021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Časovi engleskog po najnižim cenama.

55% popusta do 18.10.2021. .

Šta danas ima presudnu ulogu za uspešno pronalaženje dobrog posla? Ne, ne radi se o prelistavanju oglasa i pozivanju bezbroj telefona. Nije ni odlazak lično kod potencijalnog poslodavca od presudnog značaja, a ni sreća nema mnogo veze sa tim. Ako želiš dobar posao, pored svih znanja koje poseduješ, moraš odlično baratati engleskim jezikom. Kurs engleskog jezika za nezaposlene je tvoja karta za uspešnu karijeru.

Časovi engleskog za nezaposlene učiniće da ovim stranim jezikom savršeno ovladaš i postaneš premija za svakog poslodavca. Zato…

BROJ SLOBODNIH MESTA

6

kurs engleskog jezika za nezaposlene

Uloži u znanje engleskog jezika i pokreni svoju karijeru

Ulaganje u znanje engleskog jezika, kao najtraženijeg stranog jezika, uvek se isplati. Sve veći broj domaćih firmi traži ljude koji dobro govore engleski jezik, dok je ova veština obavezna za sve inostrane firme koje posluju kod nas.

Dakle, časovi engleskog jezika za nezaposlene dovešće te na korak bliže traženom poslu i sve to kroz zabavu i učenje bez napora.

Zaboravi na dosadna predavanja i ponavljanje istih rečenica u krug. Kurs engleskog za nezaposlene osmišljen je po posebnoj metodi koja te, kroz konverzaciju na engleskom, realne primere i simulaciju svakodnevnih situacija vodi ka usvajanju gradiva i usavršavanju izgovora.

Kako bi iz časova engleskog izvukli maksimum, na početku je predviđeno ulazno testiranje. Tako će biti precizno utvrđen nivo tvog znanja i eliminisana mogućnost da gubiš vreme radeći na stvarima koje već znaš.

Kurs engleskog jezika za nezaposlene – osnovne informacije:

  • Trajanje kursa – 3 meseca / nivo
  • Tempo rada – 3 x nedeljno po 80 minuta
  • Termini nastave – poslepodnevni i večernji
  • Rad u malim grupama
  • Nastavu izvode isključivo diplomirani filolozi
  • Ulazno testiranje prilikom upisa
  • Obezbeđen sertifikat nakon završnog testiranja
  • Start nastave – krajem marta, početkom aprila 2018.

Gde se održavaju časovi engleskog za nezaposlene?

Kurs engleskog za nezaposlene održava se u centru Novog Sada – ulica Dušana Vasiljeva 9.

Intenzivan tempo nastave osiguraće da gradivo usvajaš brzo i efikasno i trajno ga zadržiš u sećanju. Takođe, na ovaj način, u radu sa predavačem, lako ćemo utvrditi sve probleme koje učenje engleskog jezika stavlja pred tebe i moći da, u kratkom roku, otklonimo sve neodumice.

Završi kurs – pronađi posao

Ne dozvoli da ti dobra poslovna prilika propadne zbog nedovoljnog znanja stranog jezika. Škola sarađuje sa velikim brojem domaćih i stranih firmi u Srbiji.
Stekni B1 ili B2 nivo znanja engleskog jezika (koji su uslov za intervju za posao), jer tako stičeš uslov da postaneš deo naše baze zapošljavanja. Povezaćemo te sa velikim brojem kompanija sa kojim sarađujemo i pružiti mogućnost da nađeš posao.

Kurs engleskog jezika za nezaposlene – najniža cena sa popustom

Želimo da budemo deo tvog uspeha i zato smo učinili da ti časovi engleskog za nezaposlene budu lako dostupni. Cena kursa engleskog za nezaposlena lica, umesto punog iznosa od 8000 dinara / mesečno, sa popustom od 55%, iznosi samo 3700 dinara / mesečno do 18.10.2021.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
8000 din/mes. 55% 3700 din/mes. 18.10.2021.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-21-24; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Rezervacija mesta iznosi 1.500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Plaća se prilikom ulaznog testiranja. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Dušana Vasiljeva 9. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.