021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Časovi engleskog samo za studente koji za sebe žele najbolje.

Iskoristi 55% popusta do 25.10.2021.

Želiš da nastaviš školovanje ili započneš uspešnu karijeru u inostranstvu? Možda imaš ambiciju da ostaneš u zemlji i nađeš dobar posao u stranoj firmi? Šta god da odlučiš, odlično znanje engleskog jezika je neophodna stavka za tvoj CV. Kurs engleskog jezika za studente omogućiće ti da lako dosegneš svoje ciljeve i postaneš neodoljiv kandidat za prestižne fakultete i poznate poslodavce.

Engleski za studente na kome se akcenat stavlja na tebe

Zaboravi na šablone, dosadu i pisanje jednog te istog do iznemoglosti. Kurs engleskog za studente odvija se uz korišćenje posebne metode rada koja će učiniti da, kroz zabavu, konverzaciju na engleskom, interesantne primere, bez stresa i u dobrom raspoloženju naučiš engleski jezik ko od šale.

Kako bi časove engleskog maksimalno iskoristili za sebe, studenti dobijaju ulazni test. Na ovaj način nećeš gubiti ni vreme ni novac iznova učeći stvari koje već znaš. Naprotiv, odmah počinješ da proširuješ i usavršavaš svoje znanje engleskog jezika.

BROJ SLOBODNIH MESTA

8

kurs engleskog za studente

Kurs engleskog jezika za studente – osnovne informacije:

  • Trajanje kursa – 3 meseca / nivo
  • Tempo rada – 3 x nedeljno po 80 minuta
  • Termini nastave – poslepodnevni i večernji
  • Rad u malim grupama
  • Nastavu izvode isključivo diplomirani filolozi
  • Ulazno testiranje prilikom upisa
  • Obezbeđen sertifikat nakon završnog testiranja
  • Start nastave – krajem marta, početkom aprila 2018.

Kako i gde se održavaju časovi engleskog za studente?

Kurs engleskog za studente se održava u centru Novog Sada, u ulici Dušana Vasiljeva 9. Tempo nastave je 3 puta nedeljno po 80 minuta.

Ovakav raspored predavanja omogućava ti da maksimalno usvojiš znanje i trajno ga zadržiš. Ujedno, ovakvom praksom, zajedno utvrđujemo problematične tačke i sve nejasnoće rešavamo brzo i efikasno.

Kurs engleskog jezika za studente sa 55% popusta

Želimo da budemo deo tvog uspeha i zato smo učinili da časovi engleskog jezika za studente sada budu dostupni po sniženim cenama. Umesto punog iznosa od 8000 dinara / mesečno, studenti engleski jezik mogu naučiti za samo 3700 dinara / mesečno. Uslov je samo da se prijaviš do 25.10.2021.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
8000 din/mes. 55% 3700 din/mes. 25.10.2021.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-21-24; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Rezervacija mesta iznosi 1.500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Plaća se prilikom ulaznog testiranja. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Dušana Vasiljeva 9. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.