021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

14.12.2018.

Posle WordPress kursa – odmah praksa u TV Ars Medija. Tako je Milan Ilić, kao odličan polaznik WordPress kurs u Novom Sadu, dobio preporuku predavača i priliku da pokaže i usavrši svoje znanje na stručnoj praksi.


12.12.2018.

Kako da vas gitarista na koncertu Bili Ajdola primeti? Lako – završite kurs fotografije u Novom Sadu, pitajte predavača za savet u vezi sa koncertnom fotografijom, idite na koncert, fotkajte i ako imate sreće, vašu fotku će podeliti gitarista. Upravo se to i desilo Nenadu Petroviću, polazniku kursa fotografije u Novom Sadu. Čestitamo mu na uspehu, kao i njegom predavaču, Maji Tomić, na odličnim savetima.


10.12.2018.

Koristim priliku da vam se ovim putem zahvalim na preporuci pri zaposlenju u Filip Travel agenciji, na poziciji Marketing Specialist. Pozitivno sam iznenađena i zahvalna vašem timu na predusretljivosti. Uskoro planiram da završim još neki kurs kod vas i rado vas svima preporučujem. Srdačan pozdrav, Pavliček Antonija


14.11.2018.

Nakon uspešno završene obuke za SEO optimizaciju, Predrag Popović i Bojana Desančić, dobili su praksu u kompaniji Envie.


10.10.2018.

10. i 11. oktobra u Novom Sadu, u hotelu “Park”, održan je prvi dvodnevni sajam zapošljavanja pod nazivom “Top Job”. Među poznatim kompanijama, učesnicama na sajmu, našla se i naša agencija. Edukativno predavanje na temu “Primena Excel-a u biznisu” i “Kako do kvalitetnih kadrova za IT praksu” održala je naša koleginica Jelena Obradović.


25.09.2018.

Jelena Lazarević je posle zavrsenog HR kursa u našoj školi dobila praksu u EY kompaniji.


20.09.2018.

Da je znanje Excel-a stvarno preko neophodno, dokaz je naša polaznica Aleksandra Vitošević. Tokom obuke za napredni Excel, predavač je primetio njen trud i zalaganje i preporučio je za posao u firmi Roaming group. Od svih kandidata, Aleksandra je uspela na razgovoru i dobila posao – sada radi na poziciji lični asistent direktora.


18.09.2018.

U Kulturnom centru Novog Sada, u subotu 29.09.2018, u 10h održaće se radionica „Fotografija za sve” koju vodi naš predavač Maja Tomić, zvanična fotografkinja međunarodnog filmskog festivala „Uhvati film”. Radionici će prisustvovati polaznici septembarske grupe kursa fotografije, na kojoj će imati priliku da iz prve ruke saznaju kako izgleda baviti se ovim poslom.


30.08.2018.

Škola je ponosna što je Ena Mirković uspela u želji da nauči nove stvari i odmah ih primeni u praksi. Naime, nakon završene obuke za kopirajting, tokom koje je Ena pokazala izuzetan talenat i angažovanje, primljena je na praksu u poznatu marketing agenciju D2M global.


14.08.2018.

Momčilo Krstić je primer kako treba. Momčilo je upisao kurs za društvene mreže. Iako nije mnogo znao u početku, uz zalaganje predavača i dobra predavanja, uspeo je jako brzo da stekne znanje koje mu je obezbedilo plaćenu praksu. Sada je Momčilo novi praktikant u marketing agenciji D2M global.


06.08.2018.

Nakon završenog kursa Internet marketinga, Vanja Vulović je dobila tromesečnu stručnu praksu tokom koje je radila na realnim projektima i uspešno ih završila. Kao nagradu za svoje zalaganje i postignute rezultate, Vanja je zaposlena u našoj kompaniji. Čestitamo!


01.08.2018.

Jelena Lekić je uspela da ostvari svoj san – da nauči fotografisanje i snimanje. Po završetku kursa, Jelena je, kao jedan od najboljih polaznika dobila stručnu praksu i mogućnost da već od prvog dana radi na mnogobrojnim projektima koje Fly media realizuje. Stalnim učenjem i razvojem, Jelena je primljena u tim saradnika Fly media produkcije.


12.04.2018.

Projekat zapošljavanja polaznika škole kroz intezivnu saradnju sa domaćim i inostranim kompanijama se uspešno nastavlja. Naša polaznica obuke hr asistenta Marina Borović (m.borovic80@gmail.com) je posle mesec dana obuke dobila praksu u kompaniji E&Y.


08.03.2018.

Po završetku event kursa polaznica Sanja Brkić, zahvaljujući angažovanosti stručnog osoblja škole i predavača, zaposlila se u agenciji MPG plus na poziciji Account Assistant.


15.01.2018.

Polaznica Marija Prole obogatila je svoj portfolio odlično urađenim WordPress sajtom za beogradsku internet marketing agenciju. Marija je tokom leta pohađala WordPress obuku i postala naš saradnik. Za 8 dana stekla je 100% praktično znanje koje je brzo nakon obuke i primenila. Čestitamo Mariji, samo tako nastavi!


25.12.2017.

Nakon praktične SEO obuke, polaznice Jelena Zaklan i Milica Proročić uspešno su završile svoj prvi SEO projekat. U pitanju je optimizacija internet prodavnice Pet Republika. Čestitamo Jeleni i Milici, jer su uspele da brzo steknu SEO znanje i još brže ga primene i tako postanu naše saradnice.


08.11.2017.

Agencija „Poslovna savršenost” je učestvovala i podržala 13. sajam poslova i praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno matematičkih fakulteta.


06.11.2017.

Zahvaljujući konceptu „Završi obuku, zgrabi posao”, zaposlili smo značajan broj ljudi u izraelskoj kompaniji „Red Lion”. Čestitamo našim polaznicima:


29.10.2017.

Škola „Obuke i kursevi” je održala edukativno predavanje studentima tehničko-tehnoloških fakulteta na temu „Personalni copywriting” u sklopu radionice Level Up na elektotehničkom fakultetu. Kompanija Microsoft i naša škola su dobili nagradu za najbolja predavanja na radionici.


01.09.2017.

Polaznica obuke “Poslovni asistent” Miljana Stevanović, nakon završenog drugog kruga selekcije u Agenciji “Poslovna savršenost” pridružila se našem timu. Miljana, čestitamo!


21.08.2017.

Marija Slavica, polaznica specijalizovane obuke za napredni Excel, zaposlila se u kompaniji Imlek na poziciji pravni asistent u HR sektoru. Svoj uspeh, kaže Marija, duguje konceptu Završi obuku, zgrabi posao. Ova polaznica je jedan od najboljih primera da vredan rad uvek donosi uspeh.


28.07.2017.

Uspešno je završena obuka poslovne administracije za poziciju “poslovni asistent”. Tokom 13 dana obuke, 12 polaznica škole uspešno je naučilo sve što treba za uspešan početak karijere na poziciji poslovni asistent.

20.07.2017.

U našim centrima u Beogradu i Novom Sadu  su uspešno završene specijalizovane obuke za poziciju “Poslovni asistent” za kompaniju NIS. Kandidatima želimo puno sreće u daljem procesu selekcije.


10.07.2017.

Agencija “Poslovna savršenost” je startovala sa obukom poslovne administracije. Nakon završene obuke svi polaznici grupe dobijaju mogućnost radnog angažmana na poziciji “poslovni asistent” u našoj školi.

08.07.2017.

Škola “Obuke i kursevi” u saradnji sa kompanijom NIS je započela specijalizovanu obuku za poziciju “poslovni asistent”. 10 kandidata u Beogradu i 10 kandidata u Novom Sadu nakon završene obuke ulaze u proces selekcije i dobijaju mogućnost zaposlenja u najvećoj kompaniji u regionu.

08.06.2017.

Naša polaznica sa kursa naprednog poznavanja Excela, Tanja Daradan, zahvaljujući konceptu „Pronađi kadar“, postala je novi član HR kolektiva poznate svetske kompanije „L’Oréal“. Ponosni smo na rezultate naših polaznika i srećni što je broj zaposlenih zahvaljujući našem projektu svakim danom sve veći.


05.06.2017.

Agencija “Poslovna savršenost” startovala je sa obukom prve grupe filologa i osoba sa znanjem stranih jezika za poslove marketinškog i SEO prevodioca. Najbolji polaznici obuka dobiće mogućnost da se od jeseni priključe IT timu naše agencije za rad na projektima u zemlji i inostranstvu.


29.05.2017.

S ponosom vas obaveštavamo da su polaznici naše škole, Stefan Mirosavić i Nemanja Pešić, zahvaljujući konceptu „Pronađi kadar“, postali novi članovi marketing tima firme „Eurocom International”, jedne od vodećih na području uvoza i distribucije velikog broja robnih grupa. Čestitamo i želimo im puno sreće.


16.05.2017.

Škola „Obuke i kursevi“ organizuje specijalističku obuku naprednog poznavanja Excela nakon koje svi polaznici obuke ulaze u najuži krug selekcije za poziciju „HR asistent“ u jednoj od najuspešnijih kompanija u regionu, kompaniji „Imlek“.


15.05.2017.

Današnje poslovanje ne može se zamisliti bez poznavanja rada u Excelu. Kompanija „Telenor“ je iz tog razloga rešila da, uz pomoć naše škole „Obuke i kursevi“, za svoje radnike organizuje specijalističku obuku naprednog poznavanja Excela.


21.04.2017.

Zahvaljujući našem konceptu „Pronađi kadar“ troje mladih Novosađana: Dragoš Ristić, Jelena Đurđević i Nina Kujundžić, polaznici kursa SEO optimizacije, dobili su posao u internacionalnoj agenciji za internet marketing „Four Dots“. Želimo im puno uspeha na novom poslu, a mi nastavljamo sa našom misijom društveno odgovornog poslovanja.


20.04.2017.

Naša firma je u potrazi za osobama koje bi se, nakon ciljane obuke, priključile našem kreativnom timu. Tačnije, tražimo 25 honorarnih saradnika za rad na sledećim pozicijama: copywriter, web programer, SEO administrator, facebook reklamni menadžer, Google AdWords administrator.


19.04.2017.

„Obuke i kursevi” u saradnji sa kompanijom “Eurocom International”, organizuju specijalističku obuku naprednog poznavanja internet marketinga. Svi polaznici obuke ulaze u najuži krug selekcije za poziciju “Internet marketing saradnik” u ovoj kompaniji, jednoj od vodećih na području uvoza i distribucije robnih grupa kao što su papirna galanterija, kancelarijski materijal, školski pribor, olovke, poslovni i promocioni pokloni i računarska oprema.


18.04.2017.

Škola „Obuke i kursevi“ organizuje specijalističku obuku za poziciju “Asistent u nabavci” za kompaniju „Keprom“, jednu od vodećih distributerskih kompanija u Srbiji u oblasti proizvoda za decu i medicinske opreme.


20.03.2017.

„Visoka škola modernog biznisa“ započela je pripreme za upisni rok 2017/2018. Naša agencija angažovana je za sprovođenje internet marketing kampanje (kreiranje web sajta, copywriting, SEO optimizacija, facebook i Google AdWords oglašavanje).


03.02.2017.

Za potrebe domaće kompanije Nelt uspešno smo obučili deset polaznika za poslove internet marketinga.


23.01.2017.

Firma „Duos asinos” stvara tim za velike projekte. Za potrebe svog razvoja angažovali su čak deset polaznika škole Obuke i kursevi koji su završili dvomesečnu obuku grafičkog dizajna.