021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

 Kompanija Poslovna izuzetnost,

u saradnji sa Komorom zaštitnika podataka o ličnosti,

organizuje:

GDPR / ZZPL seminar –

Šta nam donosi novi Zakon o zaštiti podataka o ličnosti i kako da se usaglasite sa novim propisima

21. avgusta 2019. zvanično je stupio na snagu novi Zakon o zaštiti podataka o ličnosti (ZZPL).

Ovaj Zakon se direktno oslanja na sada već poznati GDPR. To znači da su sada i srpske kompanije u obavezi da poštuju vrlo stroge, evropske standarde u pogledu zaštite ličnih podataka koje obrađuju – bilo da su u pitanju podaci zaposlenih, klijenata, kupaca…

Spremni ili ne – ZZPL kuca na vrata!

Da li ste usklađeni sa novim Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti?

Šansa da vaša firma ili služba ne obrađuje nikakve podatke o ličnosti i da, stoga, ne treba da vas dotiče ovaj zakon – gotovo je nemoguća.

Jer podaci o ličnosti nisu samo ime, adresa, broj telefona… Podatak o ličnosti može biti i nečija IP adresa ili istorija ponašanja na društvenim mrežama. Zato, u eri digitala, praktično nema firme ili javne ustanove koje, u okviru svog poslovanja, ne obrađuju lične podatke.

ZZPL je u ovu oblast uveo brojne novine, koje zahtevaju da se poslovanje promeni i uskladi sa novim Zakonom.

Pored raznih tehničkih i organizacionih mera, ZZPL je uveo i nova kadrovska rešenja. Sada veliki broj kompanija i svi državni organi imaju obavezu da interno ili eksterno angažuju posebno, stručno lice za zaštitu podataka o ličnosti. Odnosno DPO (Data Protection Officer).

A što se tiče kazni – one su duplo veće u odnosu na prethodni Zakon. Tako sada za kršenje ZZPL-a možete platiti kaznu i do 2.000.000 dinara. Ili čak do 20 miliona evra – ako ste poslovno povezani sa zemljama EU.

gdpr zzpl seminar

Ako imate nedoumice oko tumačenja i primene novog Zakona o zaštiti podataka o ličnosti

rešite ih što pre

Jer usklađivanje sa novim propisima može da traje i nekoliko meseci, čak i da vam je sve kristalno jasno.

Zato se informišite na vreme – i to od prave osobe – i stavite usklađivanje sa ZZPL-om u listu vaših prioriteta.

Mi ćemo vam pomoći u tome.

Pozivamo vas na GDPR / ZZPL seminar 29. novembra

Dođite, jer ćete imati jedinstvenu priliku da slušate i pitate jednog od najvećih stručnjaka u Srbiji za oblast zaštite podataka, advokata Dragana Milića.

Saznaćete sve o novom Zakonu, njegovom odnosu sa GDPR-om, ali i najvažnije – prave i pouzdane preporuke za usaglašavanje poslovanja sa novim propisima.

Seminar će trajati od 10:00 do 14:30h i održaće se na lokaciji Pavla Papa 1/6, Novi Sad.

Dobrodošli su svi HR, IT, marketing stručnjaci, zaposleni u sektoru korisničkog servisa, prodaje, finansija, vlasnici, direktori i menadžeri kompanija, pravnici, zaposleni u zdravstvu, obrazovanju…

Zapravo, svako ko želi da sazna iz prve ruke i od priznatog stručnjaka kako da sa ZZPL-om „bude na ti“, a ne u klinču.

Tip događaja Seminar –

predavanje i diskusija

Dan održavanja 29. novembar 2019.
Trajanje seminara 10.00 – 14.30
Mesto održavanja Novi Sad, Pavla Papa 1/6
Predavač Advokat Dragan Milić

Iskoristite pogodnosti rane prijave

Kotizacija za učešće na seminaru

Za prijave do 11.11. Za 3 i više kotizacija
12.500 dinara 10.500 dinara
Za prijave do 20.11. Za 3 i više kotizacija
14.500 dinara 12.500 dinara
Za prijave do 28.11. Za 3 i više kotizacija
17.500 dinara 15.000 dinara

Da se prijavite i dobijete sve informacije koje vas interesuju, možete kontaktirati našu koordinatorku upisa Aleksandru Manevski na telefon 011 40 92 613, svakog radnog dana od 10 do 18h.

Na GDPR/ZZPL seminar možete se prijaviti i putem ONLINE FORMULARA u nastavku strane.