021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Postanite event menadžer

Zaboravite na dosadne poslove. Otkrijte svet uzbudljivih događaja

Realno, retko ko od nas može da se pohvali da mu na poslu nikad nije dosadno. E, pa, event menadžeri mogu. Kada ste u poslu organizacije događaja vreme prosto leti. Konstantno ste u kontaktu sa ljudima, uvek na zanimljivim mestima, fokusirani na savršenu organizaciju događaja za koji ste zaduženi.

A plata za dinamikom ne zaostaje. Prosečna zarada organizatora događaja kod nas je 500-600 evra mesečno. Vaše prethodno obrazovanje nije presudno, kao ni radno iskustvo. Ovo je branša koja nagrađuje kreativnost i energiju, veštine organizacije i koordinacije, komunikativnost.

Zato, uradite nešto dobro za sebe, postanite deo uzbudljive event menadžment avanture i konačno nasmejani odlazite na posao.

Obuke i kursevi organizuju za vas event menadžment kurs u Novom Sadu.

BROJ SLOBODNIH MESTA

8

Vi ste osoba zadužena da sve teče kao ‘ladna reka

Kao podmazano.

Organizacija događaja podrazumeva više faza – osmišljavanje, planiranje, realizacija i ocena. Sve su podjednako bitne i svakoj se treba naročito posvetiti. Ne bi valjalo da nešto previdite u, recimo, planiranju neke proslave, kao što je jelovnik za vegetarijance, pa da vam realizacija prođe loše, jer će ti vegetarijanci ostati gladni. A ocena proslave na kraju loša, jer ste budžet potrošili, gosti nezadovoljni…

Kako ćete razvijati vaš posao organizacije događaja zavisi šta vas najviše privlači.

Ako ste već zaposleni u nekoj firmi i dolazili ste u situaciju (ili vam je to deo budućeg opisa posla) da organizujete neki događaj – bez ikakvog iskustva u tome – vrlo verovatno da niste znali odakle uopšte treba da počnete. Za vas je, u tom slučaju, odličan izbor da brzo naučite kako da uspešno realizujete svaki događaj.

Sama event menadžment industrija pruža ogroman izbor za nalaženje novog posla ili dodatnu zaradu. Možete da se specijalizujete za organizaciju korporativnih događaja (sastanci, seminari, konferencije, promocije, sajmovi, team building…) ili da se okrenete drugačijim vrstama (rođendani, svadbe, koncerti, izložbe, festivali, privatne proslave…).

Bilo da se usmerite na jedan tip eventa i svoje usluge nudite različitim klijentima ili na organizaciju različitih događaja za jednog klijenta, posao možete da pronađete u:

 • event, PR, marketing agencijama
 • svakoj firmi (naročito u turizmu i ugostiteljstvu)
 • nevladinim organizacijama
 • javnom sektoru
 • frilensing vodama.

Detalji o kursu event menadžmenta u Novom Sadu

Kurs organizacije događaja traje 8 nedelja. Nastava se održava 2x nedeljno, po 90 minuta, u poslepodnevnim i večernjim časovima.

Nastava je potpuno zasnovana na praktičnom radu, uz minimum teorije. Kroz primere, vežbe i aktivno učestvovanje osetićete suštinu event menadžmenta i pripremiti se za samostalan rad. Uz mentorsku podršku predavača, imaćete priliku da osmislite i realizujete promotivnu ili event aktivnost u toku trajanja edukacije.

Cilj kursa je da steknete neophodno znanje, veštinu i osećaj za svaki segment organizacije malih i velikih događaja, kako bi mogli samostalno da obavljate posao event menadžera u budućnosti. Saznaćete šta je osnova dobre organizacije, zašto su vam potrebne pregovaračke veštine i prodajno umeće, kao i da su energija, volja i neiscrpna kreativnost u osnovi ovog posla.

 • Event menažment i sve što ste mislili da treba i da ne treba
 • Organizacija promocija (vrste promocija, pristupi, organizacija, plan aktivnosti, boje  i poruke u komunikaciji, analiza i efekti promocije, zvezde u promociji)
 • Vrste događaja i načini organizovanja događaja koji imaju za ciljeve:
  • Promociju kompanije (sajamski nastupi, promocija investicije kompanije, jubileja, godišnjice kompanije, svečanost kompanije, dan firme, team builing, sportsko-porodičan dan, promocija unapređenja i razvoja..)
  • Zabavu (venčanje, rođendan…)
  • Edukaciju (seminari, radionice…)
 • Neophodni koraci u realizaciji događaja
 • Kritične tačke
 • Budžetiranje događaja
 • Ideja i kreativnost
 • Događaji koji promovišu konkretnu delatnost, branšu, strukture stanovništva, pravac muzike – festivali, kulturno-umetnički i koncertni događaji.
 • Događaji koji promovišu društveno-odgovorne ciljeve
 • Pisanje projekta koji se finansiraju od strane nadležnih državnih ustanova
 • Medijska podrška u organizaciji događaja.
Broj polaznika po grupi Max 10
Trajanje kursa 8 nedelja
Nivo učenja Početni, napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Rok za upis 28.09.2020.
Regularna cena 18.200 dinara/mesečno
Promotivna cena 8.200 dinara/mesečno
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Online kurs za event menadžera

Ukoliko niste u mogućnosti da dolazite na časove, škola vam omogućava da ovaj kurs slušate preko Skajpa – od kuće ili sa bilo kog mesta koje izaberete.

Bitno je da znate da je Skajp nastava podjednakog kvaliteta kao i časovi u učionici. Jer predavanja nisu snimljena, već su uživo, što vam je daje mogućnost da postavljate pitanja predavaču i odmah dobijete odgovore na njih. Takođe, bićete u interakciji sa drugim polaznicima i čuti različita mišljenja. Sve je to vrlo bitno kod učenja, jer živa reč i te kako utiče na brzinu i kvalitet usvajanja znanja.

Obezbeđeni su vam: online sertifikat, materijali za učenje i podrška škole u online nastavi.

Za sve informacije o načinu realizovanja uživo nastave putem Skajpa, ceni i prijavi možete nam se obratiti na 060/664 89 64 ili 021/300 20 33.

Za najbolje obezbeđena praksa u firmi NS Promoteam

Još jedna prednost ove obuke je što će najboljim polaznicima škola pokloniti praksu u firmi NS Promoteam, koju vodi predavač Svetlana Gašević.

Tokom prakse bićete u mogućnosti da radite konkretne event projekte, dobijete dragocene savete i preko potrebno iskustvo. Sve kako biste mogli brzo da se osposobite za posao organizacije događaja i počnete da zarađujete.

Predavač/mentor će vam obezbediti preporuke, a škola potvrdu o uspešno završenoj praksi, koje možete iskoristiti za vaš CV.

Dinamično, kreativno, uzbudljivo! Sada još i na 55% popusta

Puna cena za event organizatora iznosi 18.200 dinara. Oktobarski upisni rok je u toku.  Za sve prijave do 28.09.2020. dobijate kurs po ceni od 8.200 dinara (55% popusta).

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
18.200 dinara/mesečno 55% 8.200 dinara/mesečno 28.09.2020.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-20-33; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Rezervacija mesta iznosi 1.900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/II sp ili u najbližoj pošti na osnovu instrukcija koje dobijete od našeg savetnika za upis. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili iskoristiti u narednom roku.