021/300-21-24, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Upišite kurs i za 4 nedelje postanite dobar finansijski analitičar

Ako znate da donosite dobre finansijske odluke, posao vaše ili firme za koju radite, cvetaće. Finansijska analiza služi tome da se detaljno ispita i proceni finansijski položaj firme, a na osnovu te analize kompanije odlučuju svoje buduće poteze na tržištu – gde uložiti i kako uštedeti novac. U prevodu, analize i podaci koje prave finansijski analitičari direktno dovode do povećanja profita i vrednosti poslovanja.

Za razliku od brojnih seminara koje možete naći u okruženju, kurs finansijske analize u Novom Sadu zamišljen je i organizovan kao prava obuka za posao finansijskog analitičara. Obzirom da su finansije zanimanje koje se uči kroz praksu, cilj ovog kursa je da naučite da razmišljate specifično finansijski, razumete različite finansijske pokazatelje i pravilno upotrebljavate najbolje tehnike finansijske analize.

BROJ SLOBODNIH MESTA

5

Da li ste vi za posao finansijskog analitičara?

Ovo zanimanje spada u 12 najtraženijih tokom ove godine, sa tendencijom stalnog rasta u budućnosti. To znači da je ova pozicija veoma cenjena i dobro plaćena – početna plata može biti i 600 evra.

Ako tražite novi i bolji posao, a solidno vam idu matematika, informatika i ekonomija, kurs finansijske analize u Novom Sadu daće vam znanje i prednost nad konkurencijom. Nakon kursa odmah ćete moći da aplicirate na oglase za posao, a sledeće kompanije najviše traže finansijske analitičare: banke, osiguravajuća društva, investicioni fondovi, berze, rejting agencije, državne institucije, nefinansijski sektor.

Takođe, kurs za finansijskog analitičara značajno će koristiti za poboljšanje poslovanja vlasnicima preduzeća i menadžerima na svim pozicijama, zaposlenima u bankama i drugim finansijskim institucijama, osobama koje već imaju posao gde rade finansijske analize i planiranja.

Studentima ekonomije i menadžmenta obuka za finansijskog analitičarapruža mogućnost znanja na delu i dobru osnovu za pronalaženje kvalitetnog posla.

Šta dobijate na kursu za finansijskog analitičara?

Obuka se sastoji iz 3 dela.

  1. Upoznavanje sa osnovama finansijske analize na nivou cele privrede, kao i sa praćenjem kretanja privrednih pokazatelja (fiskalnom i monetarnom politikom).
  2. Finansijska analitika na mikro nivou – nivou jednog privrednog subjekta. Sastavljanje finansijskih planova i projekcija, analiza bilansa stanja i bilansa uspeha, sastavljanje i analiza izveštaja o novčanim tokovima, analiza racio brojeva.
  3. Sektorske analize, osnove njihovog izrađivanja i značaja za poslovanje.

Kurs za finansijskog analitičara u Novom Sadu traje 4 nedelje, a časovi se održavaju 2 puta nedeljno po 90 minuta, u poslepodnevnim terminima.

Za dodatnu specijalizaciju u oblasti finansijske analize, na raspolaganju vam je napredni kurs na kome, kroz različite radionice i rad na konkretnim projektima, možete postići potpunu stručnost za posao finansijskog analitičara.

Broj polaznika po grupi Max 10
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Rok za upis 28.05.2018.
Regularna cena 18000 din
Promotivna cena 8500 din
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Rezervišite svoje mesto na kursu

Puna cena kursa za posao finansijskog analitičara iznosi 18.000 dinara. Majski upisni rok je u toku. Ako se prijavite do  28.05.2018. ,ostvarićete pravo na promo cenu sa 55% popusta i uštedeti čak 9.500 dinara. To znači da promo cena kursa iznosi 8.500 dinara.  Cena kursa za nezaposlena lica i studente je 8.000 dinara.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
18.000 din 55% 8.500 din 28.05.2018.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-21-24; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Kurs je moguće platiti na 2 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, druga na početku kursa) ili na više mesečnih rata (ako se vrši plaćanje čekovima). Rezervacija mesta iznosi 1.900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Dušana Vasiljeva 9. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

CLOSE
CLOSE