021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Postani deo našeg IT i internet marketing tima – čak iako nemaš iskustva. Prijave na obuku do 27. juna.

Firma Poslovna savršenost bavi se pružanjem usluga iz oblasti IT i internet marketinga srpskim i kompanijama u regionu.

U potrazi smo za nezaposlenim i zaposlenim ljudima koji bi se, nakon ciljane obuke, priključili našem kreativnom timu.

Potrebne su nam osobe za ove pozicije

1.   Facebook Ads dizajner

U poslednjih godinu dana firme masovno traže stručnjake za Facebook reklame i Facebook prodajne kampanje. Vođenje naloga se lako nauči i skoro svako to može da radi. Sa reklamama, međutim, nije tako. Ne prolazi fora “snaćiću se…”, jer greške koštaju. Zato ćeš, nakon ove obuke, znati tačno šta treba da radiš i dobiti izuzetno vredno znanje pravljenja Facebook reklama.

2.  Google Ads specijalista

Da li znaš da u Srbiji ima smešno malo ljudi koji se profesionalno bave Google reklamiranjem? A bez osobe koja zna da pravi Google reklame – svaka internet marketing kampanja u startu gubi 50% uspeha. Nije ni čudo, onda, što je potreba za Google Ads specijalistima konstantno velika, a njihova zarada prilično visoka. Ova obuka je sjajna šansa da, za samo 12 dana, uđeš u krug najtraženijeg i odlično plaćenog kadra.

3.   Kreator WordPress sajtova

WordPress je najpopularnija platforma za izradu sajtova. Firme ga masovno koriste, jer je nenormalno prilagodljiv najrazličitijim ciljevima: od najjednostavnih web sajtova, preko blogova, do vrlo kompleksnih portala i web šopova. Sve može. Zato, popularnost WordPressa nema nameru da opadne. A ti, ako naučiš sad da praviš WordPress sajtove, garantovano, imaćeš posla.

4.   Kopirajter

Ili ti pisac prodajnih web tekstova. Posao je kreativan, sa velikim potencijalom za dobru zaradu. Kvalitetnih kopirajtera u Srbiji je malo, a posla i te kako ima. Primera radi, više od 80% sajtova srpskih kompanija nisu kopirajterski sređeni. Ovo je odlična prilika da se brzo, za svega 12 dana, obučiš za web pisanje i tako sebi obezbediš kontiniuran rad na kopirajting projektima.

5.   SEO administrator

Postani SEO administrator i nauči da radiš na Guglu. Zapravo, postani pametni SEO strateg koji zna kako svaki sajt da lansira na 1. stranu pretrage. Kako je u Srbiji broj sajtova koji su optimizovani za Gugl pretraživač mali, kompanije u Srbiji sve više anagažuju našu agenciju za SEO projekte. Iskoristi priliku da za 12 dana naučiš SEO marketing i otvoriš put vrlo isplativoj karijeri SEO administratora.

Ciljane obuke za 5 najtraženijih poslova – svaki kandidat ima podjednaku šansu za posao

  • Izaberi poziciju koja te najviše interesuje
  • Prijavi se na specijalističku, ciljanu obuku
  • 10 najboljih kandidata postaju deo našeg tima.

Ne moraš da imaš iskustvo, jer ćemo te na obuci naučiti svemu što treba da znaš.

Poželjno je da imaš osnovno znanje engleskog jezika i da se dobro snalaziš u Windows okruženju (poznavanje interneta, aktivno korišćenje programa Word, Excel i Power Point).

Ne oklevaj da se prijaviš – jer nemaš šta da izgubiš

Iskoristi ovakvu priliku, jer čak i da ne uđeš u najuži krug, dobijaš znanje koje vrlo lako možeš da unovčiš. Stručni predavači na obuci koju izabereš naučićete vrlo konkretnim stvarima i omogućiti ti da odmah po završetku obuke počneš da radiš i zarađuješ. Bilo kod nas, bilo za drugog klijenta koga izabereš.

Svim polaznicima obezbeđen je sertifikat.

Obuke počinju 28. juna 2017, sa ukupnim fondom od 24 časova.

Broj učesnika po jednoj obuci ograničen je na 10, zato nagrađujemo odlučne i najbrže.

Svi koji se prijave do 27. juna ulaze u program subvencije školovanja. Puna cena obuke iznosi 18.500 din – polaznik plaća 8.500 din (40% pune cene), dok preostalih 60% troškova (10.000 din) snosi škola.

Rezervacija mesta je obavezna i iznosi 1.900 dinara (ulazi u ukupnu cenu obuke).

Prijavi se pozivom na brojeve 021/300 21 24, 060/664 89 64, piši nam na mejl info@kurseviunovomsadu.com ili se prijavi online putem (u nastavku strane).

ONLINE prijava: