021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Siguran put do karijere u finansijama!

Ako samo i razmišljate o tome, već ste u grupi ambicioznih ljudi koji traže najbolje poslovne prilike.

Oni koji izdaju i štampaju papirni novac mogli bi sa jedne strane svake novčanice štampati i uputstva za upotrebu. Mnogi građani imaju para, ali ne znaju šta sa njima da rade. Duško Radović

OSTALO SLOBODNIH MESTA

10

Poslovanje jedne firme (naročito veće) je složen proces. O mnogim aspektima treba voditi računa, kako bi krajnji cilj bio uspešno postignut. A to je uvek prodaja i zarada. Kada firma dobro radi – za to su zaslužni kvalitetni zaposleni i dobro upravljanje.

Upravljanje finansijama, naročito.

Zato, da parafraziramo Radovića, mnoge firme imaju para, ali im treba pametna pomoć u upravljanju njima. Druga strana medalje je da firma nema para, pa joj treba savet kako do njih. U svakom slučaju, Radović nije bio daleko od istine kada je predlagao pisanje uputstva za upotrebu novca.

Finansijska akademija

Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na „lek“ posavetujte se sa vašim sektorom finansija!

Kako da obavljate posao u finansijama bez puno lutanja i pogrešnih smernica?

Mesto održavanja Novi Sad
Trajanje kursa 12 nedelja
Nivo učenja Početni i  napredni
Termini 2 x nedeljno
Fond časova 48
Broj polaznika po grupi Max 10
Materijali Elektronski oblik
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Na jednom mestu, u okviru 3-mesečne finansijske akademije, dobijate priliku da steknete ključne finansijske veštine i znanja. I budete obučeni da potpuno samostalno obavljate finansijske poslove (finansijsko planiranje i predviđanje, priprema finansijskih izveštaja, budžetiranje, merenje i kontrola rezultata, finansijska analiza, poboljšanje troškova firme…).

Za relativno kratko vreme, dobićete znanja koja biste godinama inače morali da izučavate na fakultetu. Znanja koja nisu suvoparna i teoretska, već potiču iz prakse i dolaze od iskusnih finansijskih stručnjaka.

 

Naučićete sve o:

  • Osnovama računovodstva
  • Finansijskim izveštajima i analizi
  • Excelu za finansije

Nakon samo 3 meseca, pozicija finansijskog saradnika, u bilo kojoj firmi, može biti vaša. Znaćete kako da vodite poslovne finansije u različitim privrednim okruženjima, malim, srednjim ili velikim kompanijama, preduzećima u razvoju, ali i preduzećima u problemima i restruktuiranju.

Posao finansijskog analiticara

Nastavu na Finansijskoj akademjii izvode visokoobrazovani profesori i predavači – eksperti u svojim oblastima. Pored stručnosti, odlikuje ih predusretljivost, ljubaznost i orijentisanost ka polazniku. Svaki od predavača  će rado izaći u susret svim Vašim pitanjima i nedoumicama. Oni su uvek tu da daju savet ili podstaknu Vaš napredak.

Lak način da preuzmete finansijske veštine uz 50-55% popusta

Finansijska akademija startuje sa radom u aprilu 2017.

Za sve koji se prijave do 31.01.2022.  škola obezbeđuje 50-55% popusta na punu cenu programa. Tako je zaposlenima omogućeno da, umesto 15000 dinara, obuku plaćaju 7500 dinara/mesečno, a nezaposleni 6900 dinara/mesečno.

Obuku je moguće platiti na 3 jednake rate. Rezervacija mesta iznosi 1500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na programu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole.

Zaposlena lica

Nezaposlena lica

Puna cena 15000 din/mesečno Puna cena 15000 din/mesečno
Popust 50% Popust 55%
Promo cena 7500 din/mesečno Promo cena 6900 din/mesečno
Prijave do 31.01.2022. Prijave do 31.01.2022.

 

Sam postupak prijave je vrlo jednostavan. Može se obaviti na dva načina:

Prvi, da popunite ONLINE FORMULAR ZA UPIS. Nakon toga će Vas pozvati neko od našeg osoblja i pružiti sve informacije vezane za upis, plan, program, termine…

PRIJAVITE SE NA AKADEMIJU

Prijavite se već sada i obezbedite sebi veliki popust.

Drugi, da nas pozovete na 021/300-21-24 ili 060/66-48-964. Javiće Vam se naš koordinator nastave, objasniti Vam sve pojedinosti i zakazati Vam sastanak u našim prostorijama.