021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Traže se juniori širom Srbije da naprave prve korake u IT industriji

Prijavite se za šestomesečnu obuku za JavaScript programera i postanite kandidat za poziciju u kompaniji Marble IT

Za programiranje je, pored znanja, neophodno i malo osećaja i talenta. Zato se za JavaScript programere kaže da su izabrali taj dinamičniji put gde je osećaj presudan, jer je odlika ovog jezika upravo pretvaranje statičkih sadržaja u dinamične. Ako se prepoznajete u tom opisu, vreme je da konačno svoju statičnu odluku da se bavite programiranjem pretvorite u dinamičnu i uradite nešto tim povodom: upišite šestomesečnu obuku za Junior JavaScript programera i postaćete kandidat za ovu poziciju u jednoj od najboljih IT kompanija u Srbiji.

Naš klijent, kompanija Marble IT i škola “Obuke i kursevi” organizuje još jedan projekat “Pronađi kadar”, ovog puta sa ciljem da pronađe sve zainteresovane programere u nastajanju za jednu od najboljih startnih pozicija u IT industriji.

Ako mislite da JavaScript nije za vas, ili želite da se oprobate na nekoj drugoj poziciji, ista kompanija je u potrazi i za junior C#, ali i Junior Java programerima, kroz druga dva “Pronađi kadar” projekta.

Kako da znam da je JavaScript dobar izbor?

Ukoliko imate osećaj da prepoznate nedostatke statičnih sajtova i web aplikacija i imate različite kreativne ideje kako bi ta rešenja mogla da izgledaju bolje, onda je JavaScript pravi izbor za vas. Budući da je i sam jezik kreiran za pravljenje dinamičnih aplikacija, ista osobenost se očekuje i od juniora koji bi se na toj poziciji našao.

Od vas se ne očekuje nikakvo iskustvo, jer će vas šestomesečna obuka pripremiti u potpunosti za ovu poziciju.

I bez brige, čak iako ne budete kandidat koji će biti selektovan za poziciju Junior JavaScript programera u kompaniji sa kojom sarađujemo, plan i program obuke je kreiran tako da od vas napravi konkurentnog kandidata kog bi svaka ozbiljna kompanija poželela za juniora.

Da li je obuka samo za ljude iz Beograda?

Apsolutno ne. Iako će se nastava uživo održavati u učionicama, mix model predavanja, koji podrazumeva uživo praćenje kursa putem Skajpa čini ga dostupnim svima širom Srbije. Da situacija bude još bolja, juniorska pozicija u kompaniji MarbleIT za koju se pripremate takođe je remote, što znači da možete iz bilo kog grada u Srbiji raditi za ovu firmu, ako prođete proces selekcije. Predavanja na Skajpu se snimaju, pa će vam nakon svakog predavanja video biti dostupan narednih 30 dana.

Obuke se održavaju dva puta nedeljno u trajanju od po 90 minuta, ukupno 6 meseci.

 • HTML
 • CSS

JavaScript

 • promenljive
 • tipovi podataka
 • uslovi
 • ciklusi
 • nizovi
 • stringovi
 • datumi
 • funkcije
 • objekti
DOM
 • DOM hijerarhija
 • pristup i kontrola HTML-a preko JavaSript-a
 • pristup i kontrola CSS-a preko JavaScript-a
 • detektovanje i obrada događaja: izvršavanje funkcija na klik, promenu vrednosti liste, slanje forme…
ES6
Asinhrono javascript programiranje (AJAX)
JSON
React Js
Darko Medan

Predavač na obuci JavaScript je Darko Medan. Matematikom je fasciniran još od detinjstva, a specifičan način razmišljanja dopunio učenjem programiranja. Nakon što je kompletirao svoja znanja iz oblasti web programiranja (HTML, CSS, PHP, JavaScript) nije želeo da stane. Počeo je da izučava Javu i objektno orijentisano programiranje. U želji da i druge “zarazi” programiranjem, svoje znanje nesebično deli. Prvo kao nastavnik matematike, a sada i na kursevima, dok paralelno radi kao zamenik IT direktora u kompaniji Drenik.

Šta ako ne dobijem posao?

Bez brige. Plan obuke je kreiran tako da, bez obzira na to da li ćete postati novi član tima Marble IT kompanije, postajete konkurentan junior sa poznavanjem jednog od najtraženijih programskih jezika, koji je danas potreban skoro svakoj IT kompaniji. Sve što vam preostaje je da nastavite svoje usavršavanje, a mi ćemo vam pomoći i da se pripremite za razgovor za posao i da uz tehnička znanja ponesete i komunikacione veštine koje će vas sigurno izdvojiti od ostalih kandidata.

Zašto baš Marble IT?

Ovi sjajni “klikeri” osnovali su firmu pre 3 godine u želji da donesu inovacije na tržište i da okupe kreativce koji žele da rade na projektima budućnosti. Marble IT vrednuje učenje, istraživanje, eksperimentisanje, uspeh, ali i neuspeh kroz koji zajedno rastu i usavršavaju se. Moto kojim se vode je „Mi verujemo u ljude, ne u njihove biografije“, jer teže da okupe tim iz snova koji će zajedno funkcionisati i napredovati.

Zašto Obuke i kursevi?

Do sada, kompanija Poslovna Savršenost, kroz projekat Pronađi kadar i uz pomoć predavača škole Obuke i kursevi uspešno su obučili i zaposlili preko 250 ljudi koji su želeli da pronađu prvi posao ili promene postojeći. Njihove priče možete pogledati na ovom linku.

Želimo da vas motivišemo da donesete dobru odluku i steknete znanje koje brzo možete da unovčite. Zato, ako se prijavite do 03.12.2021.  plaćate obuku 55% manje – 8900 dinara/mesečno umesto 19900 dinara/mesečno. Za nezaposlena lica i studente, cena je umanjena za još 10%, 7900 dinara/mesečno umesto 19900 dinara/mesečno.

Rezervacija mesta je obavezna i iznosi 3900 dinara (ulazi u ukupnu cenu obuke). Prijavite se pozivom na brojeve 061 664 89 64, pišite nam na mejl obukeikursevi@gmail.com ili se prijavite online putem formulara (u nastavku strane).

Ime i prezime

Kontakt telefon

Email