021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Samo za one koji žele dobro plaćen IT posao u Nemačkoj. Nauči da programiraš u Angularu i razvijaj dinamičke web stranice.

Ako razmišljate o ulasku u IT vode ili o traženju posla u inostranstvu, jedan od najboljih načina da svoje želje sprovedete u delo jeste da naučite programiranje u Angularu.

Šta je Angular? U pitanju je framework (radni okvir) za rad u JavaScriptu. Angular je, 2009. godine, stvorio Google i danas se nalazi na 4. mestu po popularnosti u svetu. Zato Angular nazivaju i “superherojem okvira za JavaScript” što dodatno svedoči o njegovoj popularnosti i snazi kada je u pitanju izrada bogatih i efikasnih interaktivnih web aplikacija na jednoj stranici, koje se lako održavaju.

Sve ovo učinilo je da stručnjaci za Angular postanu veoma traženi širom sveta, a naročito u Nemačkoj gde je većina internet stranica rađena upravo u ovom programskom okviru.

Šta ovo znači za vas? Znači da je učenje Angulara jedan od najboljih načina da sebi osigurate dobro plaćen posao. A sva znanja i veštine koje su vam potrebne za uspešnu karijeru možete steći na obuci za Angular programera.

Kurs angular programiranje

Šta treba znati o Angularu?

Za svoju popularnost Angular može da zahvali sledećim činjenicama:

 • Angular je framework otvorenog koda i održava ga Google i ogromna zajednica programera, što znači da se stalno usavršava i poseduje odličnu podršku.
 • Relativno je lak za učenje i korišćenje.
 • Angular omogućava razvoj dinamičkih web stranica po ugledu na standardne aplikacije, što čitav proces znatno olakšava i ubrzava.
 • Omogućava pravljenje brzih promena na sajtu.
 • Neke od najpoznatijih kompanija koje koriste AngularJS jesu Gugl i Najki. Od avgusta 2013. godine automobili kompanije Dženeral motors koriste aplikacije koje su kreirane pomoću Angulara, a Angular koriste i sajtovi Gardijana, Hafington posta i MSNBC.
 • Veoma je popularan kod pokretanja startap projekata što znači da postoji veliki broj klijenata kojima je potreban stručnak za Angular.

Kako izgleda obuka za Angular programera?

Angular kurs traje 2 meseca, 8 nedelja. Časovi se odvijaju u malim grupama polaznika. Termini nastave su 2x nedeljno, radnim danima i subotom.

Plan i program rada na Angular kursu čine sledeće nastavne celine:

 • Uvod u Angular
 • Ovladavanje single-page application (SPA) konceptom
 • Upoznavanje AngularJavaScript radnog okvira
 • Upoznavanje pratećih alata za izradu SPA aplikacija (npm, bower, gulp)
 • Korišćenje Git sistema za kontrolu verzija
 • Upoznavanje često korištenih biblioteka za proširenje AngularJavaScripta
 • Upoznavanje osnova unit i end-to-end testova AngularJavaScript radnog okvira

Za uspešno praćenje kursa, neophodno je poznavanje osnova JavaScipt programiranja. Za sve polaznike bez znanja JavaScript programiranja, obezbeđen je uvodni, 8-nedeljni JavaScript kurs. U ovom slučaju program se produžava za 2 meseca.

Java skript programiranje

Šta ćete moći po završetku Angular kursa?

Po završetku Angular kursa:

– moći ćete da radite kao JavaScript ili Angular programer

– imaćete veću prohodnost na tržištu programera u zemlji i inostranstvu

– možete raditi kao freelancer za klijente u zemlji i inostranstvu

– moći ćete mnogo lakše da se zaposlite u Nemačkoj, gde se ovaj JavaScript okvir dominantno koristi i izuzetno je tražen od nemačkih poslodavaca

Iskoristi popust, prijavi se odmah

Oktobarski upisni rok je u toku. Svi koji se prijave do 18.10.2021. ostvaruju 60% popusta na kurs. Umesto 22.500 dinara mesečno, ostvarujete beneficiranu cenu, i kurs možete platiti 9.000 din. mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
22.500 din/mesečno 60% 9.000 din/mesečno 18.10.2021.

 

Prijavu na obuku za Angular programera možete izvršiti pozivanjem naših brojeva 021/300-21-24, 060/664-89-64, ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Beneficirana cena za nezaposlena lica i studente iznosi 8.100 din/mesečno. Da bi ostvarili pravo na beneficiranu cenu, studenti prilikom rezervacije kursa treba da ponesu indeks, a nezaposlena lica radnu knjižicu ili evidencioni karton.

Rezervacija mesta iznosi 1500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa, tako što se od cene kursa odbija iznos od 1500 dinara. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Žarka Vasiljevića 6. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i preko ONLINE PRIJAVNOG FORMULARA