021/300-21-24, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Posao grafičkog dizajnera je prestižan, dobro plaćen i primenjiv u svakoj branši

Obuke i kursevi nude vam mogućnost da upišete kurs grafičkog dizajna u Novom Sadu i za mesec dana ovladate tajnama Photoshopa i Illustratora. Zarađujete 45-55 000 dinara mesečno u firmi ili od kuće naplatite svoj rad 5-10 evra po radnom satu. Domaći grafički dizajneri veoma su traženi i visokoplaćeni u inostranstvu (Kuvajt, Emirati, Australija, SAD…).

Na kursu grafičkog dizajna u Novom Sadu radite u najsavremnijim i najaktuelnijim grafičkim programima Adobe Photoshop i Adobe Illustrator. Photoshop je bez premca najpopularniji program za obradu i kreiranje fotografija, kao i za izradu grafičkih delova web sajta. Adobe Illustrator namenjen je za dizajn štampanih medija i ilustraciju.

BROJ SLOBODNIH MESTA

5

Kako je osmišljen grafički dizajn kurs?

Obuka za posao grafičkog dizajnera je podeljena u 3 segmenta: grafika za digitalne medije (web), grafički dizajn i priprema za štampu. Zasnovana je na analizi praktičnih situacija u kojima ćete se sutra naći. Nastava se održava 2 puta nedeljno u poslepodnevnim i večernjim terminima i traje 4 nedelje. Obezbeđen sertifikat.

Po završetku osnovne obuke za grafičkog dizajnera bićete osposobljeni da samostalno pripremite određene elemente za štampu i dizajnirate sve što čini imidž jedne kompanije: vizitkarte, flajere, brošure, memorandume, plakate, bilborde, kataloge, naslovne strane časopisa, tapete.

Ako zaista želite da shvatite kako izgleda raditi na poziciji grafičkog dizajnera, kreirali smo i napredni kurs koji se zasniva na 100% praktičnom radu. Takođe traje 4 nedelje. Napredni kurs grafičkog dizajna osmišljen je tako da podstiče kreativno, dizajnersko razmišljanje i izradu adekvatnog rešenja za realne zahteve klijenata.

Broj polaznika po grupi Max 10
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Rok za upis 28.05.2018.
Regularna cena 22.100 din
Promotivna cena 8950 din
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Ovo su teme naprednog nivoa:

 1. Kako najbolje da predstavite sebe i svoje radove, korišćenje mockup-a, izrada dizajnerskog CV-a
 2. Korišćenje naprednih tehnika obrade fotografije: retuširanje fotografija i uređivanje digitalnih fotografija
 3. Akcije u Photoshopu (olakšavaju i ubrzavaju rad na projektima)
 1. Kreiranje 3D objekata u Illustratoru
 2. Kombinovanje Photoshop-a i InDesign-a
 • Rad sa tipografijom
 • Rad sa bojama
 • Rad sa stilovima
 • Rad sa složenijim grafičkim proizvodima: knjiga, brošura, časopis, katalog
 • Priprema za štampu
 1. Upoznavanje sa načinima zarade preko interneta.

Gde se možete zaposliti nakon kursa grafičkog dizajna?

Stručnjaci iz ove oblasti veoma lako pronalaze zaposlenje jer su njihova znanja neophodna skoro svakoj firmi, bez obzira na vrstu delatnosti.

Sa veštinama stečenim na kursu za grafičkog dizajnera možete se zaposliti u izdavačkim kućama, štampanim i elektronskim medijima, štamparijama, profilisanim studijima za grafički dizajn… Takođe možete pokrenuti sopstveni biznis. Honorarno, radeći od kuće, imate priliku da radite za brojne domaće i strane kompanije i odlično zaradite.

Na koji način da ostvarite promo cenu kursa grafičkog dizajna?

Puna cena WordPress web sajt administracije iznosi 22.100 dinara.  dinara. Majski upisni rok je u toku. Za sve prijave do 28.05.2018. dobijate kurs po ceni od 8.950 dinara (55% popusta). Cena kursa za nezaposlena lica i studente iznosi 8.000 dinara.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
22.100  din 55% 8.950 din 28.05.2018.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-21-24; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Kurs je moguće platiti na 2 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, druga na početku kursa) ili na više mesečnih rata (ako se vrši plaćanje čekovima). Rezervacija mesta iznosi 1.900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Dušana Vasiljeva 9. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

CLOSE
CLOSE