021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Najčešće postavljena pitanja u vezi obuka i kurseva u
Novom Sadu

Predstavljamo vam listu različitih pitanja koja bi mogli da imate vezano za naše obuke i kurseve, kao i odgovore na njih.

Kako je nastava organizovana?

Kursevi stranih jezika traju 2 meseca po nivou. Obuka za PHP i Java programera traje 3 meseca. Dužina ostalih kurseva je od 4-8 nedelja.

Časovi traju 90 minuta (2 školska časa) i održavaju se 2 puta nedeljno. :asove je mogu’e organizovati i subotom, 1x nedeljno u trajanju od 180 minuta.

Termini nastave se prilagođavaju kako zaposlenim, tako i nezaposlenim licima, što znači da časovi mogu biti organizovani u popodnevnim, poslepodnevnim ili večernjim terminima. Škola radi 6 dana u nedelji (subota je radna, nedelja ne).

Koliko koštaju kursevi i kako se vrši plaćanje?

Aktuelne cene pojedinačnih kurseva, sve akcije i popuste možete pronaći na sledećem linku http://kurseviunovomsadu.com/cenovnik/

Prilikom prijave na željeni kurs plaćate obaveznu rezervaciju mesta u iznosu od 1900-2900 dinara. Taj iznos je uključen u ukupnu cenu kursa, a preostali deo plaćate tek kad nastava počne. Moguće je plaćanje u više rata.

Kako da se prijavim na kurs?

Prijavu na željeni kurs možete izvršiti preko online formulara, nakon čega će vas kontaktirati neko iz naše administracije. Takođe, možete se prijaviti i putem telefona: 060 664 89 64 ili 021/300-20-33.

Koliki je broj polaznika po grupi?

Kako bi se nastava odvijala nesmetano i svaki polaznik dobio potrebnu pažnju predavača ograničili smo broj polaznika po grupi na maksimum 10.

Da li su učionice tehnički opremljene?

Da. Prostorije u kojima se održava nastava opremljene su sa računarima, potrebnim programima za rad, wireless internetom, video bimom, LCD televizorima, tablama za pisanje…

Da li postoje materijali koje dobijam tokom obuke?

Da. Tokom trajanja kursa dobijate materijale u elektronskom obliku koji prate pojedinačna predavanja i koji vam ostaju za upotrebu i nakon završenog kursa.

Da li škola izdaje sertifikate nakon kursa?

Posle odslušanog kursa i obavljenih svih praktičnih radova i zadataka koji prate kurs, u zavisnosti od vrste kursa, svaki polaznik polaže test i dobija sertifikat koji izdaje škola. Njime se potvrđuje vaše prisutstvo i uspešno pohađanje i savlađivanje nastave i služi kao dokaz koji možete priložiti uz biografiju.

Da li postoje neka ograničenja za prijavu i slušanje nastave?

Bez obzira na vaše godine ili školu koju ste završili, možete se prijaviti na željeni kurs. Ipak, da biste uspešno pratili predavanja, potrebno je da imate osnovno znanje rada na računaru i osnove engleskog jezika (ovo ne važi za kurseve stranih jezika, koji ne zahtevaju nikakvo predzanje).

Više o svakom pojedinačnom kursu i mogućim preduslovima za pohađanje nastave pročitajte u okviru teksta konkretnog kursa za koji ste zainteresovani.

Da li mogu da saznam više o vašim predavačima?

Biografije svakog pojedinačnog predavača u našoj školi možete pročitati klikom na link http://kurseviunovomsadu.com/nas-tim/

Šta će se desiti ako budem morao/la iz nekog razloga da odustanem od kursa pre njegovog kraja?

Za časove koje niste odslušali škola će vam vratiti novac. Takođe, postoji mogućnost da u narednom roku odslušate časove koje ste propustili. Ili da se prebacite na neki drugi kurs, koji bi vas možda više interesovao.

Da li i nakon završenog kursa mogu da se obratim školi ili predavaču za savet i pomoć?

Naravno. Školi ili predavaču lično možete da se obratite za pomoć u svakom momentu, ne samo tokom trajanja nastave, već i nakon toga. Takođe, biće nam drago da nam javite da ste zaposlili i unovčili znanje stečeno na kursu.

Gde mogu da se zaposlim nakon završene obuke?

Različiti kursevi nude različite mogućnosti zaposlenja. Ipak, za većinu je zajedničko ne samo mogućnost rada u firmi i za firmu, već i mogućnost rada od kuće, na različitim projektima. To uključuje ne samo domaće, već i rad za inostrane klijente, pa samim tim i zaradu većih honorara. Za ambiciozne, uvek postoji i opcija otvaranja i pokretanja sopstvenog biznisa.

Da li postoji mogućnost da završim kurs online putem?

Da. Pojedine kurseve iz naše ponude možete završiti od kuće, sa vašeg računara, preko online platforme i sistema učenja na daljinu. Više o našoj ponudi online kurseva pročitajte na sajtu onlineucenjeikursevi.com