021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Naučite da analizirate podatke i kreirate izveštaje i svaka firma će vas želeti za sebe!

Put do uspeha koji ostvarujemo danas se značajno razlikuje od onog koji ćemo napraviti sutra. A da bismo znali kuda da idemo, moramo imati ulazne informacije, analitički um i jasnu viziju o tome gde želimo da stignemo. Ovo se odnosi i na nas kao pojedince, ali i na firme. Zato je pozicija Data Analysta postala neodvojivi segment svake uspešne kompanije.

BROJ SLOBODNIH MESTA

9

Prikupljanje velike količine podataka postao je poslovni prioritet za mnoge. Kako će ih analizirati zavisi od ciljeva i od potreba kompanije. Kada imate ulazne informacije na raspolaganju vam je neograničen broj načina kako ćete ih iskoristiti, jer bilo koja informacija može biti predmet analize, kako bi se izvukle korisne smernice za sveopšti razvoj.

A smernice daje upravo – data analyst.

Data Analyst
Data Analyst
Data Analyst

Kako da znam da li mogu da budem analitičar?

Data analitičar je kompleksna pozicija jer je analiza podataka početak svakog projekta. Od precizne analize zavisi izbor samog projekta i način na koji će on biti realizovan, ali i rešavanje problema na koje se naiđe, izbor tržišta na kom će se realizovati projekat, kreiranje proizvoda, prilagođavanje istog potrebama klijenata i još mnogo toga.

Dakle – analiza je na svakom koraku ovog procesa. Posao osobe koja radi na ovoj poziciji podrazumeva prikupljanje, filtriranje, vizuelizaciju i transformisanje podataka u informacije koje koriste marketari, developeri i računovodstvo.

Ako imate analitičan um, ne plašite se matematike i fleksibilni ste, ovaj kurs je pravi izbor za vas. Steći ćete temeljno razumevanje SQL-a, jednog od najpopularnijih alata za analizu podataka.

Mesto održavanja Novi Sad i Beograd
Trajanje kursa 8 nedelja
Nivo učenja Osnovni i napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 32
Sertifikat Da
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Takođe ćete naučiti da koristite matematičke tehnike i algoritme za rešavanje nekih analitički najsloženijih poslovnih problema.

Kako izgleda kurs?

Kurs Data Analyst traje 2 meseca i održava se 2 puta nedeljno u trajanju po 90 minuta ili jednom po 180 minuta.

Šta ću moći da radim nakon ovog kursa?

Različiti alati pomoći će vam da iz podataka direktno dobijete pregled informacija koje su razumljive svima. Vizuelizacija podataka, pristup istorijskim podacima u svega par klikova i automatsko generisani izveštaji, samo su neke od korisnih funkcionalnosti ovih alata koje štede vreme i pružaju dobro polazište za kreiranje poslovnih strategija.

Na ovom kursu razvićete snažne komunikacijske i prezentacijske veštine. Vaš posao biće ne samo prikupljanje informacija, već i njihova analiza i slaganje u smisleni izveštaj koji će potom biti prezentovan zainteresovanim članovima tima. Kod analize podataka komunikacija je preduslov za uspeh. Zadatak svakog Data analitičara je prezentovanje komplikovanih podataka i informacija stručnim i nestručnim članovima tima.

Online kurs

Kurs za Data Analysta održava se putem i Skajpa i polaznicima je omogućena direktna interakcija sa predavačem, odnosno mogućnost da ga u bilo kom trenutku pitaju sve što im nije jasno ili što bi želeli dodatno da nauče.

Kvalitet nastave je jednako visok, a dodatno vam omogućava da pratite predavanja bez napuštanja sopstvenog doma.

Online kurs obuhvata i digitalni sertifikat, materijale za učenje i podršku škole u online nastavi.

Sve informacije o organizaciji online kursa možete dobiti pozivom na 060/664 89 64 ili 021/300 20 33.

Data Analyst

Prijavite se odmah i iskoristite popust od čak 55%!

Oktobarski upisni rok je u toku. Puna cena kursa za Data Analysta je 20.000 dinara mesečno. Ako se prijavite do 25.10.2021. uštedećete 11.010 dinara mesečno i kurs platiti svega 8.990 dinara mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
20.000 dinara/mesečno 55% 8.990 dinara/mesečno 25.10.2021.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-20-33; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Rezervacija mesta iznosi 2.500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/IIsp ili u najbližoj pošti na osnovu instrukcija koje dobijete od naših koordinatora upisa. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara