021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Podigni vrednost svoje biografije, istakni se među konkurencijom!

Upiši kurs nemačkog jezika za nezaposlene. Iskoristi 55% popusta do 27.09.2021.

Jer to će biti detalj u tvom CV-u koji će poslodavci odmah uočiti! Svi znaju engleski, to više nije nikakva posebna vrednost. Ali, ako znaš još neki jezik, i to baš nemački, drastično ćeš odskočiti od drugih. Automatski ćeš postati ozbiljan i kvalitetan kandidat za dobijanje posla.

Kreirali smo za tebe poseban kurs nemačkog jezika, kako bi za što kraće vreme zajedno došli do vidljivih rezultata. Cilj kursa nemačkog za nezaposlene je da izgradimo tvoj jezički potencijal i tako podignemo tvoju vrednost na tržištu rada. Želimo da, posle kursa, prosto pucaš od samopouzdanja u svoje znanje nemačkog jezika.

U Srbiji posluje 400 nemačkih i 500 austrijskih kompanija

I sve traže znanje nemačkog jezika.

A da ne govorimo o drugim firmama koje iz poslovnih razloga (posluju na nemačkom govornom području, sarađuju sa inostranim partnerima…) imaju potrebu da zaposle osobe sa znanjem nemačkog jezika.

Da je nemački jezik zaista perspektivan i da omogućava bolju zaradu, lako je proveriti. Dovoljno je samo da istražiš po netu zvanične portale za zapošljavanje. Videćeš da u svakom momentu postoje desetine aktivnih oglasa poslodavaca koji traže ljude sa znanjem nemačkog.

BROJ SLOBODNIH MESTA

4

kurs nemackog jezika za nezaposlene

Kurs nemačkog jezika za nezaposlene – osnovne informacije:

  • Trajanje kursa – 3 meseca / nivo
  • Tempo rada – 3 x nedeljno po 80 minuta
  • Termini nastave – poslepodnevni i večernji
  • Rad u malim grupama
  • Nastavu izvode isključivo diplomirani filolozi
  • Ulazno testiranje prilikom upisa
  • Obezbeđen sertifikat nakon završnog testiranja
  • Start nastave – krajem marta, početkom aprila 2018.

Pogledajte program kursa na nivou A1 i A2

Pogledajte program kursa na nivou B1 i B2

Završi kurs – pronađi posao

Ne dozvoli da ti dobra poslovna prilika propadne zbog nedovoljnog znanja stranog jezika. Škola sarađuje sa velikim brojem domaćih i stranih firmi u Srbiji.
Stekni B1 ili B2 nivo znanja nemačkog jezika (koji su uslov za intervju za posao), jer tako stičeš uslov da postaneš deo naše baze zapošljavanja. Povezaćemo te sa velikim brojem kompanija sa kojim sarađujemo i pružiti mogućnost da nađeš posao.

Zato, nemoj da čekaš dobre prilike! Zgrabi ih!

Prvo što treba da uradiš je da počneš sa časovima nemačkog za nezaposlene.

Škola jezika u Novom Sadu ima dobre profesore nemačkog, koji ćete bez problema naučiti nemački i motivisati da ga što brže progovoriš. Bez stida, stresa i straha da ćeš pogrešiti. Grupe se prave tako da svi budete na istom nivou znanja. I istim, realnim tempom napredujete.

Svako će moći da dođe do izražaja, da priča i vežba.

Možemo te obučiti za sve nivoe znanja nemačkog (od početnog do naprednog). Svaki nivo kursa nemačkog za nezaposlene traje 3 meseca. Tempo nastave je 3 x nedeljno po 80 minuta. Ulaznim testiranjem utvrdićemo tvoj nivo znanja i usmeriti te u grupu koja ti najviše odgovara.

Na kraju svakog nivoa dobijaš sertifikat kao potvrdu naučenog nemačkog.

Oktobarski upisni rok je u toku. – kurs nemačkog jezika za nezaposlene 3700 dinara / mesečno

Prijavi se najkasnije do 27.09.2021. i ostvari veliki popust. Umesto 8000 dinara / mesečno, cena kursa nemačkog za nezaposlene je 3700 dinara / mesečno. Moguće je plaćanje na više mesečnih rata u dogovoru sa koordinatorom nastave.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
8000 din/mes. 55% 3700 din/mes. 27.09.2021.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-21-24; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Rezervacija mesta iznosi 1.500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Plaća se prilikom ulaznog testiranja. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Dušana Vasiljeva 9. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.