021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Obuke za IT, web i dizajn poslove i zanimanja

Februarski upisni rok je u toku. 50 do 60% popusta za prijave do 31.01.2022.

Za uspešnu IT karijeru, pozovite:
021/300-21-24, 060 66 48 964 ili se prijavite putem ONLINE formulara ispod


Pomešaj ove noći HTML i CSS. Nauči da praviš sajtove

Pravi sastojci za web magiju u tvojim prstima za samo 4 nedelje. Nauči da kodiraš i praviš najjače sajtove. Čeka te uspešna WEB sajt karijera. Posao web dizajnera/programera je perspektivno zanimanje sa kojim ljudi vrlo brzo pronalaze zaposlenje. Savremeni način poslovanja nameće da svaka firma danas mora imati dobru web prezentaciju.


html-css

Završi kurs WordPress administracije i dupliraj zaradu

Odlučno započni svoju unosnu karijeru. Nauči sve o WordPressu, najpopularnijoj platformi za izradu sajtova. Postani stručnjak za osmišljavanje, izradu i održavanje profesionalnih sajtova. Zarađuj 350-600e po projektu. Za samo 4 nedelje nauči kako da praviš i održavaš sajtove za domaće i strane klijente. Obezbeđen sertifikat. Za ambiciozne – organizujemo i napredni nivo.

 wordpress

Idealan posao za rad u firmi, ali i od kuće. Nauči grafički dizajn

Dizajniraj svoju budućnost. Za mesec dana nauči da koristiš Fotošop i Ilustrator i praviš top grafička rešenja (logoe, bilborde, kataloge, brošure, naslovne strane). Uvek ćeš biti visoko tražen kadar, jer su dizajneri potrebni bukvalno svima. Radi za firmu u firmi, a možeš i od kuće. Zapravo, radi odakle hoćeš. Trebaju ti računar, net i dobar izvor inspiracije.

 graphic-design

Naučite da postavljate internet prodavnice – web shop administraciju

Postanite deo onih koji dobro zarađuju pravljenjem web prodavnica. Ekommerc postaje nezaobilazna stavka svakog uspešnog web sajta, a stručnjaci koji znaju da postave internet prodavnicu stalno su traženi. U čitavom regionu nema prodatidovoljno web shop administratora. Online prodavnice su budućnost kupovine i zato svoje web shop usluge možeš lako i odlično naplatiti.

webshop

Postani AutoCAD dizajner – stekni veštinu tehničkog crtanja i projektovanja

AutoCAD ili kompjuterski podržano projektovanje je vrhunski program koji se koristi u svrhu tehničkog crtanja, arhitektonskog ili građevinskog projektovanja, konstruisanja, kao i izrade digitalnih prototipova. Poznavanje AutoCAD programa zato je postalo obavezno za sve građevinske, mašinske i elektro inženjere, arhitekte, dizajnere enterijera, geodete…, kao i studente tih fakulteta.

autocad

Kurs fotografije – Pretvorite hobi u odlično plaćen posao

Na kursu ćete naučiti kako da izvučete maksimum iz svojih fotoaparata, kako da amaterskom opremom napravite profesionalnu fotografiju i kako da podesite fotoaparat da biste maksimalno unapredili svoje veštine. Otvorena vam je mogućnost da budete freelancer i sami birate klijente, radno vreme i dnevnicu. Ako ne želite da budete sam svoj gazda, usluge ćete moći da ponudite različitim firmama u zemlji.

kurs-fotografije

Online prijava:

Ime i prezime:

Email:

Broj telefona:

Kurs na koji se prijavljujete:

Web dizajner/programerWordpress administratorGrafički dizajnerWeb shop administratorAutoCAD dizajnerFotografija