021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com
Poštovani polaznici, u skladu sa odlukom o proglašenju vanrednog stanja, koja se odnosi na sve obrazovne institucije, i u cilju sprečavanja širenja korona virusa i zdravstvene zaštite svih polaznika i zaposlenih – obaveštavamo vas da škola Obuke i kursevi od ponedeljka, 16. marta 2020. potpuno obustavlja održavanje nastave u učionicama. Za osobe koje trenutno ne pohađaju nijedan kurs kod nas, a želele bi u budućnosti, škola će pružiti mogućnost online nastave putem Skajpa. Za sve informacije o načinu realizovanja online nastave preko Skajpa možete nam se obratiti na 060/664 89 64. Takođe, možete nam pisati i na mejl obukeikursevins@gmail.com.

Budi profesionalac! Osposobi se za veštinu projektovanja i crtanja uz pomoć računara

AutoCAD ili kompjuterski podržano projektovanje je vrhunski program koji se koristi u svrhu tehničkog crtanja, arhitektonskog ili građevinskog projektovanja, konstruisanja, kao i izrade digitalnih prototipova.

Bilo da ste apsolutni početnik ili profesionalac, sada i vi lako možete steći veštinu tehničkog crtanja i projektovanja i odmah je primeniti u praksi. Obuka za AutoCAD 2D dizajniranje u Novom Sadu u potpunosti će vas osposobiti za korišćenje ovog programa, čime garantovano:

 • stičete prednost nad konkurencijom prilikom zapošljavanja
 • dobijate mogućnost da radite kako za domaće, tako i za inostrane klijente
 • ubrajate se u one čija je prosečna plata kod nas 500-800 evra, a u inostranstvu čak 2-3 hiljade evra
 • brzo stičete praktično znanje o AutoCAD-u, za šta bi vam inače bile potrebne godine usavršavanja
 • dobijate najsavremenije alate i tehnike dostupne u ovoj komleksnoj oblasti danas.

BROJ SLOBODNIH MESTA

2

Šta dobijate na kursu za AutoCAD 2D dizajnera?

Sistem edukacije koncipiran je na takav način da vam maksimalno olakšava proces usvajanja gradiva. Program obuke za rad u AutoCAD programu je zanimljiv i potkrepljen brojnim primerima iz prakse. Na ovaj način dobijate znanje koje je automatski primenljivo u struci.

Naučićete kako da:

 • predstavite predmete i objekte u digitalnom svetu
 • jednostavan tehnički crtež prikažete u 2 ili 3 dimenzije
 • testirate osobine digitalnog prototipa nekog budućeg proizvoda ili mašinskog elementa
 • projektujete stan, kuću, dvorište ili poslovni prostor.

Kurs AutoCAD 2D dizajna drži profesionalac sa velikim iskustvom u radu na domaćim i inostranim projektima, što vam pruža priliku da dobijete stručne odgovore i na pitanja koja izlaze van tema predviđenih na kursu.

Poznavanje AutoCAD programa je postalo obavezno za sve građevinske, mašinske i elektro inženjere, arhitekte, dizajnere enterijera, geodete…, kao i studente tih fakulteta.

Broj polaznika po grupi Max 10
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Osnovni
Termini Poslepodnevni i večernji
Rok za upis 30.03.2020.
Regularna cena 20.000 dinara
Promotivna cena 8950 dinara
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Detaljan plan rada 2D kursa:

 • Upoznavanje sa programom AutoCAD: pokretanje programa, zaglavlje – radni prostor, početna podešavanja, alatne trake, funkcije programa
 • Pripreme za crtanje: kretanje po crtežu, selektovanje, razmera, dimenzije, priprema za crtanje i postavljanje crteža, funkcije HOME – Draw (crtanje, hečovanje i podešavanje), čuvanje crteža
 • Funkcije 2D crtanja:
  • HOME – Layers (podešavanje), Properties, Groups, Utilities, Clipboard
  • HOME – Annonation (tekst, oznake, tabele, kotiranje), Block (formiranje i upravljanje blokovima), Modify
  • INSERT, ANNOTATE, VIEW
 • Pakovanje i priprema za štampu: funkcije OUTPUT, LAYOUT (podešavanje lejera, okvira, razmere), čuvanje crteža u PDF formatu, čuvanje i prebacivanje crteža u druge crteže sa podešavanjem
 • Dalje mogućnosti primene gotovih 2D crteža (3D model, plakati, prezentacije…).

Pozovite odmah, iskoristite 55% popusta

Puna cena kursa AutoCAD iznosi 20.000 dinara.  Aprilski upisni rok je u toku. Za sve prijave do 30.03.2020. dobijate kurs po ceni od 8.950 dinara. Cena kursa za nezaposlena lica i studente iznosi 8.300 dinara.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
20.000  dinara 55% 8.950 dinara 30.03.2020.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-20-33; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Kurs je moguće platiti na 2 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, druga na početku kursa) ili na više mesečnih rata (ako se vrši plaćanje čekovima). Rezervacija mesta iznosi 2.500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/IIsp ili u najbližoj pošti na osnovu instrukcija koje dobijete od našeg savetnika za upis. Rezervacija se može otkazati 7 dana pre početka roka ili iskoristiti u narednom roku.

CLOSE
CLOSE