021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Java napredni program

Napredni kurs Java programiranja. Za 3 meseca postanite Junior Java programer. 

60% popusta za prijave do 27.09.2021.

BROJ SLOBODNIH MESTA

10

Dosta vam je nedovoljno plaćenih i dosadnih poslova? Tražite zanimanje koje će zaista iskoristiti vaše potencijale? Koje će biti zanimljivo i dobro popuniti vaš novčanik? Java akademija vam nudi rešenje.

Da li znate da Srbiji nedostaje čak 30.000 Java programera? Ovi stručnjaci u proseku zarađuju 1.500 evra mesečno, a posla ima za sve.

Možda sada mislite: “Ovo nije za mene. Suviše je teško naučiti sve što treba. Ko bi mene angažovao?”. Grešiš.

Sve što vam je potrebno da lansirate vašu karijeru je Java napredna akademija koja će vas, za 3 meseca obuke, opremiti najtraženijim IT znanjima i veštinama koja su poslodavci odmah spremni da plate.

programerska akademija

Šta ćete naučiti na Java akademiji?

Za 3 meseci, koliko traje napredni program, steći ćete sva ona znanja koja krase dobre programere. Na obuci se obrađuju sledeće celine:

HTML i uvod u web javu
Java Server Pages u javi (JSP) (Primer mini projekti: Logovanje, Registracija…)
JSTL funkcije
CRUD operacije u javi (Create, Read, Update i Delete data)
Aplikacije koriscenjem JSTL I JSP u web okruzenju – Priprema za test
Test 1
Upload sadrzaja i emailing servisi u web aplikaciji
Baze podataka – MySQL – podesavanje okruzenja i servera, kao i uvodne naredbe
Rad sa bazama, modeliranje baza, kao i rad sa ostalim sql naredbama (INSERT,SELECT,UPDATE,DELETE..)
Povezivanje baze sa java aplikacijom + Validacija podataka i zastita web aplikacije (hash algoritmi i javascript funkcije)
Modelovanje kompletne web alikacije (primer web shop)
Modelovanje kompletne web alikacije (primer web shop)
Modelovanje kompletne web alikacije (primer web shop)
Test 2

Broj polaznika po grupi Max 10
Trajanje kursa 3 meseca
Nivo učenja Napredni
Termini 2 x nedeljno
Rok za upis 27.09.2021.
Regularna cena 20000 din/mesečno
Promotivna cena 8950 din/mesečno
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 

softverska-akademijaZa učešće na akademiji, neophodno je osnovno poznavanje Java programskog jezika. Za one bez predznanja Jave, obezbeđen je uvodni kurs Java programiranja.

Ne dozvolite da vas zastraše ovi termini. Uz interaktivan rad sa predavačem, kroz brojne primere, prolazak kroz realne situacije i malo strpljenja, sve će vam postati kristalno jasno. Vrlo brzo će programiranje postati “vaš teren”, a pisanje koda ići će “kao pesmica”.

Nakon završene Java akademije steći ćete široku lepezu znanja i veština, tako da ćete moći da se zaposlite kao java programer, programer baza podataka, programer aplikacija, backhend developer… Moći ćete da birate firmu za koju želite da radite – kod nas ili u inostranstvu – ili da aktivno zarađujete na IT projektima kroz frilenserske platforme.

I to nije sve.

Na Java akademiji odmah pravite svoj portfolio

Tokom obuke na Java akademiji napravićete nekoliko kompletnih aplikacija. Rad na ovim projektima učiniće da sve naučeno primenite u praksi i zaista osetite kod u prstima.

Sve aplikacije će biti okačene na GitHabu, hosting servisu koji se koristi kao mesto za postavljanje sofverskih projekata, što će vam pružiti instant prednost prilikom traženja posla. Zahvaljujući GitHabu vaše aplikacije možete da pokažete budućem poslodavcu i dokažete šta sve znate.

 

Online napredni Java kurs

Ukoliko niste u mogućnosti da dolazite na časove, škola vam omogućava da ovaj kurs slušate preko Skajpa – od kuće ili sa bilo kog mesta koje izaberete.

Bitno je da znate da je Skajp nastava podjednakog kvaliteta kao i časovi u učionici. Jer predavanja nisu snimljena, već su uživo, što vam je daje mogućnost da postavljate pitanja predavaču i odmah dobijete odgovore na njih. Takođe, bićete u interakciji sa drugim polaznicima i čuti različita mišljenja. Sve je to vrlo bitno kod učenja, jer živa reč i te kako utiče na brzinu i kvalitet usvajanja znanja.

Obezbeđeni su vam: online sertifikat, materijali za učenje i podrška škole u online nastavi.

Za sve informacije o načinu realizovanja uživo nastave putem Skajpa, ceni i prijavi možete nam se obratiti na 060/664 89 64 ili 021/300 20 33.

Prijavite se odmah i osvojite popust

Oktobarski upisni rok je u toku. Puna cena Java akademije iznosi 20.000 dinara/mesečno. Ali, ukoliko se prijavite do 27.09.2021. uštedećete čak 60% i obuku platiti 8.950 din/mesečno. Stari polaznici, nezaposlena lica i studenti obuku plaćaju 8.400 dinara/mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
20.000 din/mes 55% 8.950 din/mes 27.09.2021.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-20-33; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Rezervacija mesta iznosi 2.900 dinara, što predstavlja uslov za učešće. Rezervacija se uračunava u cenu obuke. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/II sp. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.