021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com
Poštovani polaznici, u skladu sa odlukom o proglašenju vanrednog stanja, koja se odnosi na sve obrazovne institucije, i u cilju sprečavanja širenja korona virusa i zdravstvene zaštite svih polaznika i zaposlenih – obaveštavamo vas da škola Obuke i kursevi od ponedeljka, 16. marta 2020. potpuno obustavlja održavanje nastave u učionicama. Za osobe koje trenutno ne pohađaju nijedan kurs kod nas, a želele bi u budućnosti, škola će pružiti mogućnost online nastave putem Skajpa. Za sve informacije o načinu realizovanja online nastave preko Skajpa možete nam se obratiti na 060/664 89 64. Takođe, možete nam pisati i na mejl obukeikursevins@gmail.com.

Istaknite se među konkurentima i zgrabite svoju šansu! Kurs knjigovodstva

Želite novi posao i dobru platu? Potrebna vam je prekvalifikacija i ne želite da gubite vreme i odlažete svoj poslovni napredak?

Na kursu knjigovodstva u Novom Sadu naučite jedno od najtraženijih zanimanja i postanite stručnjak bez kog ni jedna firma ne može uspešno poslovati.

Za potpunu specijalizaciju u oblasti knjigovodstva, na raspolaganju vam je 2- mesečni napredni kurs na kome, kroz rad u poznatom knjigovodstvenom softveru IRIS možete postići potpunu stručnost za posao knjigovođe.

BROJ SLOBODNIH MESTA

6

Zašto kurs knjigovodstva?

1. Ogromna potražnje za kvalitetnim knjigovođama
Domaće tržište beleži trend otvaranja velikog broja privatnih firmi. Takva situacija dovela je do velike tražnje za poslom knjigovođa. Ogromnu važnost knjigovođa potvrđuje i statistika Nacionalne službe za zapošljavanje. Podaci pokazuju da je tokom poslednjih 10 godina, posao knjigovođe dosegao neverovatno 2. mesto na tabeli najtraženijih poslova u zemlji.

2. Stručnjaci za vođenje poslovnih knjiga su u prednosti u odnosu na sva druga ekonomska zanimanja
Knjigovođe najlakše pronalaze posao, a poslodavci su spremni da ih dobro plate. Minimalna plata koju kvalitetan knjigovođa ostvaruje kreće se u rasponu od 500 do 600 evra.

3. Radite samostalno
Ukoliko ne želite da radite za nekoga, znanja koja ćete steći na kurs za knjigovođe u Novom Sadu omogućavaju vam da se, uz minimalna sredstva, osamostalite i počnete svoj biznis. Nisu vam potrebni ni poslovni prostor ni skupa oprema. Sve što vam je potrebno jeste nekoliko klijenata i možete raditi i od kuće.

kurs knjigovodstva

Kako izgleda kurs knjigovodstva?

Osnovni kurs knjigovodstva traje 4 nedelje. Ritam održavanja obuke je 2 puta nedeljno u trajanju od po 90 minuta.

Tokom obuke za posao knjigovođe steći ćete znanje iz sledećih nastavnih oblasti:

 • Ciljevi i zadaci knjigovodstva; prosto i dvojno knjigovodstvo; principi urednog knjigovodstva; greške u knjigovodstvu
 • Kontni okvir i kontni plan
 • Knjigovodstveni instrumenti – inventar imovine, bilans stanja, dnevnik, glavna knjiga, pomoćne knjige, zaključni list
 • Značaj i vrste knjigovodstvenih dokumenata (blagajnička dokumenta, nalog za prenos, nalog za uplatu i isplatu, faktura, pro faktura, prijemnica, otpremnica, knjižno odobrenje, knjižno zaduženje)
 • Tipovi ekonomskih promena
 • Knjigovodstveno obuhvatanje ulaganja u osnovna sredstva
Broj polaznika po grupi Max 10
Trajanje kursa 4 nedelje, 8 nedelja
Nivo učenja Početni, napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Rok za upis 30.03.2020.
Regularna cena 18.500 dinara
Promotivna cena 8.300 dinara
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 
 • Ulaganje u zalihe materijala i robe – knjiženje ulaznih faktura sa izradom kalkulacija veleprodaje i maloprodaje
 • Izmirenje obaveza prema dobavljačima i knjiženje izvoda
 • Pojam i podela troškova i rashoda
 • Troškovi otpisa osnovnih sredstava (knjigovodstvena i poreska amortizacija), troškovi materijala, sitnog inventara i ambalaže, troškovi zarada (obračun plate), troškovi proizvodnih usluga i neproizvodnih usluga
 • Prihodi – knjiženje izlaznih faktura
 • Predzaključna knjiženja – vremenska razgraničenja, dobavljači poverioci, kupci dužnici
 • Obračun PDV-a
 • Obračun rezultata
 • Formalan zaključak knjiga
 • Raspodela rezultata i pokriće gubitka
 • Izrada završnog računa

55% popusta na kurs knjigovodstva

Puna cena kursa knjigovodstva iznosi 18.500  dinara. Aprilski upisni rok je u toku.  Za sve prijave do 30.03.2020. dobijate kurs po ceni od 8.300 dinara (55% popusta). Cena kursa za nezaposlena lica i studente iznosi 8.000 dinara.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
18.500 dinara 55% 8.300 din 30.03.2020.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-20-33; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Kurs je moguće platiti na 2 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, druga na početku kursa) ili na više mesečnih rata (ako se vrši plaćanje čekovima). Rezervacija mesta iznosi 1.900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/II sp  ili u najbližoj pošti na osnovu instrukcija koje dobijete od našeg savetnika za upis. Rezervacija se može otkazati 7 dana pre početka roka ili iskoristiti u narednom roku.

CLOSE
CLOSE