021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Kreirajte posao po svojoj meri – postanite uspešan freelancer

Zastanite na tren. Zamislite idealan posao. Šta vam je palo na pamet? Da li je to fleksibilno radno vreme, rad od kuće, širok spektar uvek drugačijih, kreativnih poslova ili možda mogućnost izbora saradnika i klijenata, bez šefa nad glavom? Ukoliko i vi sanjate o ovakvim uslovima za rad, pravo je vreme da razmislite o prekretnici svoje karijere i oprobate se kao freelancer. Šta vam je sve potrebno da biste počeli, ali i bili uspešni u freelancing-u, otkrićete na kursu za freelancer-a u organizaciji škole Obuke i kursevi.

Kurs za freelancera

Vaša igra – vaša pravila

Freelancer-i su osobe koje kreiraju sopstvene projekte i samostalno obavljaju stručne poslove za više klijenata, kompanija i institucija. Zbog samog načina rada, imaju kompletnu kontrolu nad svojom karijerom, uz minimalne uticaje drugih faktora. Njihov napredak u velikoj meri zavisi od unapređivanja postojećih znanja i učestalosti angažovanja ali i sposobnosti snalaženja i uspešnog vođenja poslova. Pronalaženje posla i osmišljavanje projekata, dogovaranje uslova, poštovanje rokova i završetak posla sa uspešnom naplatom samo je mali deo zaduženja i odgovornosti koje nosi posao freelancer-a. Zato je od velikog značaja detaljno planiranje svakog koraka.

Da biste znali koji vas koraci očekuju na ovom putu i bili adekvatno pripremljeni za svaki od njih, neophodno je da se bolje upoznate sa freelancing-om kao načinom poslovanja u savremenom svetu. Ovakav vid poslovanja donosi vam jednu novu, drugačiju perspektivu privređivanja. Možete ga posmatrati kao smeliji, odvažniji poslovni korak koji vas udaljava od standardnog rada od 9 do 17 h na koji ste navikli, ali vam zauzvrat donosi totalnu slobodu kretanja i delanja na poslovnom planu uz značajno veću satisfakciju nakon završenog posla.

Otkrijte svoje bolje sutra već danas i pohađajte kurs za freelancer-a. Dobićete sve neophodne informacije i visoko primenljiva znanja koja će vam omogućiti da već nakon samo mesec dana koliko traje kurs započnete svoj prvi freelance posao i pokrenete i uspešno vodite svoju karijeru freelancer-a.

Freelancer kurs

Šta vas očekuje na kursu za freelancer-a?

Da biste bili uspešan freelancer, nije dovoljno da budete stručni u oblasti u kojoj želite da radite. Neophodno je da od sebe stvorite prepoznatljivi brend koji će vas učiniti konkurentnim na tržištu rada. Pitate se kako? Upravo ovo je jedna od ključnih stavki koje ćete detaljno proći na kursu za freelancer-a. Takođe, upoznaćete se sa svim poslovima koje možete obavljati kao freelancer i moći da pronađete onaj koji vam najviše odgovara i koji je u skladu sa vašim interesovanjima i sklonostima. Uz to, upoznaćete se sa freelancing tržištem i naučiti kako da kreirate i održavate online profil i pronalazite poslove na najpopularnijim i najisplativijim freelance sajtovima poput Upwork, Freelancer.com, Toptal i sl. Naučićete kako se kreira portfolio koji „kupuje“ klijente i koji su najbolji načini za predstavljanje vašeg rada. Saznaćete šta je sve potrebno kako biste se izdvojili od konkurencije ali i kako da na pravi način istaknete svoja znanja i veštine. Učićete o vrednostima pojedinih projekata, formiranju cena, pregovorima kao i krajnjoj naplati rada. Otkrićete značaj i načine građenja mreže kontakta i važnost konstantnog usavršavanja u oblasti kojom se bavite. Odmah nakon kursa moći ćete da počnete da radite i zarađujete kao freelancer.

Plan i program kursa za freelancer-a obuhvata sledeće nastavne celine:

 • Upoznavanje sa najperspektivnijim freelance poslovima
 • Veštine predstavljanja i ličnog PR-a
 • Upoznavanje tržišta rada
 • Taktike i alati za povećanje konkurentnosti
 • Rad u okviru freelance sajtova
 • Formiranje cena
 • Naplata rada
 • Veštine za nadgradnju znanja i dalje napredovanje

Kurs počinje u septembru i traje mesec dana, ukupno 16 školskih časova. Nastava se odvija 2 puta nedeljno po 2 školska časa u grupama od po najviše 10 polaznika što svakome omogućava kvalitetniji rad i ostavlja više prostora za lični napredak i brže i lakše usvajanje gradiva. Časove drže iskusni freelancer-i sa velikim brojem uspešnih projekata u svojim freelance karijerama. Tu su da vam prenesu važna znanja, pruže sve dodatne informacije i reše eventualne nedoumice. Nakon kursa dobijate sertifikat o stečenom znanju.

Freelancer

Nakon kursa moći ćete da:

 • Započnete svoju karijeru freelancer-a i uspešno je vodite
 • Gradite svoj imidž u freelance okruženju
 • Pronalazite poslove na freelance sajtovima kao što su Upwork, Freelancer.com, Toptal i sl.
 • Koristite liči PR za jaču konkurentnost na tržištu rada
 • Širite svoju mrežu poznanstava i napredujete u poslovnom svetu
 • Budete sami svoj gazda radeći onda, onako i onoliko koliko to želite
 • Samostalno određujete visinu svojih primanja

Prijavite se do 09.08.2021. i kurs za freelancer-a platite upola manje

Septembarski upisni rok je u toku. Regularna cena kursa za freelancer-a je 15.800 dinara. Ipak, ako se prijavite do 09.08.2021. možete značajno uštedeti i cenu kursa platiti 50% jeftinije, samo 7.900 dinara.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
15.800 din 50% 7.900 din 09.08.2021.

Javite nam se što pre i iskoristite popust. Kontaktirajte telefonom na 021/300-21-24 , 060/664-89-64. Možete nam i pisati na info@kurseviunovomsadu.com

Na ovaj kurs možete se prijaviti i preko ONLINE PRIJAVNOG FORMULARA