021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com
Poštovani polaznici, u skladu sa odlukom o proglašenju vanrednog stanja, koja se odnosi na sve obrazovne institucije, i u cilju sprečavanja širenja korona virusa i zdravstvene zaštite svih polaznika i zaposlenih – obaveštavamo vas da škola Obuke i kursevi od ponedeljka, 16. marta 2020. potpuno obustavlja održavanje nastave u učionicama. Za osobe koje trenutno ne pohađaju nijedan kurs kod nas, a želele bi u budućnosti, škola će pružiti mogućnost online nastave putem Skajpa. Za sve informacije o načinu realizovanja online nastave preko Skajpa možete nam se obratiti na 060/664 89 64. Takođe, možete nam pisati i na mejl obukeikursevins@gmail.com.

Posao grafičkog dizajnera je prestižan, dobro plaćen i primenjiv u svakoj branši

Obuke i kursevi nude vam mogućnost da upišete kurs grafičkog dizajna u Novom Sadu i za dva meseca ovladate tajnama Photoshopa i Illustratora. Zarađujete 45-55 000 dinara mesečno u firmi ili od kuće naplatite svoj rad 5-10 evra po radnom satu. Domaći grafički dizajneri veoma su traženi i visokoplaćeni u inostranstvu (Kuvajt, Emirati, Australija, SAD…).

Na kursu grafičkog dizajna u Novom Sadu radite u najsavremnijim i najaktuelnijim grafičkim programima Adobe Photoshop i Adobe Illustrator. Photoshop je bez premca najpopularniji program za obradu i kreiranje fotografija, kao i za izradu grafičkih delova web sajta. Adobe Illustrator namenjen je za dizajn štampanih medija i ilustraciju.

BROJ SLOBODNIH MESTA

5

Kako je osmišljen grafički dizajn kurs?

Obuka za posao grafičkog dizajnera je podeljena u 3 segmenta: grafika za digitalne medije (web), grafički dizajn i priprema za štampu. Zasnovana je na analizi praktičnih situacija u kojima ćete se sutra naći. Nastava se održava 2 puta nedeljno u poslepodnevnim i večernjim terminima i traje 8 nedelja. Obezbeđen je sertifikat po završetku kursa.

Po završetku obuke za grafičkog dizajnera bićete osposobljeni da samostalno pripremite određene elemente za štampu i dizajnirate sve što čini imidž jedne kompanije: vizitkarte, flajere, brošure, memorandume, plakate, bilborde, kataloge, naslovne strane časopisa, tapete.

Ako zaista želite da shvatite kako izgleda raditi na poziciji grafičkog dizajnera, kreirali smo i napredni kurs koji se zasniva na 100% praktičnom radu. Traje 4 nedelje. Napredni kurs grafičkog dizajna osmišljen je kao praktična radionica, gde ćete sve vreme vežbati i raditi konkretne stvari, kako bi znanje grafičkog dizajna podigli na još veći nivo.

Broj polaznika po grupi Max 10
Trajanje kursa 8 nedelja
Nivo učenja Početni, napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Rok za upis 30.03.2020.
Regularna cena 20.000 din/mesečno
Promotivna cena 8950 din/mesečno
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Ovo su teme naprednog nivoa:

 1. Kako najbolje da predstavite sebe i svoje radove, korišćenje mockup-a, izrada dizajnerskog CV-a
 2. Korišćenje naprednih tehnika obrade fotografije: retuširanje fotografija i uređivanje digitalnih fotografija
 3. Akcije u Photoshopu (olakšavaju i ubrzavaju rad na projektima)
 1. Kreiranje 3D objekata u Illustratoru
 2. Kombinovanje Photoshop-a i InDesign-a
 • Rad sa tipografijom
 • Rad sa bojama
 • Rad sa stilovima
 • Rad sa složenijim grafičkim proizvodima: knjiga, brošura, časopis, katalog
 • Priprema za štampu
 1. Upoznavanje sa načinima zarade preko interneta.

Gde se možete zaposliti nakon kursa grafičkog dizajna?

Stručnjaci iz ove oblasti veoma lako pronalaze zaposlenje jer su njihova znanja neophodna skoro svakoj firmi, bez obzira na vrstu delatnosti.

Sa veštinama stečenim na kursu za grafičkog dizajnera možete se zaposliti u izdavačkim kućama, štampanim i elektronskim medijima, štamparijama, profilisanim studijima za grafički dizajn… Takođe možete pokrenuti sopstveni biznis. Honorarno, radeći od kuće, imate priliku da radite za brojne domaće i strane kompanije i odlično zaradite.

Na koji način da ostvarite promo cenu kursa grafičkog dizajna?

Puna cena kursa grafičkog dizajna iznosi 22.100 dinara/mesečno. Aprilski upisni rok je u toku. Za sve prijave do 30.03.2020. dobijate kurs po ceni od 8.950 dinara/mesečno (55% popusta). Cena kursa za nezaposlena lica i studente iznosi 8.400 dinara/mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
20.000  din/mes. 55% 8.950 din/mesečno 30.03.2020.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-20-33; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Kurs je moguće platiti na 3 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, druga na početku prvog meseca, treća na početku drugog meseca kursa) ili na više mesečnih rata (ako se vrši plaćanje čekovima). Rezervacija mesta iznosi 2.500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/II sp ili u najbližoj pošti na osnovu instrukcija koje dobijete od našeg savetnika za upis. Rezervacija se može otkazati 7 dana pre početka roka ili iskoristiti u narednom roku.

CLOSE
CLOSE