021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Java programiranje za početnike
Naučite da radite u najpopularnijem programskom jeziku

Ako se pitate kako postati programer, odgovor je naučite Java programiranje. A jedan od glavnih razloga je što Java programeri spadaju u najtraženije i najplaćenije IT stručnjake u svetu. Kod nas, mesečna zarada Java programera kreće se od 600 do 2.400 evra, dok je, na primer, u SAD taj iznos mnogo veći (u proseku dobijaju oko 5.600 dolara mesečno).

A možda za vas kao početnike najbitnije – Java jezik je odličan start za učenje programiranja. Kad jednom naučite Javu, učenje svih drugih programskih jezika biće vam lakše. Takođe, Java je stabilna i bezbedna i manja je šansa da će vam se javiti greška koju ne razumete, za razliku od kodiranja u drugim jezicima. Što je vrlo, vrlo bitno kad ste na početku programiranja.

Ako vam sve ovo zvuči primamljivo, obradovaće vas vest da naš edukativni centar organizuje kurs java programiranja za početnike u trajanju od 12 nedelja.

BROJ SLOBODNIH MESTA

7

Da li je stvarno moguće naučiti Java programiranje za 12 nedelja?

Bitno je da znate da je ovo uvodni kurs Java programiranja. Njegov cilj je da vas uvede u Java programiranje na brz i efikasan način, da steknete odlične polazne osnove, koje kasnije možete nadograđivati i širiti vaše znanje.

Možda i najbitnije, kurs Jave za početnike je najbolji način da se oprobate u programiranju vođeni od strane profesionalnih Java developera. Oni će vas postupno i krajnje razumljivo voditi kroz zadatke i primere, od lakših ka težim vežbama, kako vaše znanje i razumevanje bude raslo.

Nakon 12 nedelja, ako vidite da vam je Java programiranje “leglo”, imate mogućnost da nastavite usavršavanje na naprednom Java kursu, koji traje 3 meseci.

Na kraju, posle 6 meseci aktivnog učenja (3 na osnovnom i 3 na naprednom kursu), rešavanja različitih zadataka i problema, ali i dodatnog rada od kuće – imaćete prilično dobro znanje Java programiranja i moći ćete da konkurišete na pozicije Junior Java Developera.

Šta sve možete sa Java programskim jezikom?

Treba vam desktop, kompleksnija biznis aplikacija ili neka aplikacija za mobilni telefon? Sve to možete uraditi u Javi. U Java programskom jeziku čak možete praviti i video igrice.

Java je izuzetno zastupljena u velikim kompanijama – čak 90% kompanija sa Fortuna 500 liste koristi Javu. Masovno se upotrebljava i za online prodavnice, kao i u osiguravajućim kućama, investicionim kompanijama, firmama iz oblasti telekomunikacija, obrazovanja, finansija…

Java pokreće više od 3 milijardi uređaja širom sveta – to je programerski jezik koji utiče na svakodnevni život ljudi više nego bilo koji drugi.

Zato, tražnja za Java programerima ne opada. Niti će. Jer svet bez Jave ne bi bio onakav kakav poznajemo.

Šta dobijate na osnovnom kursu Java programiranja?

Obuku drže predavači koji se godinama profesionalno bave programiranjem u Javi i imaju niz uspešnih projekata. Zato ćete od njih naučiti puno, iz prve ruke.

Nastava je osmišljena u vidu radionica sa obiljem praktičnih vežbi i primera. Kod nas učite samo ono najvažnije i ne gubite vreme na suvoparne priče. Odmah primenjivo znanje – to je ono što vam garantujemo.

Plan i program osnovnog kursa Java programiranja

 • Klase, objekti, funkcije
 • Konstruktori, get, set i toString metode
 • Enkapsulacija
 • Nasleđivanje
 • Apstraktne klase i Interfejsi
 • Polimorfizam
 • Vežba prvi deo
 • Izuzeci, fajlovi, niti
 • GUI(Swing)
 • Vežba drugi deo
 • Praktičan projekat
Broj polaznika po grupi Max 10
Trajanje kursa 12 nedelje
Nivo učenja Početni, srednji i napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Rok za upis 30.11.2020.
Regularna cena 20000 din/mesečno
Promotivna cena 8950 din/mesečno
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Posle osnovnog kursa Java programiranja, koji traje 3 meseca (12 nedelja), polaznici mogu nastaviti napredni nivo učenja programskog jezika Java i potpuno se spremiti za poziciju Junior Java programer.

Online kurs Java programiranja

Škola vam omogućava da ovaj kurs pratite i preko Skajpa – kroz online uživo časove podjednakog kvaliteta kao i časovi u učionici. Jer predavač vam je dostupan u realnom vremenu za sva pitanja i pomoć, a tu je i komunikacija sa drugim polaznicima i razmena mišljenja.

Zato, ako ne živite u Novom Sadu ili zbog drugih razloga ne možete da dolazite na časove u školi, ovo je odlična prilika da steknete znanje koje vam treba. I tako se efikasno osposobite za samostalan rad putem Skajp nastave. Tokom online predavanja možete da računate ne samo na interakciju sa predavačem i drugim polaznicima, već i na podršku škole. Obezbeđeni su vam materijali za učenje i online sertifikat.

Sve detalje o Skajp kursu (načinu realizovanja nastave, terminima, ceni…) možete saznati kod našeg savetnika za upis na 060/664 89 64 ili 021/300 20 33.

Pozovite odmah, iskoristite 55% popusta

Puna cena kursa Java programiranja iznosi 20.000 dinara/mesečno.  Decembarski upisni rok je u toku. Za sve prijave do 30.11.2020. dobijate kurs po ceni od 8.950 dinara. Cena kursa za nezaposlena lica i steudente iznosi 8.500 dinara/mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
20.000  din/mesečno 55% 8.950 din/mesečno 30.11.2020.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-20-33; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Rezervacija mesta iznosi 2.900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/IIsp. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili iskoristiti u narednom roku.