021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Postani web programer koji ne čeka na posao

Nauči JavaScript – najdominantniji jezik web programiranja

Nema ni 25 godina, a njegova popularnost je neviđena.

Ko je to (a nije Džastin Biber)?

To je moćni JavaScript.

BROJ SLOBODNIH MESTA

8

A sad ozbiljno. JavaScript je nastao davne 1995. godine, sad već sa stažem od preko 20 godina, što je u svetu programiranja ozbiljna cifra. To je najrašireniji, najtraženiji, najprisutniji jezik weba i uključen je u sve što koristimo – od internet pretraživača preko sajtova i aplikacija do igrica.

kurs java script
js kurs
java script kurs

Bez JavaScript jezika internet bi bio statičan i vrlo dosadan. I to je upravo razlog zašto je njegova popularnost dostigla ogromne razmere. Primera radi, kad god ti se „osveži“ Facebook NewsFeed ili Google „završi“ u pretrazi tvoju započetu reč, to je JavaScript. Ili kad na sajtu vidiš animirane grafike, slajder, inetraktivne forme za registraciju, prijavu, kupovinu… i to radi JavaScript.

Jednostavno, sve što nije statično, već interaktivno i funkcionalno na sajtu ili aplikaciji, postoji zahvaljujući JavaScript jeziku.

Zato, ako planiraš da postaneš ozbiljan web developer, tvoje „must have“ znanje je upravo JavaScript programski jezik. A najsigurniji način da ga naučiš je kroz 3-mesečni JavaScript kurs i rad sa ozbiljnim JavaScript programerima u školi Obuke i kursevi.

Nastava u učionici ili ONLINE uživo putem platforme Skype. Sve informacije na 060/664 89 64

Ne pokušavaj da učiš JavaScript – ukoliko nije Vanilla JavaScript

Vanilla JavaScript je zapravo naziv za čisto JavaScript kodiranje, bez pomoći raznih frejmvorka i biblioteka. Da lakše razumeš – zamisli da je frejmvork instant pire koji kupuješ u prodavnici, a čist JavaScript kod krompir koji kupuješ na pijaci, ljuštiš, kuvaš, dodaješ mleko i sve što treba i praviš pire. U oba slučaja imaš pire, očigledno, samo što je ukus i kvalitet onoga što samostalno napraviš neuporedivo bolji.

Dakle, ono što ćeš naučiti na ovom JavaScript kursu je čist JavaScript kod, koji će ti sutra omogućiti da se:

 • Ne pretvaraš da jedeš krompir – već da postaneš JavaScript programer koji stvarno zna šta radi
 • Odlično snalaziš gde god ima JavaScript programiranja, bilo da je u pitanju vizuelni izgled sajta ili aplikacije (front end), bilo da je u pitanju „pozadinsko“ programiranje (back end)
Mesto održavanja  Novi Sad i Beograd
Trajanje kursa 12 nedelja
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 48
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 
 • Uključiš u inovacije JavaScript jezika, njegovih frejmvorka i biblioteka – a ne da budeš običan „vojnik“ koji samo izvršava stvari
 • Nađeš na strani onih programera koji zarađuju odlično, čak i kao početnici, jer ćeš imati širu sliku programiranja, dublje znanje funkcionisanja samog jezika i sposobnost da brže pronađeš i otkloniš greške u kodu.
rast java skripta

Zahteva vreme i rad, ali jednom kad naučiš JavaScript – žurka počinje

JavaScript kurs traje 3 meseca. Časovi se održavaju 2 x nedeljno po 90 minuta.

Najbitnije je da nećeš učiti od „priučenih“ programera, već od ljudi koji su na seniorskim pozicijama i koji godinama programiraju u JavaScriptu. Njihovi saveti i iskustvo koje će ti preneti koristiće ti više nego da pročitaš 3 knjige na ovu temu.

Tokom JavaScript kursa sve vreme učiš da kodiraš. Radićeš na rešavanju konkretnih zadataka, uz pomoć i vođenje predavača, a na kraju kursa moći ćeš da se pohvališ svima svojim prvim JavaScript projektom – interaktivnom web prezentacijom.

 • JavaScript programski jezik
  • Promenjive
  • Tipovi podataka
  • Funkcije
  • Nizovi
  • Uslovi
  • Ciklusi
 • DOMOVI
  • DOM hijerarhija
  • Pristup i kontrola HTML-a preko JavaSript-a
  • Pristup i kontrola CSS-a preko JavaScript-a
 • Događaji
  • Izvršavanje funkcija na klik, promenu vrednosti liste, slanje forme…

Iskoristi 50% popusta na JavaScript kurs

Puna cena obuke za JavaScript iznosi 17.900 dinara/mesečno. Ali, obuku možeš platiti duplo manje ako se prijaviš do 28.09.2020. – 8.900 dinara/mesečno umesto 17.900 dinara/mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
17.900 din/mes. 50% 8.900 din/mes. 28.09.2020.

Rezervacija mesta iznosi 2.300 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/II sp. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Kurs je moguće platiti na 4 rate (prva u predupisnom roku, ostale 3 na početku svakog meseca) ili na više mesečnih rata, ako se vrši plaćanje čekovima građana.

Prijavu možeš izvršiti pozivanjem naših brojeva 021/300-20-33, 060/664-89-64 ili slanjem prijave na info@kurseviunovomsadu.com.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara