju
 • vodiš telefonske razgovore…

Plus, dobićeš vrlo korisne savete oko traženja posla (popularne agencije, portali za zapošljavanje…).

Kurs nemačkog za zdravstvene radnike – bitne informacije:

 • Uslov za upis: završen A2 nivo
 • Trajanje kursa – 3 meseca
 • Tempo rada – 2 x nedeljno po 90 minuta
 • Termini nastave – poslepodnevni i večernji
 • Nastavu izvode isključivo diplomirani filolozi
 • Ulazno testiranje prilikom upisa
 • Obezbeđen sertifikat nakon završnog testiranja
 • Start nastave – krajem marta, početkom aprila 2018.

Ako nisi na nivou A2, obezbedili smo ti pohađanje početnih nivoa A1 i A2.

Imaš realnu šansu da karijeru “vineš” do zvezda. Prijavi se, jer dobijaš popust.

Sve do 26.07.2021.  kurs nemačkog za medicinare je na 50% popusta. Prijavi se i ostvari cenu od 4500 umesto 9000 dinara/mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
9000 din/mes. 50% 4500 din/mes. 26.07.2021.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-21-24; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Rezervacija mesta iznosi 1.500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Plaća se prilikom ulaznog testiranja. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Dušana Vasiljeva 9. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.