021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Uvek pucajte visoko! Zaslužujete dobru platu u dobroj firmi.

Postanite ofis menadžer vrhunskog kvaliteta!
Za 3 meseca do širokih znanja i veština.
I to uz 50-55% popusta.

OSTALO SLOBODNIH MESTA

8

Ofis menadžer, administrativni asistent, poslovni sekretar. Nazivi su različiti, ali suština je ista: vaša ključna uloga je da firma radi! Efikasno i bez problema. Koliko ste dobri u tome, toliko visoko letite. Ko će vas zaposliti, koliko će vas platiti, kakve će vam druge beneficije dati – zavisi šta sve umete da radite i koliko ste uspešni u tome.

Od sekretarice do multitasking virtuoza

Office menadzment akademija
Mesto održavanja Novi Sad
Trajanje kursa 12 nedelja
Nivo učenja Početni i napredni
Termini 2 x nedeljno
Fond časova 48
Broj polaznika po grupi Max 10
Materijali Elektronski oblik
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Konkretan opis posla ofis menadžera razlikuje se od firme do firme. Njene veličine i sektora poslovanja. Od vas će se očekivati da znate da radite administrativne poslove (javljanje na telefon, poslovna korespodencija, briga o kancelarijskom materijalu i opremi, vođenje različite papirologije…). Ali to, u najvećem broju slučajeva, neće biti dovoljno.

Da bi vas firma danas zaposlila i zadržala, odnosno da bi posao ofis menadžera/poslovnog sekretara uspešno obavljali, potrebno je da znate više. Mnogo više.

Na prvom mestu, neophodno je dobro poznavanje rada na računaru, naročito MS Office paketa (Word, Excel, Power Point). Kako se organizuje sastanak, putovanje, događaj treba u pola noći da znate. A na sve to, ni HR poslovi vas neće zaobići.

Nema bespotrebnih znanja. Nema zamaranja i smaranja.

Za najtraženije poslove u administraciji (u prilog čemu govore brojni konkursi objavljeni na Infostudu, Lako do posla, Nacionalnoj službi za zapošljavanje) kreirali smo jedinstvenu obuku koja je taman po meri.

Startujemo sa časovima u decembru. Vreme trajanja ofis menadžement akademije: 3 meseca, fond od 48 časova. Sasvim dovoljno da steknete znanja iz ključnih biznis-ofis oblasti:

  • Administracija i organizacija poslovanja
  • HR poslovi
  • IT u administraciji.

Plan i program predavanja osmislili su profesionalni Ofis menadžeri. Kroz jasan, sistematičan i dobro organizovan način učenja moguće je da za 3 meseca usvojite gradivo iz različitih oblasti, što ne možete dobiti ni na jednom drugom mestu.

Pokrenite uspešnu karijeru savremenog poslovnog sekretara ili napredujte do top menadžmenta

Akademija za poslovnog sekretara

Februarski upisni rok je u toku. Ukoliko požurite i prijavite se do 31.01.2022. možete ostvariti popust od 50-55% u odnosu na punu cenu obuke. Umesto 15.000 dinara, zaposlena lica obuku plaćaju 7600 dinara/mesečno, dok je cena za nezaposlene 7000 dinara/mesečno.

Obuku je moguće platiti na 3 jednake rata. Rezervacija mesta iznosi 1500 dinara, čime osiguravate svoje mesto na akademiji. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se obavlja na licu mesta, u prostorijama škole.

Zaposlena lica

Nezaposlena lica

Puna cena 15200 din/mesečno Puna cena 15200 din/mesečno
Popust 50% Popust 55%
Promo cena 7600 din/mesečno Promo cena 7000 din/mesečno
Prijave do 31.01.2022. Prijave do 31.01.2022.

 

Zato, ako želite da započnete novu uzbudljivu karijeru, usavršite i uvećate postojeće znanje, napredujete brže u karijeri, prijavite se na akademiju za poslovnog sekretara. Sve što treba da uradite je da okrenete brojeve telefona 060/664 89 64 ili 021/300 21 24 ili prijavu pošaljite na mejl info@kurseviunovomsadu.com, a možete se prijaviti i preko PRIJAVNOG FORMULARA. Start nastave je početkom aprila 2017.

 

PRIJAVITE SE NA AKADEMIJU

Prijavite se već sada i obezbedite sebi veliki popust.