021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Upišite kurs i za 8 nedelja postanite dobar finansijski analitičar

Ako znate da donosite dobre finansijske odluke, posao vaše ili firme za koju radite, cvetaće. Finansijska analiza služi tome da se detaljno ispita i proceni finansijski položaj firme, a na osnovu te analize kompanije odlučuju svoje buduće poteze na tržištu – gde uložiti i kako uštedeti novac. U prevodu, analize i podaci koje prave finansijski analitičari direktno dovode do povećanja profita i vrednosti poslovanja.

Za razliku od brojnih seminara koje možete naći u okruženju, kurs finansijske analize u Novom Sadu zamišljen je i organizovan kao prava obuka za posao finansijskog analitičara. Obzirom da su finansije zanimanje koje se uči kroz praksu, cilj ovog kursa je da naučite da razmišljate specifično finansijski, razumete različite finansijske pokazatelje i pravilno upotrebljavate najbolje tehnike finansijske analize.

BROJ SLOBODNIH MESTA

4

Da li ste vi za posao finansijskog analitičara?

Ovo zanimanje spada u 12 najtraženijih tokom ove godine, sa tendencijom stalnog rasta u budućnosti. To znači da je ova pozicija veoma cenjena i dobro plaćena – početna plata može biti i 600 evra.

Ako tražite novi i bolji posao, a solidno vam idu matematika, informatika i ekonomija, kurs finansijske analize u Novom Sadu daće vam znanje i prednost nad konkurencijom. Nakon kursa odmah ćete moći da aplicirate na oglase za posao, a sledeće kompanije najviše traže finansijske analitičare: banke, osiguravajuća društva, investicioni fondovi, berze, rejting agencije, državne institucije, nefinansijski sektor.

Takođe, kurs za finansijskog analitičara značajno će koristiti za poboljšanje poslovanja vlasnicima preduzeća i menadžerima na svim pozicijama, zaposlenima u bankama i drugim finansijskim institucijama, osobama koje već imaju posao gde rade finansijske analize i planiranja.

Studentima ekonomije i menadžmenta obuka za finansijskog analitičara pruža mogućnost znanja na delu i dobru osnovu za pronalaženje kvalitetnog posla.

Šta dobijate na kursu za finansijskog analitičara?

Obuka se sastoji iz 4 dela:

  1. Upoznavanje sa osnovama finansijske analize na nivou cele privrede, kao i sa praćenjem kretanja privrednih pokazatelja (fiskalnom i monetarnom politikom).
  2. Finansijska analitika na mikro nivou – nivou jednog privrednog subjekta. Sastavljanje finansijskih planova i projekcija, analiza bilansa stanja i bilansa uspeha, sastavljanje i analiza izveštaja o novčanim tokovima, analiza racio brojeva.
  3. Sektorske analize, osnove njihovog izrađivanja i značaja za poslovanje.
  4. Vežbe i praktične radionice iz oblasti finasijske analize.

Kurs za finansijskog analitičara u Novom Sadu traje 8 nedelja, a časovi se održavaju 2 puta nedeljno po 90 minuta, u poslepodnevnim terminima.

Broj polaznika po grupi Max 10
Trajanje kursa 8 nedelja
Nivo učenja Početni i napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Rok za upis 30.11.2020.
Regularna cena 18000 din/mesečno
Promotivna cena 8500 din/mesečno
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 

– Upoznavanje sa osnovnim pojmovima finansijske analize, prostog i dvojnog knjigovodstva
– Uvod u specifičnosti kontnog okvira
– Detaljno pojašnjenje bilansnih pozicija, klasa bilansa stanja i klasa bilansa uspeha. Otkrivanje
knjigovodstvenih caka i optimizacija
– Primeri iz prakse
– Racio brojevi, pojašnjenje formula i racio pokazatelja
– Uvod u „čitanje“ zaključnog lista (bruto bilansa). Primer analize privrednog subjekta koje vodi
prosto knjigovodstvo
– Finansijska analiza poslovanja preduzeća na osnovu primera – analiza 3-4 godine poslovanja,
koristeći analitičke kartice i bruto bilans privrednog društva
– Uvod u reklasifikaciju, cash flow, izradu projekcija
– Kompleksnija analiza srednjih preduzeća, praćena izradom projekcija, reklasifikacijom,
preračunom racio pokazatelja i dr.

Online kurs finansijske analize

Ukoliko niste u mogućnosti da dolazite na časove, škola vam omogućava da ovaj kurs slušate preko Skajpa – od kuće ili sa bilo kog mesta koje izaberete.

Bitno je da znate da je Skajp nastava podjednakog kvaliteta kao i časovi u učionici. Jer predavanja nisu snimljena, već su uživo, što vam je daje mogućnost da postavljate pitanja predavaču i odmah dobijete odgovore na njih. Takođe, bićete u interakciji sa drugim polaznicima i čuti različita mišljenja. Sve je to vrlo bitno kod učenja, jer živa reč i te kako utiče na brzinu i kvalitet usvajanja znanja.

Obezbeđeni su vam: online sertifikat, materijali za učenje i podrška škole u online nastavi.

Za sve informacije o načinu realizovanja uživo nastave putem Skajpa, ceni i prijavi možete nam se obratiti na 060/664 89 64 ili 021/300 20 33.

Rezervišite svoje mesto na kursu

Puna cena kursa za posao finansijskog analitičara iznosi 18.000 dinara/mesečno. Decembarski upisni rok je u toku.  Ako se prijavite do 30.11.2020. , ostvarićete pravo na promo cenu sa 55% popusta i uštedeti čak 19.000 dinara.

To znači da promo cena kursa iznosi 8.500 dinara/mesečno. Cena kursa za nezaposlena lica i studente je 8.000 dinara/mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
18.000 din/mesečno 55% 8.500 din/mesečno 30.11.2020.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-20-33; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Rezervacija mesta iznosi 1.900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/II sp. ili u najbližoj pošti na osnovu instrukcija koje dobijete od našeg savetnika za upis. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili iskoristiti u narednom roku.