021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Postani stručan za marketinško prodajne tekstove

ili skraćeno – copywriting

Copywriter se bavi pisanjem prodajnih tekstova i reklamnih poruka za različite medije. Od pojave interneta to su najčešće online sadržaji: tekstovi za web stranice, e – mail poruke, korporativni blog, Facebook i Google reklame. Zato copywriting nazivaju i veštinom pisanja na internetu.

Glavni posao copywriter-a je da biranim rečima uveri kupca da su određeni proizvod ili usluga upravo ono što mu je potrebno u tom trenutku. On čini da određeni brend na tržištu bude primećen i prihvaćen.

Copywriting kurs u Novom Sadu daje vam mogućnost da za 8 nedelja steknete praktično i naplativo znanje pisanja marketinško – prodajnih tekstova.

BROJ SLOBODNIH MESTA

2

9 razloga da naučite veštinu marketinškog pisanja – copywriting

 1. Copywriting je novo i kreativno zanimanje, pa ćete brzo pronaći posao ako ste nezaposleni
 2. Oko 95% web stranica kod nas nema dobre marketinške tekstove – mogućnosti za zaradu su ogromne
 3. Svoj talenat možete dobro unovčiti i zaraditi 10 – 15 evra po A4 stranici teksta ili 300 – 450 evra po projektu
 4. Možete se zaposliti u marketing sektoru bilo koje firme, PR agenciji, izdavačkoj kući…
 5. Imate priliku da radite od kuće, kao freelancer, za domaće ili strane klijente
 6. Potražnja za copywriter-ima u svetu je ogromna – ovo zanimanje je idealno za filologe
 7. Dok studirate, pisanjem prodajnih tekstova možete zaraditi džeparac
 8. Ukoliko radite u marketingu, upotpunićete svoje znanje
 9. Ako ste vlasnik preduzeća, naučićete kako da unapredite komunikaciju i uspešno promovišete svoje proizvode i usluge

Kako izgleda copywriting kurs?

Nastava copywriting kursa održava se 2 puta nedeljno i traje 8 nedelja (32 školska časa). Termini su poslepodnevni i večernji. Tokom obuke dobijate materijal sa teorijskim i praktičnim primerima, kao i neophodne konsultacije i e – mail podršku predavača.

Po završetku obuke za najbolje polaznike/polaznice, obezbeđena je 3- mesečna praksa u našoj internet marketing agenciji, gde ćete proći sve dužnosti jednog copywritera kroz rad na realnim, konkretnim projektima. Time ćete svoje znanje dodatno pojačati, radnu biografiju proširiti sa mnoštvom poslova koja ćete još dodatno naučiti i time povećati šanse na tržistu rada.

Sve što budete radili na 3- mesečnoj praksi u našoj kompaniji biće zabeleženo u vaš portfolio, dobićete preporuke svog mentora i rukovodstva škole i potvrdu o uspešno obavljenoj stručnoj praksi. Sve troškovi dodatne obuke kroz praksu, snosi naša obrazovna agencija (plate mentora, troškovi kancelarijske opreme, obezbeđenje računara i ostale opreme, knjigovodstveni i pravni troškovi…). Po završetku 3-mesečne prakse, najbolji praktikanti postaju honorarni saradnici naše marketing i IT agencije. U slučaju dodatnog širenja posla, postoji mogućnost da copywriting praktikanti postanu i stalno zaposleni članovi našeg kolektiva.

Uz 2 meseca obuke i 3 meseca prakse, postajete pravi, ozbiljan copywriter sa velikim mogućnostima da se zaposlite u marketing sektoru kompanija i firmi u Srbiji, marketing agencijama, online portalima, ali i da radite projekte kao freelancer, za klijente u zemlji i inostranstvu.

Za informacije o praksi u  internet marketing agenciji, pozovi 060 6648 964.

Plan copywriting kursa čine sledeće nastavne oblasti:

 • Pojam copywriting-a
 • 11 tačaka strukture marketinškog teksta
 • Vrste i pisanje naslova prodajnih poruka
 • Kreiranje početka teksta, tj. otvaranja
 • Editovanje teksta
 • Pisanje biznis bloga
 • Kreiranje sadržaja za web sajt
 • Izrada Facebook i Google reklama
 • Rad na konkretnom web projektu – praktična radionica
Broj polaznika po grupi Max 10
Trajanje kursa 8 nedelja
Nivo učenja Početni i napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Rok za upis 16.09.2019.
Regularna cena 17400 din/mes.
Promotivna cena 8700 din/mes.
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Metodika nastave je zasnovana na praktičnom radu uz instrukcije predavača, a znanje stečeno na kursu odmah je primenjivo.

Nastavu vodi profesionalni copywriter koji će sa vama podeliti svoje iskustvo kroz zanimljiva predavanja. Na kraju obuke dobijate sertifikat, koji vam može poslužiti kao potvrda znanja pri apliciranju za posao.

Prijavite se i ostvarite 50% popusta na kurs copywriting-a

Puna cena kursa iznosi 17.400 dinara/mesečno. Septembarski upisni rok je u toku.  Za sve prijave do 16.09.2019. dobijate kurs po ceni od 8.700 dinara/mesečno (50% popusta). Cena kursa za nezaposlena lica i studente iznosi 8.300 dinara/mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
17.400 din/mes. 50% 8.700 din/mes. 16.09.2019.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-20-33; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Kurs je moguće platiti na 3 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, druge dve na početku svakog meseca) ili na više mesečnih rata (ako se vrši plaćanje čekovima). Rezervacija mesta iznosi 2.500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/II sp ili u najbližoj pošti na osnovu instrukcija koje dobijete od naših koordinatora upisa. Rezervacija se može otkazati 7 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.