021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

HR junior menadžer

Za 4 nedelje, kroz napredni kurs, do pozicije HR junior menadžer

50% popusta za prijave do 08.03.2021.

BROJ SLOBODNIH MESTA

10

Ako tražite posao:

  • koji vas ne veže samo za jednu firmu ili branšu
  • gde će vaše socijalne veštine najbolje doći do izražaja
  • koji je gospodski i cenjen u društvu
  • sa platom od minimum 500 evra

onda su ljudski resursi vrata na koja treba da pokucate.

hr akademijaNaša obrazovna agencija organizuje 4-nedeljni napredni HR program sa ciljem da vam uspešno prenesemo znanje potrebno za obavljanje posla Junior HR. Nakon ovog naprednog programa, slobodno kucajte na vrata: velikih i malih privatnih firmi, svih organizacija, državnih institucija, HR agencija. Jer niko ne može da funkcioniše kako treba bez dobrog HR stručnjaka.

Šta HR junior zapravo radi?

Balansira. I to između onoga šta zaposleni žele i onoga šta firmi treba. To nije uvek lako, zato je za posao u ljudskim resursima važno da budete dobar komunikator, imate takta i strpljenja, ali i odlučnost i čvrstinu kada je potrebno. Sve kako bi zaposleni bili dobar tim.

HR officerHR junior ne treba da bude fin, već fer.  Samo tako će svoj posao uspešno raditi. A taj posao je: regrutacija i selekcija kandidata, zasnivanje i prekid radnog odnosa, trening i razvoj zaposlenih, briga oko plata, bonusa i odsustva, motivacija i ocenjivanje radnika, vođenje HR evidencije…

Upravo je to ono što ćete naučiti na naprednom HR kursu, bez obzira što će vrsta i broj vaših zaduženja zavisiti prvenstveno od veličine firme za koju radite. Vi ćete biti spremni za svaku situaciju. Pa tako kod manjih firmi, HR junior uglavnom pokriva sve zadatke, dok je kod većih situacija drugačija, pa se često HR stručnjaci specijalizuju za pojedine poslove. Shodno tome i zarada HR juniora varira, ali ne ide ispod 500 evra.

hr juniorBitne informacije o naprednom HR kursu

HR napredni kurs traje 4 nedeje. Sa ukupnim fondom od 16 školskih časova.

Profesionalni HR menadžer, sa kojim ćete se viđati jedanput nedeljno po 3h ili 2x nedeljeno po 90 minuta, biće spreman da sa vama podeli svoju stručnost, znanje i značajno iskustvo. I to ne samo na časovima, već i kroz online konsultacije.

Uslov za učešće na naprednom programu je završen 2-mesečni osnovni kurs HR-a. Za sve bez predznanja HR-a, obezbeđen je početni/osnovni kurs HR-a.

Ovaj kurs možete slušati i online putem Skajpa. Skajp platforma ja idealna i laka za daljinsko učenje i može je koristiti svako sa osnovnim znanjem računara.

Predavanja su online – ali uživo. Tako ne gubite ništa na kvalitetu nastave, jer možete svakog momenta da pričate sa predavačem i drugim polaznicima, zatražite savet i u potpunosti se uključite u interaktivne časove. Uz to, ne morate da dolazite do škole, već možete da birate mesto odakle ćete pratiti predavanja.

Online kurs traje takođe 4 nedelje, a predavanja su zasnovana na praktičnom radu i vežbama. Obezbeđeni su vam: online sertifikat, materijali za učenje i podrška škole u Skajp nastavi.

Sve informacije o organizaciji online kursa možete dobiti pozivom na 060/664 89 64 ili 021/300 20 33.

I deo – „meke veštine” – soft skills
1. Upravljanje karijerom zaposlenih različitih profila
2. Upravljanje talentima
3. Držanje prezentacija i pregovaranja
4. Coaching process
5. Psihologija organizacije

II deo – hard skills
6. Statističke analize u oblasti ljudskih resursa
7. Zasnivanje radnog odnosa – pravna pitanja
8. Izveštavanje u ljudskim resursima

Završite napredni HR program – zgrabite praksu/posao

Posebna pogodnost napredne obuke je što po njenom završetku stičete priliku da postanete deo grupe polaznika koja je, odmah po završetku napredne obuke, pronašla dobru praksu ili posao. O ovome možete videti više u odeljku o uspesima polaznika naše škole.

Evo kako da osvojite 50% popusta na punu cenu obuke

Puna cena naprednog HR programa iznosi 19.500 dinara. Martovski upisni rok je u toku. Za prijave do 08.03.2021. ostvarujete popust od 55%. Umesto 19.500 dinara, obuku plaćate 8.800 dinara. Stari polaznici, nezaposlena lica i studenti, naprednu obuku plaćaju 8.400 dinara.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
19.500 din 55% 8.800 din 08.03.2021.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-20-33; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Plaćanje je moguće izvršiti na više mesečnih rata.

Rezervacija mesta iznosi  2.900 dinara, što predstavlja uslov za učešće. Rezervacija se uračunava u cenu obuke. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/II sp. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

CLOSE
CLOSE