021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Praktično znanje za DPO posao

Data Protection Officer je trenutno u vrhu najtraženijih zanimanja. Zahvaljujući novom Zakonu o zaštiti podataka o ličnosti – sada firme imaju nove obaveze i potrebu da zaposle nove ljude koji će se baviti ovom temom.

Više od 10.000 firmi i javnih službi u Srbiji imaju obavezu da zaposle Data Protection Officer-e. I tu leži tvoja prilika. A mi ćemo se potruditi da kroz napredni DPO kurs naučiš konkretne i praktične stvari za obavljanje ovog posla.

BROJ SLOBODNIH MESTA

7

GDPR kurs
DPO Kurs
DPO napredni kurs Novi Sad

Šta ćeš naučiti na naprednom DPO kursu?

Za mesec dana, koliko traje napredni program, zaokružićeš znanje sa početnog nivoa i nadograditi ga praktičnim stvarima. Naučićeš sledeće:

  • Pisanje Pravilnika (teorija i radionica)
  • Pravljenje Evidencije (teorija i radionica)
  • Zaštita podataka na web sajtu
  • Ugovor o obradi podataka ličnosti (teorija i radionica)
  • IT zaštita (servera, mejla, mreža…)
Mesto održavanja Uživo putem Skajpa
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 
Dragan Milić

O predavaču

Za učešće na višem programu, neophodno je osnovno znanje DPO posla i Zakona o zaštiti podataka o ličnosti. Za one bez takvog predznanja, obezbeđen je uvodni DPO kurs. 

Predavanja drži advokat Dragan Milić, specijalista, za oblasti zaštite podataka o ličnosti, pravo interneta, pravo intelektualne svojine, medija i IT pravo. Iza sebe ima 15 godina iskustva, što ga čini pionirom u ovim pravnim oblastima u Srbiji. Tako ćeš uz interaktivan rad sa predavačem i prolazak kroz realne situacije, nakon završenog naprednog kursa, steći samopozdanje i potrebne veštine za samostano obavljanje DPO posla.

Online napredni DPO kurs

Napredni DPO kurs održava se putem Skajpa i polaznicima je omogućena direktna interakcija sa predavačem.

Bitno je da znaš da je Skajp nastava podjednakog kvaliteta kao i časovi u učionici. Jer predavanja nisu snimljena, već su uživo, što ti daje mogućnost da postavljaš pitanja predavaču i odmah dobiješ odgovore na njih. Takođe, bićeš u interakciji sa drugim polaznicima i čuti različita mišljenja. Sve je to vrlo bitno kod učenja, jer živa reč i te kako utiče na brzinu i kvalitet usvajanja znanja.

Kvalitet nastave je jednako visok, a dodatno vam omogućava da pratite predavanja bez napuštanja sopstvenog doma.

Online kurs obuhvata i digitalni sertifikat, materijale za učenje i podršku škole u online nastavi.

Ne propusti šansu i prijavi se na kurs po 50% nižoj ceni

Decembarski upisni rok je u toku. Prijavite se do 06.12.2021. i ostvarite 50% popusta na kurs. Puna cena naprednog DPO kursa 18.000 dinara, kurs ćete platiti 9.000 dinara.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
18.000 dinara 50% 9.000 dinara 06.12.2021.

Rezervacija mesta iznosi 3.500 dinara i predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Prijavite se već danas i ostvarite popust pozivom na 021/300-20-33 , 060/664-89-64 ili pošaljite prijavu na: info@kurseviunovomsadu.com. Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +381606648966.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara