021/300-21-24, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Postanite event menadžer

Zaboravite na dosadne poslove. Otkrijte svet uzbudljivih događaja!

Realno, retko ko od nas može da se pohvali da mu na poslu nikad nije dosadno. E, pa, event menadžeri mogu. Kada ste u poslu organizacije događaja vreme prosto leti. Konstantno ste u kontaktu sa ljudima, uvek na zanimljivim mestima, fokusirani na savršenu organizaciju događaja za koji ste zaduženi.

A plata za dinamikom ne zaostaje. Prosečna zarada organizatora događaja kod nas je 500-600 evra mesečno. Vaše prethodno obrazovanje nije presudno, kao ni radno iskustvo. Ovo je branša koja nagrađuje kreativnost i energiju, veštine organizacije i koordinacije, komunikativnost. Zato, uradite nešto dobro za sebe, postanite deo uzbudljive event menadžment avanture i konačno nasmejani odlazite na posao.

Obuke i kursevi organizuju za vas event menadžment kurs u Novom Sadu.

BROJ SLOBODNIH MESTA

7

Vi ste osoba zadužena da sve teče kao ‘ladna reka

Kao podmazano.

Organizacija događaja podrazumeva više faza – osmišljavanje, planiranje, realizacija i ocena. Sve su podjednako bitne i svakoj se treba naročito posvetiti. Ne bi valjalo da nešto previdite u, recimo, planiranju neke proslave, kao što je jelovnik za vegetarijance, pa da vam realizacija prođe loše, jer će ti vegetarijanci ostati gladni. A ocena proslave na kraju loša, jer ste budžet potrošili, gosti nezadovoljni…

Kako ćete razvijati vaš posao organizacije događaja zavisi šta vas najviše privlači. Sama event menadžment industrija pruža ogroman izbor. Možete da se specijalizujete za organizaciju korporativnih događaja (sastanci, seminari, konferencije, promocije, team building…) ili da se okrenete drugačijim vrstama (koncerti, sajmovi, izložbe, festivali, privatne proslave, svadbe…).

Bilo da se usmerite na jedan tip eventa i svoje usluge nudite različitim klijentima ili na organizaciju različitih događaja za jednog klijenta, posao možete da pronađete u:

 • event, PR, marketing agencijama
 • svakoj firmi (naročito u turizmu i ugostiteljstvu)
 • nevladinim organizacijama
 • javnom sektoru
 • frilensing vodama.

Detalji o kursu event menadžmenta u Novom Sadu

Kurs organizacije događaja traje 4 nedelje. Nastava se održava 2x nedeljno, po 90 minuta, u poslepodnevnim i večernjim časovima.

Kurs event menadžmenta pokriva sledeće teme:

 1. Uvod u organizaciju događaja
 2. Vrste događaja
 3. Tehnike planiranja
 4. Kako finansirati i sponzorisati događaj
 5. Organizacija i produkcija event-a
 6. Promocija i prodaja na terenu
 7. Event marketing i PR
 8. Realizacija i ocena događaja.

Nastava je potpuno zasnovana na praktičnom radu, uz minimum teorije. Predavač je profesionalni event menadžer. Cilj kursa je da steknete neophodno znanje, veštinu i osećaj za svaki segment organizacije događaja, kako bi mogli da samostalno obavljate posao event menadžera u budućnosti.

Broj polaznika po grupi Max 10
Trajanje kursa 8 nedeljea
Nivo učenja Početni, napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Rok za upis 23.07.2018.
Regularna cena 17.800 dinara/mesečno
Promotivna cena 8.000 dinara/mesečno
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Dinamično, kreativno, uzbudljivo! Sada još i na 50% popusta

Puna cena za event organizatora iznosi 17.800  dinara. Septembarski upisni rok je u toku.  Za sve prijave do 23.07.2018. dobijate kurs po ceni od 8.000 dinara (55% popusta).

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
17.800 dinara/mesečno 55% 8.000 dinara/mesečno 23.07.2018.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-21-24; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Kurs je moguće platiti na 3 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, druge dve na početku savkog meseca kursa) ili na više mesečnih rata (ako se vrši plaćanje čekovima). Rezervacija mesta iznosi 1.900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Dušana Vasiljeva 9 ili u najbližoj pošti na osnovu instrukcija koje dobijete od našeg savetnika za upis. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili iskoristiti u narednom roku.

CLOSE
CLOSE