021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com
Poštovani polaznici, u skladu sa odlukom o proglašenju vanrednog stanja, koja se odnosi na sve obrazovne institucije, i u cilju sprečavanja širenja korona virusa i zdravstvene zaštite svih polaznika i zaposlenih – obaveštavamo vas da škola Obuke i kursevi od ponedeljka, 16. marta 2020. potpuno obustavlja održavanje nastave u učionicama. Za osobe koje trenutno ne pohađaju nijedan kurs kod nas, a želele bi u budućnosti, škola će pružiti mogućnost online nastave putem Skajpa. Za sve informacije o načinu realizovanja online nastave preko Skajpa možete nam se obratiti na 060/664 89 64. Takođe, možete nam pisati i na mejl obukeikursevins@gmail.com.

Upišite kurs i za 8 nedelja postanite dobar finansijski analitičar

Ako znate da donosite dobre finansijske odluke, posao vaše ili firme za koju radite, cvetaće. Finansijska analiza služi tome da se detaljno ispita i proceni finansijski položaj firme, a na osnovu te analize kompanije odlučuju svoje buduće poteze na tržištu – gde uložiti i kako uštedeti novac. U prevodu, analize i podaci koje prave finansijski analitičari direktno dovode do povećanja profita i vrednosti poslovanja.

Za razliku od brojnih seminara koje možete naći u okruženju, kurs finansijske analize u Novom Sadu zamišljen je i organizovan kao prava obuka za posao finansijskog analitičara. Obzirom da su finansije zanimanje koje se uči kroz praksu, cilj ovog kursa je da naučite da razmišljate specifično finansijski, razumete različite finansijske pokazatelje i pravilno upotrebljavate najbolje tehnike finansijske analize.

BROJ SLOBODNIH MESTA

3

Da li ste vi za posao finansijskog analitičara?

Ovo zanimanje spada u 12 najtraženijih tokom ove godine, sa tendencijom stalnog rasta u budućnosti. To znači da je ova pozicija veoma cenjena i dobro plaćena – početna plata može biti i 600 evra.

Ako tražite novi i bolji posao, a solidno vam idu matematika, informatika i ekonomija, kurs finansijske analize u Novom Sadu daće vam znanje i prednost nad konkurencijom. Nakon kursa odmah ćete moći da aplicirate na oglase za posao, a sledeće kompanije najviše traže finansijske analitičare: banke, osiguravajuća društva, investicioni fondovi, berze, rejting agencije, državne institucije, nefinansijski sektor.

Takođe, kurs za finansijskog analitičara značajno će koristiti za poboljšanje poslovanja vlasnicima preduzeća i menadžerima na svim pozicijama, zaposlenima u bankama i drugim finansijskim institucijama, osobama koje već imaju posao gde rade finansijske analize i planiranja.

Studentima ekonomije i menadžmenta obuka za finansijskog analitičarapruža mogućnost znanja na delu i dobru osnovu za pronalaženje kvalitetnog posla.

Šta dobijate na kursu za finansijskog analitičara?

Obuka se sastoji iz 3 dela.

  1. Upoznavanje sa osnovama finansijske analize na nivou cele privrede, kao i sa praćenjem kretanja privrednih pokazatelja (fiskalnom i monetarnom politikom).
  2. Finansijska analitika na mikro nivou – nivou jednog privrednog subjekta. Sastavljanje finansijskih planova i projekcija, analiza bilansa stanja i bilansa uspeha, sastavljanje i analiza izveštaja o novčanim tokovima, analiza racio brojeva.
  3. Sektorske analize, osnove njihovog izrađivanja i značaja za poslovanje.
  4. Vežbe i praktične radionice iz oblasti finasijske analize

Kurs za finansijskog analitičara u Novom Sadu traje 8 nedelja, a časovi se održavaju 2 puta nedeljno po 90 minuta, u poslepodnevnim terminima.

Broj polaznika po grupi Max 10
Trajanje kursa 8 nedelja
Nivo učenja Početni i napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Rok za upis 30.03.2020.
Regularna cena 18000 din/mesečno
Promotivna cena 8500 din/mesečno
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 

– Upoznavanje sa osnovnim pojmovima finansijske analize, prostog i dvojnog knjigovodstva
– Uvod u specifičnosti kontnog okvira
– Detaljno pojašnjenje bilansnih pozicija, klasa bilansa stanja i klasa bilansa uspeha. Otkrivanje
knjigovodstvenih caka i optimizacija
– Primeri iz prakse
– Racio brojevi, pojašnjenje formula i racio pokazatelja
– Uvod u „čitanje“ zaključnog lista (bruto bilansa). Primer analize privrednog subjekta koje vodi
prosto knjigovodstvo
– Finansijska analiza poslovanja preduzeća na osnovu primera – analiza 3-4 godine poslovanja,
koristeći analitičke kartice i bruto bilans privrednog društva
– Uvod u reklasifikaciju, cash flow, izradu projekcija
– Kompleksnija analiza srednjih preduzeća, praćena izradom projekcija, reklasifikacijom,
preračunom racio pokazatelja i dr.

Rezervišite svoje mesto na kursu

Puna cena kursa za posao finansijskog analitičara iznosi 18.000 dinara/mesečno. Aprilski upisni rok je u toku.  Ako se prijavite do 30.03.2020. , ostvarićete pravo na promo cenu sa 55% popusta i uštedeti čak 19.000 dinara. To znači da promo cena kursa iznosi 8.500 dinara/mesečno.  Cena kursa za nezaposlena lica i studente je 8.000 dinara/mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
18.000 din/mesečno 55% 8.500 din/mesečno 30.03.2020.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-20-33; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Kurs je moguće platiti na 3 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, druge dve na početku svakog meseca kursa) ili na više mesečnih rata (ako se vrši plaćanje čekovima). Rezervacija mesta iznosi 1.900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/II sp. ili u najbližoj pošti na osnovu instrukcija koje dobijete od našeg savetnika za upis. Rezervacija se može otkazati 7 dana pre početka roka ili iskoristiti u narednom roku.

CLOSE
CLOSE